ben istemesemde hep aklıma geliyor.Öyle maalesef...
Yine çok kurgulamayın bence.
İnsan aklı çok karışabiliyor...
ağır bir depresyon geçirdim zamanında o anlar hep ölümle içli dışlısın zaten ondan sonra böyle bir hal oluştu bendeÖlüm bir gerçek,fakat böyle düşünüp hayatını zehir ederek ömrünü niye zehir ediyorsun kendine.
evet canım hepimiz faniyiz işte.Olumu hatırlamak kotu degilki bilakis iyidir,dunyanin faniligini unutup kendinizi kaptirmazsiniz
öyle yapmaya çalışssamda olmuyor bazenE ölüm varsa yaşamaya bakıcaksın daha çok düşünüp kalan ömrünü zehir etmiyeceksin
İşinizle meşgul olun.ben istemesemde hep aklıma geliyor.
her hamilenin pskolojik kabusu korkma geçer.Tamda ikinci evladimi dogurmak uzereyim aklimda hep bu korku rabbim evlatlarima bagislasin saglikli hayirli uzun omurler nasip etsin hepimize insallah..
haklısın o yönden teskin olmalıyım sanırımÖleceğiz diye bu kadar karalar bağlamaya gerek yok. Önemli olan hayatı dolu dolu, istediğin inandığın doğrultuda yaşamak. Yaşıyorsak bi sebebi var, eminim ölmemizin de bi sebebi vardır. Çok kafana takma, hayat güzel.
yoo o kadar değil ama kafa gidyor arada deliriyor muyum neOturmuş ölümü beklemiyorsunuz inş.Yaşamın akışına uyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?