Oyle dusunuyorum zaten , arkadasim oyle avunuyorum ,Beden ölüyor ruh hep yaşıyor ama bizim göremiceğimiz başka bir yere seyahat etmiş gibi sadece burdan bambaşka bir dünyaya gitmek gibi düşün.
Başınız sağolsun bu arada allah rahmet eylesin, hayat işte birgün hepimiz geçip gidicez bu dünyadan allah kalanlara sabır versin.Oyle dusunuyorum zaten , arkadasim oyle avunuyorum ,
Tesekkur ederim , inan hepimiz bir gun benim gibi yazacagiz buraya sevdiklerimi kaybettim diye , Allah razi olsunbasınız sagolsın gerıde kalanlara allah sabır versın
nur ıcınde uyusun gani gani rahmet diliyorum
bırgun hepımız kavusacagız sevdıklerımıze
Ölümden sonra tabiki hayat var Kuranı Kerim’i okursanız herşeye net açıklığıyla öğrenirsiniz zatenÖiümden sonra hayat var mi sizce ? Çok merak ediyorum . Babamın ölümünden sonra çok sorguladım bunları . Babam nerede ? Olumden sonra bir yaşam var mi ? Ruhları yaşıyor mu ? Hıc çıkamadım bu konulardan .rüyalarımaza bize geliyorlar mı
Cok inaniyorum . Her hafta 4 gun dua okuyorum. Allah Kabul etsin insallah.,kapali biri degilim ama dualarima inaniyorum .Onlar gerçek dünyada biz yalan dünyadayız..ahirete kadar kabirde bekleyecek bütün ruhlar kimine bir gün gibi gecicek o zman kimine yüzyıllar binyıllar gibi ..o yüzden ölenlere kabri nur olsun, geniş olsun , toprağı bol olsun vs. Hatta bu yeni nesil ışıklar icinde uyusun falan diyolar ...dini konularda cok daha ayrıntılı bilgiler bulabilirsin ..tabiki inanç meselesi inanıp inanmamak
Kalbin kapalı olmasın.. dualar ona ulaşacak emın ol tekrar başın saolsun allah sabr versinCok inaniyorum . Her hafta 4 gun dua okuyorum. Allah Kabul etsin insallah.,kapali biri degilim ama dualarima inaniyorum .
Kalbim nasil Kapali olabilir ki ?acikla pls LutfenKalbin kapalı olmasın.. dualar ona ulaşacak emın ol tekrar başın saolsun allah sabr versin
Ben de inanıyorum tabi ki..Bu kadar basit olamaz yok olmak.Yok olup curuyeceksek bu telaş niye.Sapiklar katiller ne zaman bedel ödeyecek. Masum ölen katledilen cocuklar kadinlar vb.ne zaman mutlu olacak?bu dunyaya çileye mi geldiler.Cok inaniyorum . Her hafta 4 gun dua okuyorum. Allah Kabul etsin insallah.,kapali biri degilim ama dualarima inaniyorum .
Dua ediyorsun ama imanin esaslarindan birine inanmiyorsun bu ne yaman çelişkiCok inaniyorum . Her hafta 4 gun dua okuyorum. Allah Kabul etsin insallah.,kapali biri degilim ama dualarima inaniyorum .
Sorgulamak inkar etmek değildir. Millet ne diyorsa ona inanmak olmaz mesela.Oku araştır diye bir beyin vermis yüce rabbim.Kadir azabı konusu bile tartışılıyor din alimleri kendi iclerinde tartıyor sorguluyor. Kiyamet kopmadan 2bin yil once olen kabir azabi cekerkenIşte arkadaşım imanını sorguluyorsun aman dikkat !!! Imanin şartıni sorguluyorsan imanindan şüphe etmişsin...(ha müslüman değilim diyorsan o baska)
Cok sag ol , sen ve senin gibi arkadaslar . Ilgilendiginiz icin , inanin Ben de her biriniz icin guzel saglikli gunler ve aylar , yillar diliyorumKalbin kapalı olmasın.. dualar ona ulaşacak emın ol tekrar başın saolsun allah sabr versin
Dimi ben de hep bunu dusunuyorumSorgulamak inkar etmek değildir. Millet ne diyorsa ona inanmak olmaz mesela.Oku araştır diye bir beyin vermis yüce rabbim.Kadir azabı konusu bile tartışılıyor din alimleri kendi iclerinde tartıyor sorguluyor. Kiyamet kopmadan 2bin yil once olen kabir azabi cekerken
Kiyamet kopmadan 2 gun önce ölen 2gun mu azap cekecek bu adalete uymuyor mesela.
Yanlis anladin..sen başım kapalı degil ama dua ediyorum demissin ya bende dua etmek icin başının kapalı olmasına gerek yok yeterki kalbin kapalı olmasın hep dua olsun dilinde demek istedimKalbim nasil Kapali olabilir ki ?acikla pls Lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?