Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ortak tanıdık yok diyebilirim yani. Onlar uzakta bize ayni şehir de olsak yine belki. Ama onların olduğu yer ile bağlantımız bile yok tanıdık akraba vs. Ne deyip geleceklertabı neden olmasın aılen hıc gormedı tanımıyolar kı![]()
Sevmeye karşılar sebeb buailen evlenmene karşı ise turşunu mu kuracak
Ortada tanıdık yokki. Ordan görmüş olsun veya bisey. Sevdiğim ortaya çıkacak.Soyle sevgiline annesini gondersin gorucu gibi gelsinler
Ama nerde gördüler? Evden de çıkmam doğru dürüst. Bi düğün dür sünnettir göremezler ki sorarlar hangi tanıdık da gördünüz diyeSevdiğin gorucuymys gibi gelsin çok beğendik desinler
Ama nerde gördüler? Evden de çıkmam doğru dürüst. Bi düğün dür sünnettir göremezler ki sorarlar hangi tanıdık da gördünüz diye
Evet. Diğer turlu olsa zaten tanıdık olur arada bizim tanımamız için.nerden buldun bu adamı internetten mi?
Simdi nasıl başlasam bilmiyorum. Günlerdir uyku yok hatta konu açmıştım halüsinasyon lar falan gördüğümü yazmıştım. Bi sevdiğim var ama kimse bilmiyor. Ailem çok muhafazakar severek evlenmeme çok karşılar. Yani bilseler ya delirmekten tımarhaneye giderim yada döve döve hastanelik edilirim galiba. Karşıdaki insanda sorum yok çünkü dünyanın en iyi insanı olsada konu severek evlenmek olduğu için çok karşılar. Görücülerim geliyor. Su an ailem biri ni gözü tuttu. Ama ben istemiyorum çünkü sevdiğim var. Kesinlikle diyemem zaten daha önce yakalandım. Günlerdir sevdiğim le kavgalar dan tut ailemle kavgalar kendi psikolojik sıkıntılarım yuzunden kalbim sıkışıyor . Kollarım parmaklarım uyuşuyor. Ama gören yok. çok sıkıntıdayım. Ağlamaktan gözlerimin şişi gitmiyor. Yok dediğim halde yine gelecekler. Bu isler nasip kısmet denmiyor. Yok sıkıntıdayım. İçimi dökmek istedim. Okuduğunuz için teşekkürler.
Evet. Diğer turlu olsa zaten tanıdık olur arada bizim tanımamız için.![]()
Bi sevdiğim var ama kimse bilmiyor. Ailem çok muhafazakar severek evlenmeme çok karşılar. Yani bilseler ya delirmekten tımarhaneye giderim yada döve döve hastanelik edilirim galiba.
3 yılı geçkin tanırız birbirimizi. İnternet deyince milletin akli kötüye gidiyor. Çünkü çok olaylar oluyor. Ailesi beni bilir ben onları bilirim. Onlar evlenmemizi istiyorlar. Beni severler de ama sıkıntı benim ailem de. Dediğim dünyanın en iyi insanı olsa yine konu sevmek olunca işler duruyor. İşim zor Allah sabir versin bizeİnternetten bulduğun bi adam, ne ailesini tanırsın, ne evini yerini bilirsin. neyine güvenip evleneceksin bu adamla. Onun için bu kadar kendini sıkmana gerek yok. Evet sevmediğin bi adamlada evlenme ama bu kadar da közün kör olmasın.
Doğru herşeyin bi çözümü var ama sevdiğim erkek de de biraz sıkıntı var. Yani mesela bi olay olur tartışırız diyelim veya bi sıkıntı gelir başımıza hemen kendini bırakır. Ben çok hassas duygusal insanımdır. Ama o halde ben toparlarım ortamı. Ben teselli ederim. Kendini bırakması beni bırakmak vazgeçmek gibi de değil bi değişik ya. Bende kendimi çok parçalarım. Ama yine ben toplarım. Benim de desteğe ihtiyacım var. Onun olgun olup benim arkamda durması asil onun beni teselli etmesi gerekmez mi ?Bu nedir yahu, nasıl bir dünyada yaşıyoruz , hiç dengesi ayarı yok insanların.
Bir insanın kendi ailesi için bunları söylemesi ne acı. Oysa kendini en güvende hissetmesi gereken yer.
Herkes hakikaten anne baba olamıyor.
Sevmenin nesi kötü nesi bu kadar kabul edilemez anlamış değilim.
Kendinize kötü davranmayın. Mutlaka bir çözüm yolu vardır. Diğer arkadaşların dediğini yapabiliyorsanız -görücü gibi gelmeleri- yapın yapamıyorsanız da bunu uygun bir dille en azından çıtlatın aileye, baktınız dayak , şiddet, baskı var gidin şikayetçi olun devletin korumasına aldırın kendinizi.
Şartlarınız uygun olduğunda da evlenin. Ve siz çok iyi çok duyarlı bir anne olun.
Yazık ya, çok yazık.