Annem le konuşamam en imkansız i bu. Öyle sini de düşündük ama annem sevdiğim çocuğun nereli olduğunu biliyorAnnenle konuşsan veya sevdiğin seni hiç tanımıyormuş gibi görücü usulü istemeye geliyor olsa?
Var ama sevmeye anlayışlı insan değil ki hic biriBu kadar üzülmene kimse değmez.Sağlık gerçekten psikolojiyle çok alakalı,ruhun hasta olursa mutlaka bedenine yansıyor.Bu kadar önemsememeye çalış diyeceğim ama sen şimdi onun için ölürüm modundasın maalesef.
Ailen bu kadar tutucuysa bu kişiyle nasıl tanıştınız,nasıl görüştünüz ?
Yakın olduğun bir komşun,bir teyzen filan yok mu ? Mesela erkek arkadaşını ve ailesini önce onlarla tanıştır.Sonra onlar münasip birisi var diye ailenle tanıştırsınlar.
Bunu anlamıyor ki iste. Çok zor durumdayım ya. Günlerdir ağzıma koyduğum ekmek değil zehir.Neden kabul etmiyorlar ya sevdigin insani , hem annen biliyormus sevdiginin oldugunu
Biliyorsa konus anlat , sief onlar baskasini istiyor diye evlenmek zorunda degilsin
Onlarmi evlenecek sanki adamla..
Ailesiyle tanışma ihtimalimiz simdilik yok. Tanıdık olsa zaten çok kolay gelir isterler. Onu çok seviyorum bilmiyorum yaSevdiğin kişi ailesini alsa gelse?
Yani aile dediğin evladının sevdiğiyle evlenip mutlu olmasını ister, tuhaf.
Su an bi tanıdık var ama onun ailesiyle değil. Benim bi tanıdığım Sevdiğim le tanıştı.oylesanki siz tanışmıyormusunuz gibi görücü olarak gelsinler, ailenizle ortak tanıdık yokmu onun vasıtasıyla görücü geldik denilsin
Ailem hic biseyini bilmiyor. Babamın sevme konumu bilip bilmediğinden şüpheliyim ama annem biliyor. Kim nedir bilmiyorlar. Ama inanın hürmetli saygılı biridir. Yaşındakilere göre efendi dir. Çok seviyorum bunu o da biliyor.Bence aşkın içinde olsa baban tarafında dövülmeyi göz önüne al seni öldürecekler değil herhalde ama kesinlikle kaçma , birde bize yazmadığın bilgiler mi var
sevdinin ailesini neyini beğenmiyorlar bunuda bir yazsan
Ailem hic biseyini bilmiyor. Babamın sevme konumu bilip bilmediğinden şüpheliyim ama annem biliyor. Kim nedir bilmiyorlar. Ama inanın hürmetli saygılı biridir. Yaşındakilere göre efendi dir. Çok seviyorum bunu o da biliyor.
Çok güzel yazmışın okumaktan zevk duydum. Bende aynısını düşünüyorum zaten . Ama sevdiğim askerde su an . Ama benden simdi biseyler bekliyor. O da bende çok gerginiz kahroluyoruz. Emin ol kolay bisey değil. Ben kendimi öldürmeye kalksam karşıların da kalkıp da bu aşkından ölecek demez babam . Aksine kendime zarar veriyorum falan diye ayrıca döver. Ama seviyoruz vazgeçemiyoruz. Çok sıkıntıdayım ya. BBide sevdiğim asker de. Gelsin isi belli olsun öyle soyleyim diyorum. Onun düşünmesi lazim. Ben gelen olsada büyük konuşmak gibi olmasın onu seviyorum sözler verdik birbirimize. Başkasıyla olamam. Ne olacak bilmiyorum. İnşallah birbirimize hayırlı helal oluruz. Amin.Madem anne ve babalar bazı sıkıntılara katlanacaklar sen de bir bireysin , yok öyle kolaya kaçmak
senin isteklerini dinleyecekler,
gelsin çocuk babanla tanışsın veya ailesiyle gelsin ailecek tanıtsın kendini , korkaklığın lüzümu yok , aşkın için cesur olacaksın sonra baban gider bir sülaleyi soruşturur ve kusularaı varsa gelip sana bildirir vazgeçde diyemez gelir sana bildirir , sende acaip korkaksın be , kusura bak ma yani
, biraz cesur ol , yoksa hasta olup yatağa düşeceksin kara sevdadan
sonra seni ruh sağlık hastanesine yatıracaklar , kendine işkence etmeyi bırak ,kendine gel
sankı hıc tanısmıyormussunuz gıbı gorucu usuluymıs gıbı gelsınler :)
Çok isterim. Olur mu kisankı hıc tanısmıyormussunuz gıbı gorucu usuluymıs gıbı gelsınler :)
Başka seçenek var mi ? Neler geliyor başka aklınıza? Fikirlerinize ihtiyacım varsanki siz tanışmıyormusunuz gibi görücü olarak gelsinler, ailenizle ortak tanıdık yokmu onun vasıtasıyla görücü geldik denilsin
tabı neden olmasın aılen hıc gormedı tanımıyolar kıÇok isterim. Olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?