Ölüm

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
Sevgilimin beni aldattigini ogreneli 5 dakika oldu....su anda baska biriyle beraber uyuyor.ben.olmeyimde kimler ölsün..yeni bir sabaha uyanmak istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su mubarek gunde sukret daha fazla kandirilmadin. Kimse icin olmeye degmez. Kimin cani seninkinden degerli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgilimin beni aldattigini ogreneli 5 dakika oldu....su anda baska biriyle beraber uyuyor.ben.olmeyimde kimler ölsün..yeni bir sabaha uyanmak istemiyorum

Sacmalama canim ne ölmesi? Hem nasil ogrendin ki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl öğrendiniz? ne zamandan beri sevgiliydiniz? anlatın dertleşelim bence.

saçmalama canım olur mu öyle şey bu dünyada aileden başka kimse önemli değildir
mübarek bi günde kurtulmuşsun ne kadar şükretsen az
her şerde bi hayır vardır derler klasik bi laf ama çok doğru bi laf
seni seven senin değerini bilen biriyle birlikte olmazk varken değmeyen biri için ölmek istemekte neyin nesidir

sen niye ölüyon kuzum bırak o gebersin
gebersin dedim ölsün demedim çünkü gebermek hayvanlar için kullanılır
(tabi eminsen bundan, yoksa günahını almayalım burda)

Böyle mubarek bir gecede sakın ola ölümü geçirme aklından.
Emin misin peki?

bundan emin misin peki?

dünyan başına yıkılmıştır anlayabiliyorum fakat güçlü durmalısın sevgilin bildiğini biliyor mu?

canım böyle bir mübarek günde ölümü anma.

bol bol dua et. Allah sana o kişiyi unuttursun karşına hayırlı bir insan çıkarsın.

nasıl öğrendiğini ayrıca merak ettim.:44:

konu sahibi öldü bence, kendimiz sorup kendimiz cevap verelim bari.
hem niye sen ölecekmişsin o ölsün. ben olsam gidip uyandırırdım. ne uyuyonuz be derdim.

ben olsam gidip evi basar yataktan kaldırırdım ikisini konu sahibesi nasıl öğrendin anlatsana bizde yorum yapabilelim

Aynen nasıl öğrendin ki, bu eski konularında bahsettigin uzaktaki sevgili mi? Oysa eğer adamın tavrindan belliydi be güzelim, boşver takma kafana. Hepsi gelip geçici. Klişe ama doğru Allah sağlık sıhhat versin, gerisi geliyor geçiyor. ..

Canim diger konunda bi arkadas iki rekat namaz kılmanı ve gerçeğin açığa cikmasi icin dua etmeni tavsiye etmis.
O namazı kılmış miydin?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

Canim hemen kalk abdest al iki rekat namaz kil ve bol bol dua ettt. Agla icini dok allaha ne istiosan allaha anlat ve hep dua et onu biran once unutmak icin vede hayirli bir kismet gelmesi icin. Inan sana en gec 2 hafta sonra tamamen unutmus olcaksin bu kdr soluorm sana yasamis bir insan olarak. Ve sunu aklindan cikarma o insan seni dusundumu bunlari yaparken veya bu durumunda sana uzulecekmi? Hayir o mutluysa sen neden degersiz biri icn kendini uzeceksin ki? Bi dk bile fazladan uzulmemen lazim o slk icin degmez cnku ve ona bunu ispat et. Ama once dedifm gbi soleidklerimi yap rahatla cnim inan cok iyi gelecektir. Allah bu mubarek gunde dualarini kabul edecek unutma.. her şer de bir hayir vardir bu cocuk seni daha fazla kandiramadi en azindan ve gercek yuzunu gordun. Gormeseydin daha mi iyiydi? Birak napiosa yapsin allahindan bulacaktir emin ol.allah yardimcin olsun insllah en hafif sekilde atlatirsin bu durumu

___dega___

bence sen ölme, sevgilin ölsün.

sen niye ölüyon kuzum bırak o gebersin
gebersin dedim ölsün demedim çünkü gebermek hayvanlar için kullanılır
(tabi eminsen bundan, yoksa günahını almayalım burda)

sorması ayıptır, hayvanlar neden "geberiyor"?
günah bile işlemeyen canlılara neden gebermeyi layık gördünüz?
yolda araba çarpıp ölmüş bir köpeğe ya da kış günü soğuktan donmuş bir kuşa gebermiş mi diyorsunuz?

aman hiçte ölmezdim ne poh yerse yesin der günümü gün ederdim napim öyle şefersizi

Canim ben sana daha onceki konunda istihare yap kesin bise yapiosa cikar demistim hatirliosan? Ve yapcam demistin yaptinda oylemi cikti cnku ben demistim bak kisa surede ortaya cikar die ben hic yanilmadim her seferinde ciktigi icn biliorm eger yapmadiysanda beraat kandilinin hurmetine alah sana gosterdi.. beraat kandilinde kaderler degisir ona gore dua etmelisn ve senin kaderinde boyle degisti iste ben her ne kdr kotu durumda olduguna uzulsemde o srefsizden kurtulduguna suan sukredioeum gercekten allah cok sukurrrrrrrr gordun de bitti

___dega___

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…