işte bende böyleyim sürekli dualar ediyorum.aynı ruh hali aslındasanırım bütün insanoğlunda vardır bu düşünce. ölümden bende çok korkuyorum. o yüzden hergün hayırlı yaşam ve hayırlı güzel ölümler için dua ediyorum.
delirir insan sanrımölüm var evet ama bunu düşünerek yaşamak çok da sağlıklı bişey değil bence.
işte bende böyleyim sürekli dualar ediyorum.aynı ruh hali aslında
Boşuna denmemiş.Hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için,yarın ölecekmiş gibi öbür dünya için çalış.ve birgün aniden ölüm gelir!!cok sevdiğiniz kırmızı rujlarınız kırmızı stiletto ayakablarınız malınız mülkünüz canımızdan cok sevdiğiniz cocuklarımız içinden çıkamadıgımız cok cok büyük dertlerimiz hepsi o anda unutulur gider.Sizinle dertleşmek istedim.Yaş alıyoruz 30 lu yaşların daha en başındayım fakat bu düşünceler beynimi kemiriyor.ölüm var ölüm diyorum kendi kendime.yaptıgım herşey bomboş geliyor o anda gözüme.
ben istemesemde hep aklıma geliyor.
Ölümden neden korkuyorsun ki çok günahın olduğu için mi hazırlıksız geldiği için mi ?ve birgün aniden ölüm gelir!!cok sevdiğiniz kırmızı rujlarınız kırmızı stiletto ayakablarınız malınız mülkünüz canımızdan cok sevdiğiniz cocuklarımız içinden çıkamadıgımız cok cok büyük dertlerimiz hepsi o anda unutulur gider.Sizinle dertleşmek istedim.Yaş alıyoruz 30 lu yaşların daha en başındayım fakat bu düşünceler beynimi kemiriyor.ölüm var ölüm diyorum kendi kendime.yaptıgım herşey bomboş geliyor o anda gözüme.
ve birgün aniden ölüm gelir!!cok sevdiğiniz kırmızı rujlarınız kırmızı stiletto ayakablarınız malınız mülkünüz canımızdan cok sevdiğiniz cocuklarımız içinden çıkamadıgımız cok cok büyük dertlerimiz hepsi o anda unutulur gider.Sizinle dertleşmek istedim.Yaş alıyoruz 30 lu yaşların daha en başındayım fakat bu düşünceler beynimi kemiriyor.ölüm var ölüm diyorum kendi kendime.yaptıgım herşey bomboş geliyor o anda gözüme.
Olgunlaşmayoo o kadar değil ama kafa gidyor arada deliriyor muyum ne
Öbür dünya birtek esinle birlikte olacağına söylememe gerek yok zaten biliyorsundur senBu hayatta türlü türlü sıkıntılar var. Bu hayatta kimse tam anlamıyla mutlu olamaz bence. Mutluysa bile bu da geçici. Hiçbir şey olmadıysa bile yaşlılık var, hastalık var.
Ama cennette ne bi hastalık, ne yaşlılık, ne koca derdi, ne çocuk derdi, ne k.valide derdi... o ohh miss.
Rabbim güzel ölümler nasip etsin hepimize ve cenneti nasip etsin cehenneme sokmadan.
Cennete gidemezsek yandık kizlar :)
Orta yaş bunalımı mı ove birgün aniden ölüm gelir!!cok sevdiğiniz kırmızı rujlarınız kırmızı stiletto ayakablarınız malınız mülkünüz canımızdan cok sevdiğiniz cocuklarımız içinden çıkamadıgımız cok cok büyük dertlerimiz hepsi o anda unutulur gider.Sizinle dertleşmek istedim.Yaş alıyoruz 30 lu yaşların daha en başındayım fakat bu düşünceler beynimi kemiriyor.ölüm var ölüm diyorum kendi kendime.yaptıgım herşey bomboş geliyor o anda gözüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?