bir şerefsız uğruna ölümden bahsediyor amaöyle deme canım böyle bir acı yaşamadın belli ki bende yaşamadım ama yaşaması bile çok korkunç düşününce bile..
Niyet ediosun "niyet ettim allah rizasi icin istihare namazini kilmaya" diyip namaza basliyorsun iki rekat.. bitirdikten sonra dua ediyorsun ne icinse. İş, evlilik, okul, vs vs.. sevgilin varsa ve iliskinizin hayirli olup olmadigini bilmek istiorsan eger namazdan sonra dua ediorsun allahim eger hayirli deilse bana bunu goster engel cikar ve soguyayim bitisin ama hayirli ise butun engelleri kaldir ve biran once hayirli bir evlilik yapalim die. Tabi icinden nasil geliosa ole cumlelerini kur sohbet eder gbi ama bu tarz olsun. Sadece sevgili olmak icn dua edilmez eger evlilik istiosan evlenebilmek icn dua edeceksin cnm.. bu kdr. Aslnda istihare duasi da var istiosan netten yaz cikar direk duayi okuyp dilegini soluosun ama ben yapmadugm halde bile sadece icimden gelerek dua ettim.. icten sekilde ve kabul oluncagini bilerek allaha tamamen guvenerek ve hayatimi ona birakarak ettim ve cok skur rabbim hic bi zaman beni bekletmedi hemen yanitini verdi. Sunu unutma ki iliskini hayırlı olmamasi demek, karsindakinin kotu oldugu anlamina gelmior ama sizin birlikteliginiz hayirli olmicak yani ilerde mutlaka sorunlar cikcak evlenseniz bile demek oluor. Eeee karsindakini nasl anlicaksin hayrlimi deil mi? Hazmedemeyecegin kotu tarafini gosteriyor allah yada yaptiriyor. Sen soguyorsun ve bitior. Ben hep hayrli deilse hata yapiosa gormek ve aninda hayatimdan silebilmek icn yalvardim resmen ve oyle oldu.. 1 hafta uzuldum o kdr ardindan hayatimk yasadim smdi karsimda kizlarla opusse umrumda deil snki hayatima hic girmedi :) o yuzden bunu kesinlikle tavsiye ediorum sadece allaha guvenin inanin.. ne zmn dogruyu gosterir size bilemiyorum ama bende hemen gordum hayirli olmadigi icin ama herkeste degisebilir tbiki.. ama bilki en uygun zamanda gosterecektir eger cok gec öğrenirsen ki boylesi senin icin daha hayirli demektir :)
___dega___
bir şerefsız uğruna ölümden bahsediyor amaallah elbette kımseye vermesın
ama adam baskasına gıtmıs, aldatmıs... ınsan da azıcık sinir olur
nefret olur
bende üzülüyorum... ama sırtından vurup gıden erkegın ardından ölümden bahseden hatunlar bana normal gelmıyorevet ama ister istemez yaşananlar var o zoruna gidiyo belli ki. nefret ediyorum ya .çok üzülüyorum böyle şeylere
bende üzülüyorum... ama sırtından vurup gıden erkegın ardından ölümden bahseden hatunlar bana normal gelmıyor
nasıl hastalıklı bır sevgıdır bu
acını yaşa elbet, ama ölüm nedir
Gebersin tabi allaha havale ettim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dayanamiyorum.kizlar gun geçtikçe daha çok artiyor
Aradi beni karşıma cikicak bugün yarın. Onun yüzüne bakıp tukurcem.daha fazlasini bile yapabilirim icimin sogumasi için kan bile çıkar
Aradi beni karşıma cikicak bugün yarın. Onun yüzüne bakıp tukurcem.daha fazlasini bile yapabilirim icimin sogumasi için kan bile çıkar
aradi beni karşıma cikicak bugün yarın. Onun yüzüne bakıp tukurcem.daha fazlasini bile yapabilirim icimin sogumasi için kan bile çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?