Ölüm

Bundan sonra cok mu güzel olacak hersey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bundan sonra her şey çok güzel olmayacak. Bunu bilemezsin. Sadece şimdiden iyi olacak büyük ihtimal çünkü bir beladan kurtuldun. Şükret. Geçer, geçecek...

Illa ki geçer de...Tek istediğim huzurlu bir yuva

Yarin evlerine gitmek istiyorum anne babasıyla konusuru. Susup oturmak istemiyorum. Ne diyorsunuz kizlar

Belki aksama kadar kapida beklerim o da geli bende onu bicaklarim

Belki aksama kadar kapida beklerim o da geli bende onu bicaklarim

Iyi halt edersin. Sakin ol arkadaşım rahat bi nefes al önce. Ne bu şiddet bu celal. Bu tip adamlar oldurulmeye de kendileri uğruna olunmesine de layık değildir. Aslında hiçbir mahluk değildir de.. Neyse işte

Ama birsey yapmaliyim

Ama birsey yapmaliyim

Şu durumda vereceğiniz tepki ne olursa olsun ilerde pişman olabilirsiniz gibime geliyor. O yüzden bi süre dinlenin ve sakinleşin onunla hiçbir şekilde irtibata geçmeyin yoksa her şey geçtiğinde ne kadar aptalmışım diye sorarsınız kendinize

güzelim senin durumun iyi değil sürekli ölmek istiyorum ölmek istiyorum git bir doktora ne bu bunalım hali hadi doktoru geçtik bir aile büyüğünle konuş

Yüz yüze konuşmak istiyorum sakinim ben zaten....
Karsima ciksin istiyorum

Karsima ciksin istiyorum

konuda kendini öldürecektin yorumlarda erkek arkadaşını bıçaklamaya karar verdin

adamın yaptığı şerefsizlik bu kabul
ama sen de normal düşünemeyen birisin
bence ilşkinden önce
ruh sağlığının peşinde koş
hayat böyle geçmez
birine kızıp zarar verme isteği
normal değil

Ah canım Susup oturmak istemiyorum iste napcami şaşırdım

Karsima ciksin istiyorum

bakınız;

sizi düşünmeyen değersiz biri var ortada. ve sizin ona lan nefretiniz bile değmeyecek kadar gereksiz. ve en güzel cevap SUSMAKtır. çünkü asıl arkadan vurulan o olmuş olacak. sizin ona yada kendinize vereceğiniz maddi manevi zarar ona değil size geri dönüşü pahalıya patlayacaktır. ve o gün geldiğinde diceksiniz ki. bu şeref... için mi bu hallere düşürdüm kendimi. anlıcaksınız ama boşuna olmuş olacak.
unutmayın yapacağınız en etkili karşılık SUSMAKtır.

yanlızlık konusuna gelince sen ne meleksin haşa nede peygamber önünü asla göremezsin. önünü göremediğin zaman dilimi için bu endişen ve tedirginliğin niye...

imtihan kolay olsaydı adı imtihan olmaz herkes direk geçerdi. bişiler lebette zor olacak ve elbette yolunda gitmeyecek. çünkü bu. bu dünya için farzi bi durum. bana göre en büyük dert uzuvlarını kaybetmiş yaşamaktır. düşünün kör olmayı duymamayı yürüyememeyi konuşamamayı ....

şimdi siz geçin aynaya bakın ve şükredin halinize

Son düzenleme:
Ah canım Susup oturmak istemiyorum iste napcami şaşırdım

Susup oturacaksın ve büyük olan sen olacaksın!
Şu şahsiyetsiz adamlar için kendinizi bu kadar düşürmeyin ya

Neyse sonradan hak vereceksin de şimdi biraz zor sanırım.

İspatlamış mı şimdi olayı bu arkadaş?
Sadece bu nedenden dolayı mı ölmek ister yoksa mübağla mı yapar?

Sabrim yok kizlar bitmis tükenmiş durumdayim.biktim yalanlardan.boyle yasamaya dayanamıyorum hep hayal kırıklığı. ...

Hep hayal kirikligi diyorsun...
Ozaman kurtulduguna sevinmelisin bence.. git uyu uykunu al, yeni bir güne temiz bir sayfa ac...

Mesaj atti....mal ya yok ben cok iyi biriymisim yok efendim hakkimi helal edecekmisim yok neymis o bana arama demis ben hep aramisim bu yüzden bu haldeymisiz.yuzsuz yaas neyse mesaj geldide rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…