- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Ama bu ölümden sonrası için bir cevap değil. Bence fazla kafa yormayın. Tek hayatınız var şu an. O da bu dünyada.Ama kişi olarak rüyalarında görebiliyorsun
Allah rahmet eylesin canım gittikleri yerde huzur bulsunlar inşallah. Bende çok düşünüyorum nerde napıyor, acaba beni hiç düşünüyo mu aklına geliyo muyum?Öiümden sonra hayat var mi sizce ? Çok merak ediyorum . Babamın ölümünden sonra çok sorguladım bunları . Babam nerede ? Olumden sonra bir yaşam var mi ? Ruhları yaşıyor mu ? Hıc çıkamadım bu konulardan .rüyalarımaza bize geliyorlar mı
Aynen ben de öyle düşünüyorum.Ben de paralel dünyalar olduğunu düşündüm hep, ölenlerin baska bir boyuta paralel bir dünyaya geçtiğini...
Babam vefat etti , kafa tabiki yorucam birde iki günde rüyamda görüyorum . Bana bence mesaj veriyorAma bu ölümden sonrası için bir cevap değil. Bence fazla kafa yormayın. Tek hayatınız var şu an. O da bu dünyada.
Tabi ki öyle ama benim görüşüme göre bu tamamiyle inanç meselesi olduğu için bu şekilde dusunenlerin de kanıtları dinsel boyutta olur. Yani dinen buna inanan biri reenkarnasyon olabilir diyemez. Ya da bu konuda derinlesemez. Çünkü dediğim dini hassasiyet var. Bazisina göre uzaylıların yönettiği beyinlerimiz var mesela. Bana göre tartışmaya açık bir konu değil bahsettiğim şey buBence kapatılmasın . Ne kadar dinsel de olsa hepmizin basına gelebilecek bisey .
Başınız sağolsun. Ama bana göre değil.Babam vefat etti , kafa tabiki yorucam birde iki günde rüyamda görüyorum . Bana bence mesaj veriyor
Bılmemek de imkansızBunu bilmek imkansiz
Sag ol teşekkür ederim.Başınız sağolsun. Ama bana göre değil.
Kafam çok karışık , babam oldugunden beri , her şeyi araştırdım . Neden oldu , neden hep problem sahibiyiz ailece ? Hiç mi mutlu olamıycagız vs ...Tabi ki öyle ama benim görüşüme göre bu tamamiyle inanç meselesi olduğu için bu şekilde dusunenlerin de kanıtları dinsel boyutta olur. Yani dinen buna inanan biri reenkarnasyon olabilir diyemez. Ya da bu konuda derinlesemez. Çünkü dediğim dini hassasiyet var. Bazisina göre uzaylıların yönettiği beyinlerimiz var mesela. Bana göre tartışmaya açık bir konu değil bahsettiğim şey bu
Eminim size gore degildir. Ama ne yazikiki bana gore ..Başınız sağolsun. Ama bana göre değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?