ölüm var ...herşey bomboş...içim bomboş rüzgar gibi ortalıklarda dolanıyor

Değil mi aynı sety bendede var

Bakin rca ediyorum su OLUM KULTUne aklinizi askiya alip katilmayin.
Biliyoruz zaten biz birgun olecegimizi de, buna uzulecegim diye yasamayacak misiniz yani??
Ulkenin batmis hali hepimizi komaya soktu, bakin ciddi soyluyorum milleti toplu bir terapiye ve buz gibi soguk dusa sokmak gerekecek ama...
Karamsarlik luksunuz yok, hakkiniz da yok, iki dakika sonrasinin ne olacagini bilmiyorsaniz hayatinizi buna endiselenmekle mi gecireceksiniz? Doya doya yasamak yerine??
Asil o zaman lazim kirmizi ruj, stiletto, dekolte!
O zaman lazim cocuk, agac, cicek, bocek, yemek, ki hatirlayin neyin oncelikli oldugunu!
onun icin lazim, muzik, sanat, sarap, siir, ilim, bilgelik!
Oturup sizlanmakla zaten olmus sayilirsiniz, sikayet etmeyin bosuna.
Kultur boslugunuzu doldurmaya ve hayat nasil yasanir onu ogrenmeye calisin derim.

Siz sanki daha önce de buna benzer bir konu açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.
Kafanızı biraz fazla takıyorsunuz. Evet ölümü hatırlamak güzel ama sürekli bu düşünceyle yaşanmaz. Sonuçta ölüm gibi hayat da var değil mi?

evet cnm ama bazen fazla hatırlatıyor kendini fazla ölüm görmekten sanırım

kızmadın dımı
:)

bıraz degısıklık yap dusunmemeye calıs cok dusununce ınsan ıcınden cıkamıyor
ben bı ara eşime bırsey olursa naparım dıye hungur hungur aglıyordum cok sevdıgımden korkuyordum
baktım baya kafayı sıyırmıslık bu dusune dusune daha cok cagırmak bu
oyuzden aklını mesgul et dusunme

aslında hayatı yaşamıyor değilim hayattan kopmadım fakat dediğiniz gibi ülkece pskolojimiz bozuk.gerekirse terapi alır bu durumu aşarım inş.

yok cnm neden kızayımsaçlarımı boyattım dip flan kalmadı aslında iyi bile geldi

ben de babam vefat ettiğinden beri bu düşünceye saplanıp kaldım, acaba ne kadar süre ömrüm kaldı, 1 yıl, 10 yıl, belki 20... ama ben depresif bi şekilde değilde canımı sıkan şeyleri takmamalıyım ölüp gitcem zaten modundayım

hic birsey dusunmeden futursuuzca yasamamtan daha iyidir olumu dusunerek yasamak . boylece insan cevresine o cercevede yaklasir. olum var bazen iyikide var diyorum bu hirs ihtiras bencillikler haksizliklar ....
değilmi mezarlık kendini beğenmişlerle dolu hani şimdi neredeler.

aslında bende böyle düşünmekten memnun değilim fakat girdiğim ortmlar da hep ölüm olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…