• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖLÜME Bİ GÜN DAHA YAKLAŞTIK

bende anlamıyorum bazen düşünüyorum acaba evlatlık mıyım ne o zaman annem neden bu kadar çok üzülüyo babam dövdüğünde beni. kardeşim için bi fikrim var ama öylemidir bilmiyorum babam bebekleri çok sever annem de sanırım artık evde kavga çıkmaz belki babam kardeşimle ilgilenirse bile fazla uğraşmaz ya da mutlu olur falan diye olabilir ama bilmiyorum. hani bi kaç kere kaçmayı da denedik evden ve şimdi bi kardeşim oldu anlamiyorum.
Ne diyebilirim bilemiyorum. Okuyorsun sanıyorum,yaşında küçük. Benden sana bir abla tavsiyesi ne yap ne et okulunu başarıyla bitirmeye,kendi ayakların üzerinde durabilmeye odaklan. Aileni değiştirme şansın yok ama okuyup,başarılı olup kendi kendine yetebilme şansın var. Ne olur buna odaklan. Kolay olmayacak böyle bir ortamda eminim ama yapabilirsin. Kendin için yapmalısın.
Kolaylıklar dilerim

Canım benim var böyle despot babalar maalesef.Benim de tanıdığım böyle aileler oldu.Senin yapman gereken bütün aile bireylerini toparlamak babanıza karşı cephe almak.Emin ol hepiniz birleşirseniz başedemez sizinle.Dayak olduğunda da polis çağırın.Sen zaten daha çocuk yaştasın 18 bile olmamışsın.Sizi bu şekilde ezme hakkı yok.Benim babam da sizinki kadar olmasa da despot bir adamdır.Ama annemi de kendimi de diğer kardeşlerimi de ezdirmem.Gerekirse polis çağırır ya da savcılığa gider şikayet ederim.Bence artık ezdirmeyein kendinizi yasal yollara başvurun.Kim bu yani Allah mı allahaşkına elbet onun da korktuğu kişiler vardır.

Abla zaten babam beni en son dövdüğünde 1 ay falan olmuştur bende ona bağırdım sen ne biçim babasın konuşarak anlatamazmısın çocuğunuz biz niye dövüyosun dedim daha çok dövdü sus diye eve kovdu. yine de etrafıma bakıyorum daha kötü babalarda vardır. polisi falan karıştıramayız annem üzülür nolursa olsun babanız o siz susun sinirli cevap vermeyin diyo. bide polis çağırsak annem çok kızar üzülür babamdan daha çok korkar.

Yaa cnm annen bu adamdan bu kadar cocuk niye yapmis Allah hepinize uzun omurler versin de cnm adam kotu belli yaa neyse sen git artik kizarlarsa da canim cok yaniyordu dayanamadim deanneni ya da seni dövmeye kalkarsa polis cagir bak ciddiyim çağır

yok dişimi kimseye göstermedim dünden beri biri fark edene kadar da sesimi çıkarmicam sonra ben haksız oluyorum.

Ne diyebilirim bilemiyorum. Okuyorsun sanıyorum,yaşında küçük. Benden sana bir abla tavsiyesi ne yap ne et okulunu başarıyla bitirmeye,kendi ayakların üzerinde durabilmeye odaklan. Aileni değiştirme şansın yok ama okuyup,başarılı olup kendi kendine yetebilme şansın var. Ne olur buna odaklan. Kolay olmayacak böyle bir ortamda eminim ama yapabilirsin. Kendin için yapmalısın.
Kolaylıklar dilerim

çok teşekkür ederim işte bunları duymak umutlandırıyo beni okulumu gerçekten çok seviyorum. bu sene 3 seneye 4 sonra üniversite kurtulucam babamdan her gün kavga bağırıştan işte o zaman yeniden doğucam ben

Abla zaten babam beni en son dövdüğünde 1 ay falan olmuştur bende ona bağırdım sen ne biçim babasın konuşarak anlatamazmısın çocuğunuz biz niye dövüyosun dedim daha çok dövdü sus diye eve kovdu. yine de etrafıma bakıyorum daha kötü babalarda vardır. polisi falan karıştıramayız annem üzülür nolursa olsun babanız o siz susun sinirli cevap vermeyin diyo. bide polis çağırsak annem çok kızar üzülür babamdan daha çok korkar.
Zaten hata annende ,bu kadar kocasından korkmasa baban da bunları yapamaz.Anneni çok seviyorsun farkındayım onu kırmak da istemiyorsun ama böyle baba başınızda olmasa daha iyi olur bence.Annen boşansa nafaka da alır.Sen de kardeşlerin de nasılsa şimdide çalışıyorsunuz ,o zaman da çalışırsınız.Allah yardımcınız olsun zor bir durum inşallah tez vakitte huzura kavuşursunuz.Ama seni çok iyi anlıyorum emin ol.Başka böyle hayatları olan insanlara da şahit oldum.

