- 11 Eylül 2015
- 66
- 67
- 18
- 26
aslina bakarsaniz anneden kaynaklaniyor birazda cocuklarin bu sorunlari yasamalari dayimda boyleydi kizini hicbiryere cikartmadi kiz sokagin basini bilmezdi ogullarida aksam 5 den once eve girceklerdi ona gore ve dunyanin hicbir kotulugunu bilmeden yetisti cocuklari evlendiklerindede ilk hamlede yuzustu dustuler diger dayimda aynisi yapmaya kalkti ama yengem o adam olana kadar terk etti evi dayimi pasa pasa kivama getirdi onun cocuklari ise daha guclu tutundular hayata anneniz buna son vermeli o dislerini bir cikarsa babaniz hicbir sey yapamaz
bak bende buna katılıyorum bende şahitim bu olaylara babama bakıyorum annem ondan nasıl korkuyo. amcamlara bakıyorum bide onların eşlerine kardeşler yani en yakınlarımız birinin eşi 3 çocuğunu bırakıp gitti amcama bi kaç ay sonra geldi şimdi amcam ona hiçbişey diyemiyo. bazen keşke diyorum annemin yerinde olsam babam bağırdığında yapıştırsam ona. denize giderdik annem tuz mu en bişey unutmuştu gidip dönene kadar bütün yol boyunca anneme neler dedi yanımızda bi dövmediği kaldı belki de arabayı kullanıyo diye dövmedi. annem ağzını dahi açmadı ben sinirden ağladım orda. Bi insan bu kadar korkamaz kocasından aklım almıyo artık.