Değil mi aynı sety bendede varÖlümün olduğunu hatırlamak bana gaz veriyor acayip derece. Diyorum kendime bırak telefonda oyun oynamayı yapacaklarını yetiştir.
Aklımda bir sürü hayal var ve yetiştirebildiğim kadarını yetiştirmek istiyorum inşallah.
Stephen howking i bilirsin cbm yeni bilim günümüz şartlarında tanrıyı reddediyor.günümüz Einstein i adam.Fakat Allah var gam yok olum güzel.
Hatta eşim bikmak uzere bu huyumdan soylenip durur.o ne anlar halimdrn.cok pozitif benim gibi degil oHos geldin ruh ikizim
Bakin rca ediyorum su OLUM KULTUne aklinizi askiya alip katilmayin.ve birgün aniden ölüm gelir!!cok sevdiğiniz kırmızı rujlarınız kırmızı stiletto ayakablarınız malınız mülkünüz canımızdan cok sevdiğiniz cocuklarımız içinden çıkamadıgımız cok cok büyük dertlerimiz hepsi o anda unutulur gider.Sizinle dertleşmek istedim.Yaş alıyoruz 30 lu yaşların daha en başındayım fakat bu düşünceler beynimi kemiriyor.ölüm var ölüm diyorum kendi kendime.yaptıgım herşey bomboş geliyor o anda gözüme.
cok belli etmem ben ama ruh halim buHatta eşim bikmak uzere bu huyumdan soylenip durur.o ne anlar halimdrn.cok pozitif benim gibi degil o
evet cnm ama bazen fazla hatırlatıyor kendini fazla ölüm görmekten sanırımSiz sanki daha önce de buna benzer bir konu açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.
Kafanızı biraz fazla takıyorsunuz. Evet ölümü hatırlamak güzel ama sürekli bu düşünceyle yaşanmaz. Sonuçta ölüm gibi hayat da var değil mi?
depresyon
bence sen bı saclarını boyatırsan bı sekıl verdırırsen kendını daha ıyı hıssedıceksın
evet strese girmeyi değmez ya da o ortamı terketmek en iyisiOlum kultunu kafaniza sokmaya calisanlara izin vermeyin! Ben karsilastigim yerde tersliyorum siz de oyle yapin.
Hak ediyorlar!
aslında hayatı yaşamıyor değilim hayattan kopmadım fakat dediğiniz gibi ülkece pskolojimiz bozuk.gerekirse terapi alır bu durumu aşarım inş.Bakin rca ediyorum su OLUM KULTUne aklinizi askiya alip katilmayin.
Biliyoruz zaten biz birgun olecegimizi de, buna uzulecegim diye yasamayacak misiniz yani??
Ulkenin batmis hali hepimizi komaya soktu, bakin ciddi soyluyorum milleti toplu bir terapiye ve buz gibi soguk dusa sokmak gerekecek ama...
Karamsarlik luksunuz yok, hakkiniz da yok, iki dakika sonrasinin ne olacagini bilmiyorsaniz hayatinizi buna endiselenmekle mi gecireceksiniz? Doya doya yasamak yerine??
Asil o zaman lazim kirmizi ruj, stiletto, dekolte!
O zaman lazim cocuk, agac, cicek, bocek, yemek, ki hatirlayin neyin oncelikli oldugunu!
onun icin lazim, muzik, sanat, sarap, siir, ilim, bilgelik!
Oturup sizlanmakla zaten olmus sayilirsiniz, sikayet etmeyin bosuna.
Kultur boslugunuzu doldurmaya ve hayat nasil yasanir onu ogrenmeye calisin derim.
yok cnm neden kızayımsaçlarımı boyattım dip flan kalmadı aslında iyi bile geldi
kızmadın dımı
:)
bıraz degısıklık yap dusunmemeye calıs cok dusununce ınsan ıcınden cıkamıyor
ben bı ara eşime bırsey olursa naparım dıye hungur hungur aglıyordumcok sevdıgımden korkuyordum
baktım baya kafayı sıyırmıslık bu dusune dusune daha cok cagırmak bu
oyuzden aklını mesgul et dusunme
değilmi mezarlık kendini beğenmişlerle dolu hani şimdi neredeler.hic birsey dusunmeden futursuuzca yasamamtan daha iyidir olumu dusunerek yasamak . boylece insan cevresine o cercevede yaklasir. olum var bazen iyikide var diyorum bu hirs ihtiras bencillikler haksizliklar ....
Ne güzel işte bunu bilmek küçük şeylere üzülmez küçük şeylerden daha çok mutlu olursunuz
aslında bende böyle düşünmekten memnun değilim fakat girdiğim ortmlar da hep ölüm oluncaben de babam vefat ettiğinden beri bu düşünceye saplanıp kaldım, acaba ne kadar süre ömrüm kaldı, 1 yıl, 10 yıl, belki 20... ama ben depresif bi şekilde değilde canımı sıkan şeyleri takmamalıyım ölüp gitcem zaten modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?