çok teşekkür ederim işte bunları duymak umutlandırıyo beni okulumu gerçekten çok seviyorum. bu sene 3 seneye 4 sonra üniversite kurtulucam babamdan her gün kavga bağırıştan işte o zaman yeniden doğucam ben
Hadi bakalım,inşallah güzel bir bölüm kazanırsın canım. Sen okuluna odaklan,iste yeterki başarırsın. Başarmak zorundasın zaten hayatının geri kalanında o dükkanda olmak istemiyorsun.
Hakkında hayırlısı olsun

Yazdıklarının doğru olduğunu varsayarak yazıcam. İnanmak istemiyorum gerçekliğine.

Babandan bu kadar şikayetçi olan bi tek sen mi varsın? Anneni geçtim ablan ya da erkek kardeşin kurtulmak istemiyor mu bu adamdan? Onlarla bir olup şikayet etseniz? Yemişim annenin dediklerini.

Dişlerine gelince babanın çekindiği bir aile büyüğünüz var mı? Onunla paylaşsan derdini hastaneye götürmeleri için o ikna etse?

Hadi bakalım,inşallah güzel bir bölüm kazanırsın canım. Sen okuluna odaklan,iste yeterki başarırsın. Başarmak zorundasın zaten hayatının geri kalanında o dükkanda olmak istemiyorsun.
Hakkında hayırlısı olsun

EVET BAŞARMAK ZORUNDAYIM BAŞARICAM İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Zaten hata annende ,bu kadar kocasından korkmasa baban da bunları yapamaz.Anneni çok seviyorsun farkındayım onu kırmak da istemiyorsun ama böyle baba başınızda olmasa daha iyi olur bence.Annen boşansa nafaka da alır.Sen de kardeşlerin de nasılsa şimdide çalışıyorsunuz ,o zaman da çalışırsınız.Allah yardımcınız olsun zor bir durum inşallah tez vakitte huzura kavuşursunuz.Ama seni çok iyi anlıyorum emin ol.Başka böyle hayatları olan insanlara da şahit oldum.

evet annemi çok seviyorum. tabi ki vardır hatta daha kötüleri de vardır. herkesin derdi kendine ama. yani ayrılsa annem ablam da bende kardeşimde çalışsak dahi çok iyi geçinebiliriz. Ama işte ikna edemiyoruz annemi kardeşimden sonra da sanmıyorum artık. Neyse ki benim sadece 2 senem kaldı bu kadar sabrettim 2 sene daha sabrederim elbette seneyede ilk defa kendi paramı alıcam staja başlıcam inşallah çok saol.

sizin aileniz gibi sorumsuz ailelerden cocuklari aliyorlar burda. cok da iyi yapiyorlar.
aileniz sizi kole olarak dunyaya getirmis.
gidin sosyal hizmetlere basvurun 18 in altindaysaniz.
yillarca disi agriyan bir cocugu dr a goturmeyen aile olmasa da olur.

sizin aileniz gibi sorumsuz ailelerden cocuklari aliyorlar burda. cok da iyi yapiyorlar.
aileniz sizi kole olarak dunyaya getirmis.
gidin sosyal hizmetlere basvurun 18 in altindaysaniz.
yillarca disi agriyan bir cocugu dr a goturmeyen aile olmasa da olur.

benim sorunum ailem değil babam olucak adam

kusura bakma ama annende de hata var. cocuklarina cektiren bir adamla kalan her anne hatalidir.

ne derse naparsa yapsın ben anneme dayanamam ki annem babasız büyümüş erkek kardeşi falan da yokmuş olsaymış sahip çıkarmış. Annemin tek dersi ilerde bizim de sahipsiz olmamamız. Bizim için bu kadar sene dayanmış.

aslina bakarsaniz anneden kaynaklaniyor birazda cocuklarin bu sorunlari yasamalari dayimda boyleydi kizini hicbiryere cikartmadi kiz sokagin basini bilmezdi ogullarida aksam 5 den once eve girceklerdi ona gore ve dunyanin hicbir kotulugunu bilmeden yetisti cocuklari evlendiklerindede ilk hamlede yuzustu dustuler diger dayimda aynisi yapmaya kalkti ama yengem o adam olana kadar terk etti evi dayimi pasa pasa kivama getirdi onun cocuklari ise daha guclu tutundular hayata anneniz buna son vermeli o dislerini bir cikarsa babaniz hicbir sey yapamaz

yok dişimi kimseye göstermedim dünden beri biri fark edene kadar da sesimi çıkarmicam sonra ben haksız oluyorum.
O konuda cnm haksizsin aglamayan bebege memw vermezler anliyorum onemsenmek istiyorsun burdayim diyorsun ama gormeywnin gozune sokmak lazim gercek hayatta

O konuda cnm haksizsin aglamayan bebege memw vermezler anliyorum onemsenmek istiyorsun burdayim diyorsun ama gormeywnin gozune sokmak lazim gercek hayatta[/QU

Demin bi çok yakın bi kız arkadaşım geldi ağzını aç bişey var sende dedi fark etmiş dişlerimin düştüğünü. O kız hemen fark edebiliyosa ailem nasıl dünden beri edemedi. zaten fark etselerde pazar ve pazartesi günü doktor tatilde. demek ki beni bu kadar önemsemiyolar daha ne sölicem ki ben.

Back
X