Ölüm

öyle deme canım böyle bir acı yaşamadın belli ki bende yaşamadım ama yaşaması bile çok korkunç düşününce bile..
bir şerefsız uğruna ölümden bahsediyor ama allah elbette kımseye vermesın
ama adam baskasına gıtmıs, aldatmıs... ınsan da azıcık sinir olur
nefret olur

ben de şunu ekliyim bir kanalda hoca istihare kılmasını göstermişti orda ilk rekatta kafürün ikinci rekatta ihlas suresini okumuştu....

bir şerefsız uğruna ölümden bahsediyor ama allah elbette kımseye vermesın
ama adam baskasına gıtmıs, aldatmıs... ınsan da azıcık sinir olur
nefret olur

evet ama ister istemez yaşananlar var o zoruna gidiyo belli ki. nefret ediyorum ya .çok üzülüyorum böyle şeylere

evet ama ister istemez yaşananlar var o zoruna gidiyo belli ki. nefret ediyorum ya .çok üzülüyorum böyle şeylere
bende üzülüyorum... ama sırtından vurup gıden erkegın ardından ölümden bahseden hatunlar bana normal gelmıyor
nasıl hastalıklı bır sevgıdır bu
acını yaşa elbet, ama ölüm nedir

bende üzülüyorum... ama sırtından vurup gıden erkegın ardından ölümden bahseden hatunlar bana normal gelmıyor
nasıl hastalıklı bır sevgıdır bu
acını yaşa elbet, ama ölüm nedir

ölmeye değmez o gebersin evet canımmm lanet olsun yani bu sevgiye böye sevgi olmasın

Cok kirildim kizlar kandil gunu birde. Iyi isteyen gelsen kafasina esen aldatsin gitsin.benim hayatım bu kadar degersiz miydi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gebersin tabi allaha havale ettim.

Gebersin tabi allaha havale ettim.

Valla canım gebermiyorlar it olan itliği ile kalıyor. Ama hayat devam ediyor sen de yeni hayatımın ilk günü deyip başlayacaksın yepyeni şeyler deneyecek onsuz da hayatın gayet güzel olduğunu anlayacaksın. Ben çektim yapacak bişey yoktu çok etkilendim gitti evlendi şimdi umurumda degil evlenirse evlensin ama yaptığı yanına mı kalsın diyorum bazen bazen de boşver diyorum. Boşa harcayacak bir ömrüm yok.

Hayatim güzel de ne bilim tüm ilişkilerim böyle yarı yolda kalıyor. Tamamlanmiyor.nereye kadar yalnız yasayacagim.korkuyorum yapacak birseyim yok dua etmekten başka. İçim çok acıyor

Gururum onurum cok kırıldı ayaga kalkamiyorum.bi fahiseden farkim yokmuş

Dayanamiyorum.kizlar gun geçtikçe daha çok artiyor

Dayanamiyorum.kizlar gun geçtikçe daha çok artiyor

çok haklısın ama gün geçtikçe azalıcak herkes unutuluyo.Şerefsiz haysiyetsiz bi insan için üzülme

Aradi beni karşıma cikicak bugün yarın. Onun yüzüne bakıp tukurcem.daha fazlasini bile yapabilirim icimin sogumasi için kan bile çıkar

Aradi beni karşıma cikicak bugün yarın. Onun yüzüne bakıp tukurcem.daha fazlasini bile yapabilirim icimin sogumasi için kan bile çıkar

allahım ne yuzle arayabılıyo gerçi yüzsüzden bahsediyoruz. allaha havale et arkadaşım yaptığı yanına kalmaz

sen yat kalk dua et Allahaki sevgiliyken öğrendin ben 37 gün önce kocamın beni yıllardır (farklı kadınlarla ) aldattığını öğrendim
koy kıçına gitsin bende yapıodum 3 yaşında oğlum var şans verdik 1 seferlik bakalım nasıl kullanacak hissedersem tekrar Allah şahidim olsun anında boşanacam 37 gündür ağlıyorum sakın bu duruma sen düşme canım

aradi beni karşıma cikicak bugün yarın. Onun yüzüne bakıp tukurcem.daha fazlasini bile yapabilirim icimin sogumasi için kan bile çıkar

tamam aldatmış ! çok kötü bişi kimse yaşamak istemez ama
bu kadar abartmanın ne manası var
kan çıkar ne demektir yahu

nasıl bi psikolojiniz var

Ölüm ne ya ölünce ne olmak biliyor musun? Gerçekten de değmez o kadar fani ki herşey

Unutmuştur bile. Kaç ay geçmiş üzerinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…