- 17 Kasım 2019
- 889
- 777
- 53
- 27
Benim gibi çok yeni daha benim babama da 7 oldu ama çok acıyo içim ölüm hiç bişeye benzemiyorBende çok özledim 8 ay oldu ve çaresizce özlüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibi çok yeni daha benim babama da 7 oldu ama çok acıyo içim ölüm hiç bişeye benzemiyorBende çok özledim 8 ay oldu ve çaresizce özlüyorum![]()
Hiç degişmiyor degil mş hala ilk gün ki gibi acı degilmi
Babamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim
Bence anılarını her zaman diri tutmaya çalış, inşallah acisida olsa babana dair herşeyi hatirlarsin. Onlar için üzülmek bile cok güzel bi yerde. Yoksa insanin 2 mezar taşını baba bilmesinin dayanilacak tarafi kalmazdi. Mekani cennet olsun inşallahSizin gibi olmak daha kötü elbet ben en azından herşeyini biliyodum sesini kokusunu yüzünü
Babam hayatta ve keşke onu özleyebilseydim, ve keşke o da beni özleseydi...Babası hayatta olup da bu tür şeyleri hiç yaşamamış olmak mı çok acı yoksa böylesi bir kayıp mı daha acı bilemedim?
Başınız sağolsun. Rabbim rahmet etsin.
Öyle de bence ne kadar kmtü olursa olsun baba sonuçta bizim aramız çok iyiydi babamla ama inan bende ölünce anladım sadece adı bile yetiyor babanınBabamdan öyle sevgi görmediğim için ölse üzülürmüyüm bilmiyorum. Şimdi yeni değer vermeye başladı ama benden giden gitmiş biten bitmiş buz gibiyim. Babanızın mekanı cennet olsun.
Hiç sizin anlattığınız gibi bir baba kız ilişkimiz olmadı. Hatta çoğu zaman nefret ederdim. Gerek anneme yaşattıkları gerek bize. Ama en çok anneme. Neyse bir gün düzelir derdik. Emekli olunca durulur belki derdik. Sonra bir gün daha 46 yaşında hiç rahatsızlığı yokken öldü. Kalp krizi dediler, aldılar götürdüler. Meğer hep kızıp aslında öyle severmişim ki. Bazen arayınca sesini bile duymak istemezdim öyle öfkeliydim. Şimdi sesini çok özlüyorum. 2 yıl olacak. Aynı acı. Çok acı.
Amin size de bize allah sabır versinBence anılarını her zaman diri tutmaya çalış, inşallah acisida olsa babana dair herşeyi hatirlarsin. Onlar için üzülmek bile cok güzel bi yerde. Yoksa insanin 2 mezar taşını baba bilmesinin dayanilacak tarafi kalmazdi. Mekani cennet olsun inşallah![]()
Benim gibi çok yeni daha benim babama da 7 oldu ama çok acıyo içim ölüm hiç bişeye benzemiyor
Doğrudur belki ben idrak edemiyorum. Rabbim Babanızı cennetine koysun insallah.Öyle de bence ne kadar kmtü olursa olsun baba sonuçta bizim aramız çok iyiydi babamla ama inan bende ölünce anladım sadece adı bile yetiyor babanın
Acısını hep hissediyorsunuz ama acıya da alışıyor insan mecbur. Bazi günler ama daha cok kabarır. Babam düğünümde yoktu. Çocuklarımı tanımıyor. Buna en çok üzülüyorum. Cünkü eminim onları cok severdi
Şuan zaten çok duygusalım bi yandan aglayıp bi yandan okuyorum allah sizede bizede sabır versin böyle olunca daha farklı olur tabiHiç sizin anlattığınız gibi bir baba kız ilişkimiz olmadı. Hatta çoğu zaman nefret ederdim. Gerek anneme yaşattıkları gerek bize. Ama en çok anneme. Neyse bir gün düzelir derdik. Emekli olunca durulur belki derdik. Sonra bir gün daha 46 yaşında hiç rahatsızlığı yokken öldü. Kalp krizi dediler, aldılar götürdüler. Meğer hep kızıp aslında öyle severmişim ki. Bazen arayınca sesini bile duymak istemezdim öyle öfkeliydim. Şimdi sesini çok özlüyorum. 2 yıl olacak. Aynı acı. Çok acı.
Öyle yapmayın bence gerçekten bak babanın sadece adı bile yetiyor baba diyip sarılmak çok güzel sen yap belli etmez belki ama mutlu olurBabam sağ ama sarılıp öpemem yanında uyuyamam.Soğuktur şefkat göstermez sevgi göstermez.Kadir kıymet bilmez..Benim de babam sağ ama yok gibi.Var ama görünmez gibi...Ölüm var ama sanki hiç bize ugramayacak gibi..Allah mekanını cennet eylesin babacıgınızın.Benim babama da idrak yetenegi kadır kıymet bilinci versin..
Başınız sağolsun rabbim sabır ve dayanma gücü versin.Mekanları cennet olsun15yaşında babamı özlemeye başladım öyle bi garip hal aldıki birgün hayatımın sırf özlem üzerine kurulu olduğunu sandım ve sonra hayat bunca öZlem caba yetmez dedi 60 yaşındaki annemin ölümünü seyrettim hemde pisi pisine bir doktor hatası yüzünden ve ben sadece 34 yaşındaydım özlemim aşmıştı beni annemin yıkanması kefenlenmesi toprağa konulması yarım kalan kahveler bir gün bana biri 35 yaşında evlendim bekarlıkla özlediğn hasret kaldığın şeyler varmı diye sordu Gülümsedim hayat bana acıdan başka birşey katmadıki özlem dolu hayatım ama geçiyor geçmek zorunda ama kör gibi kolsuz gibi yaşıyorsun işte
AminBaşınız sağolsun rabbim sabır ve dayanma gücü versin.Mekanları cennet olsun![]()
bazen bunları düşünüp ayrıca aglıyorum ben
Evet geçmiyor acı hergün daha çok derinlesiyör ben bazen unutuyorum sevdiğimi oglum baba del del diyince anlıyorum kocamin gittiğini 39 gün oldu pasamin gittiği sarılmayı sesini gülüşünü özledim. Hatunum geleceğim demesini gelmedi bu sefer olmadı. Ve hiç bir zaman gelmiyecek.Babamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim