ölüm var ...herşey bomboş...içim bomboş rüzgar gibi ortalıklarda dolanıyor

Ben kendimden çok sevdiklerimin ölümünden korkarım. Ben öldükten sonra zaten bitmiş herşey. Ama sevdiklerime birşey olsa geride kalan olmak daha zor...

Ama tabi ki bu düşünceyle yaşanmıyor, hayata bir şekilde sarılmamız lazım...

6 yaşında kız yeğenim var bu aralar oda sizin gibi " yaşlanıyorum ölücem diye çok korkuyorum" diyerek ortalarda dolanıyor..

Hayat o kadar bos ki hirsa kine hicbirseye yer yok aslinda kimsenin kalbini kirmadan kimseye zarar vermeden yasamak lazim insan olunce arkasinda sadece yaptigi iyilikleri birakiyo

Vazgeçemediğim kırmızı rujum da yok, stilettom da.
Kimse yada hiç bir madde vazgeçilmez değil benim için.
Benim felsefem budur, yalnız geldim yalnız giderim.
Maddeye ne kadar anlam yüklersiniz, ölümü kabullenmek o kadar zorlaşır.

aslında hayatı yaşamıyor değilim hayattan kopmadım fakat dediğiniz gibi ülkece pskolojimiz bozuk.gerekirse terapi alır bu durumu aşarım inş.
Canim sizin terapiye hic ihtiyaciniz yok. Cok guzel bir hanimsiniz!
Bence orijinal sac renginiz neyse ona donun...
Sonra cok guzel bir topuz yapin, prilitili cici bi toka ekleyin. Yandan luleler ciksin.
Hafif bir makyaj, pembe dudak cilasi, hafif maskara, hafif bir allik ama en onemlisi....
Aynayi karsiniza alin ve gozlerinizin icine bakin.
Seni seviyorum diye icinizden soyleyin.
Tekrarlayin.
Seni seviyorum. Seni seviyorum. SENI SEVIYORUM!
Gozunuzun icine bakarak gulumseyin.
Sqkadan degil, icinizden geldigince genislesin o guzel samimi gulumseme.
Sonra guzel bir foto cekin kendinizin.
BUNU HER GUN TEKRARLAYIN.
Sonra gelip bize anlatin.
Ne hissettiginizi.

Yalniz degilsiniz biz ne duruyoruz burada !!!!

Hayat o kadar bos ki hirsa kine hicbirseye yer yok aslinda kimsenin kalbini kirmadan kimseye zarar vermeden yasamak lazim insan olunce arkasinda sadece yaptigi iyilikleri birakiyo
Yok daha neler. Hayat bos degil kardesim. Basinizi dik tutun ve atin zihninizden kotu dusunceleri.

Benbu gidisle bir klinik acacagim bakin ona gore.

Evet ölüm var ve ne zaman geleceği belli değil.
O yüzden bunu düşünüp negatif bir enerjiyle yaşamak yerine, her geçen saatin kıymetini bilmek gerekiyor.
En azından kanser vs gibi bir hastalığa yakalandığımızda, sağlıklı günlerimi neden dolu dolu yaşamamışım dememek için

ne kadar güzel hayat dolu bir hanımsınız maşallah size

allah korusun cnm inşallah öldüğümüzü bile anlamayız.birinci günü yatak 2.günü toprak

altı üstü bir beden tabi bide bunun ruhani yönü var sadece madde yönünden değil neyse ruhumuzu dingin tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…