Ölümden sonra hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canım arkadaşım hala kafandan bu soruları atamadın degilmi?
Buluşamadık yine bu haftada..arayacağım seni yarın mutlaka konuşalım..
Konuna gelirsek bitanem onlar hep bizimle ben böyle düşünüyorum..ruhları asla yok olmuyor.ve biz de sonsuz hayata göçüp gittiğimizde onlarla kavuşacağız inşallah
Allah sabrını arttırsin canım benim

Dogada hicbi sey yok olmuyo ki baska bi seye evriliyor.beden baaka canlilara evrilecek ama bir de canlilik denen ve bilim adamlarinin aciklayamadigi bisiy var.
Mesela beyin yag su proteinden olusuyo mutfak malzemelerinden yani.ama onu beyin yapan sey canlilik.enerji.
Bence bizler enerjiyiz ve bedenleri kullaniyoruz.bedenlerin bir omru var.o.doluyor ama enerji baska bir boyuta evriliyor.

Allah rahmet eylesin canım gittikleri yerde huzur bulsunlar inşallah. Bende çok düşünüyorum nerde napıyor, acaba beni hiç düşünüyo mu aklına geliyo muyum?

Bence kapatılmasın . Ne kadar dinsel de olsa hepmizin basına gelebilecek bisey .
Tabi ki öyle ama benim görüşüme göre bu tamamiyle inanç meselesi olduğu için bu şekilde dusunenlerin de kanıtları dinsel boyutta olur. Yani dinen buna inanan biri reenkarnasyon olabilir diyemez. Ya da bu konuda derinlesemez. Çünkü dediğim dini hassasiyet var. Bazisina göre uzaylıların yönettiği beyinlerimiz var mesela. Bana göre tartışmaya açık bir konu değil bahsettiğim şey bu

Kafam çok karışık , babam oldugunden beri , her şeyi araştırdım . Neden oldu , neden hep problem sahibiyiz ailece ? Hiç mi mutlu olamıycagız vs ...

inşallah vardır, en buyuk temennim, bu b.ktan hayatı yaşadıktan sonra yok olacağımızı duşunmek çıldırtır beni.
yoksa da zaten yoktur da, ama varolması umuduyla yaşıyorum.
bu dunyada pislik yapan o kadar pislik mahluğun cezasız kalacağını, bir pisliğin elinde can veren acı çeken masum yavruların hesabının sorulmayacağını duşunmek çok uzucu olur çunku.
inşallah vardır ölumden sonra hayat, inşallah bizim isteğimize göre şekillenmiştir hem de, benim de hesap sormak istediğim birkaç insan var, ve mumkunse şu dunyada anksiyete ve kaygı bozukluğundan aslında çok mutlu olmam gereken ama arada kaygılandığım için tadını çıkaramadığım hayatımın bir telafisi olsun istiyorum.

Sevdiğimiz kişileri kaybettikten sonra onlara duyduğumuz özlem, onları unutamamak.
Yaptığımız her şeyin kalıcı olmasını istememiz, adımızın biz öldükten sonrada yaşamasını istememiz bana yok olmanın olmadığını söylüyor.

Başınız sağolsun.
Neye inanmak istiyorsanız, hangi düşünce sizi rahatlatacaksa şu an o..
Acınız zamanla daha az hissedilir hale geldiğinde tekrar düşünürsünüz.

Ben var olduğuna inanıyorum.
Ölüme ve sonrasına iman ediyorum.
Ve bunun mantıklı bir açıklamasını da aramıyorum.
Enerjiymis, ruhmus, paralel evren bilmem ne.
Her şeyi akilla çözmeye çalışarak kendimi yormuyorum.
Her şeyi akilla çözmeye çalışmanın teslim olmamak olduğunu düşünüyorum.
Ama bunların hepsi turuncunun kalbi, inancı, aklı, fikri.
Bugün böyle yarın ne olur bilmiyorum.
Bir başkası için doğru yada yanlış yada tartışmaya açık olabilir, ilgilenmiyorum :)
Sen de seni ne rahatlatacaksa ona tutun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…