arkada$ yazi dilinizi ele$tiriyone alakası var ama ben pirinç unu vereyimmi diye yardım istedim sen istersen bidaha oku bilip bilmeden yorum yapma istersennnnn
4 ayi geçtiyse gunluk sut, kendi mayaladigin yogurt verebilrisin ..
mama da zaten sut tozudur , sutun kendisini verince ayni kapiya çikiyor :)
pirinç unu ,ni$asta bebek besini deildir !! kilo yapsada $i$îrir saddece, ilerisi için de saglikli deil pof kilo
1 ay idare et sonra tuzunu atmadan pi$irip ev yemginden verirsin
2 çocuk annesiyim ama 5 aylik çcouk ne yer bilmiyorumki, ben hep emzirdim canim ikisinide o siralarda
sute yogunla$ sen
biberonumu almiyor mamayimi sevmiyor
ka$ikla denedinmi ?
benim oglum 3 ya$inda , omrunde 3 defa anca almi$tir biberonu
2 ya$indayken hala ugra$iyordum ben biberon alsin diye :)) almayan açocuk almiyor biberonu $ans i$i
arkada$ yazi dilinizi ele$tiriyo
haklida
niye olmasin alakasi , dogru soyluyo kadin :)
mememi kesti demiştimya size şimdi mamaya döndü yarım kilo verdi 5 aylık kendisi ne verebilirim pirinç unu ver dediler toparlanır vereyimmi acaba
:) heah i$te bunu diyoz bizde5 aylik cocuk hazir mamada yer
cam mamalardan ver
Hipp
pirinc unu falan verme sakin
Aptamil ver yine
bu arada olum degil oglum
sorun yardim istemen deilya bana bide annesiniz çocuk yetiştireceksiniz mahabbeti sinirlendirdide benim onur olum 4 buçuk yaşında ama 2 yaşına kadar emzirdim bilmedim için yardım istedim anladınızmı
Sabah kalkdiginda mamasi, Sabahları 9,10 meyve ver ama kivi falan verme sakın ( elma, muzla başla), yada mamasını icer, 12-13 ekmekye sürme peyniri sür ve mutfak makası ile 1 cm küçük küçük kez ver, saat 15:00 mamasını , 17:00/1800 sıcak sebze yemeyi ( bebekler için) belirli bir saatde sonra yine mama vere bilirsinmememi kesti demiştimya size şimdi mamaya döndü yarım kilo verdi 5 aylık kendisi ne verebilirim pirinç unu ver dediler toparlanır vereyimmi acaba
Sabah kalkdiginda mamasi, Sabahları 9,10 meyve ver ama kivi falan verme sakın ( elma, muzla başla), yada mamasını icer, 12-13 ekmekye sürme peyniri sür ve mutfak makası ile 1 cm küçük küçük kez ver, saat 15:00 mamasını , 17:00/1800 sıcak sebze yemeyi ( bebekler için) belirli bir saatde sonra yine mama vere bilirsin
:26:
Oyyy benimde bebişim olsun ne
Bende cok tsk ederim!işşallah allahtan olurr güveninizi kaybetmeyin hiçbir zaman bu muhabbettim herkeze geçerli saolun ilginiz için tşk
cicibebe yüksek ısıda fırınlanan ve şeker oranı çok fazla olan bir besin.pek tavsiye edilmez aslında.
Bizim dr da yasak listesine koymustu bebe bisküvilerini. Sizin yazdiginiz sebepleri söylemisti. Yüksek isida firinlanan hicbirsey verme demisti. Hepimiz bununla büyüdük ama simdi satilanda seker miktari anormal ve katki maddeleri asmis artik.
Konu sahibi bebeginiz hic mi birsey yemiyor? Mutlaka acikiyordur. Dis baslangici olmasin? Dr muayene ederken bakti mi dis etlerine, belki agrisi vardir yavrunuzun. Pirinc unu dedikleri gibi kof yapar alistirmayin hic. 5 aya uygun formul mama deneyin. Anne sütüne yakin olanlardan. Kavanoz meyveler 4 ay icin. Ayni meyvelerle kendiniz yapin püreyi. Üzülmeyin mutlaka yer, icer az a olsa. Simdi kilo kaybeder ama bir iki ay sonra kapatir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?