ölüm var ...herşey bomboş...içim bomboş rüzgar gibi ortalıklarda dolanıyor

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
ve birgün aniden ölüm gelir!!cok sevdiğiniz kırmızı rujlarınız kırmızı stiletto ayakablarınız malınız mülkünüz canımızdan cok sevdiğiniz cocuklarımız içinden çıkamadıgımız cok cok büyük dertlerimiz hepsi o anda unutulur gider.Sizinle dertleşmek istedim.Yaş alıyoruz 30 lu yaşların daha en başındayım fakat bu düşünceler beynimi kemiriyor.ölüm var ölüm diyorum kendi kendime.yaptıgım herşey bomboş geliyor o anda gözüme.

Hepimiz endişeli ve korkuyoruz. Ama ölüm hayatın gerçeği. Bunu ne kadar kabullenirsek o kadar iyi ruh sağlığımız için. Bugünlerde ben de aynıyım ama silkinmemiz lazım, kuyruğu dik tutmalıyız bir gün öleceğiz diye yaşamaktan vazgeçemeyiz.

Öleceğiz diye bu kadar karalar bağlamaya gerek yok. Önemli olan hayatı dolu dolu, istediğin inandığın doğrultuda yaşamak. Yaşıyorsak bi sebebi var, eminim ölmemizin de bi sebebi vardır. Çok kafana takma, hayat güzel.

Tamda ikinci evladimi dogurmak uzereyim aklimda hep bu korku rabbim evlatlarima bagislasin saglikli hayirli uzun omurler nasip etsin hepimize insallah..
her hamilenin pskolojik kabusu korkma geçer.

haklısın o yönden teskin olmalıyım sanırım

aynı hisler yaş 33 çocuk doğurmak bile bazen zor geliyor ölecem zaten diye....
hazır olmak var tabi bi de ölüme...ölüm sonrasına, sanırım hazır olanlar bu kadar depresif olmaz

ölüm var evet ama bunu düşünerek yaşamak çok da sağlıklı bişey değil bence.

sanırım bütün insanoğlunda vardır bu düşünce. ölümden bende çok korkuyorum. o yüzden hergün hayırlı yaşam ve hayırlı güzel ölümler için dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…