Ölümler

fakatmuzeyyen

tomorrow the world would be the same as yesterday
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
287
276
103
Çok alakasız şeyleri kendime dert ediniyorum ablalarım. Özellikle ölüm konusunda.

Mesela annemin iş yerinde cinayet olmuştu bir ara, bir kadını kocası öldürmüş 2 küçük çocukları varmış falan. Yani insan üzülür ama ben resmen yakınım ölmüş gibi kahroldum böyle, resmen 1 hafta gözümde yaş dinmedi. Sürekli çocuklar ne yapacak diye düşündüm durdum. Kadını hiçbir şekilde tanımamama rağmen bu psikolojiden çıkmam acayip uzun sürdü.

Şimdide Barış Akarsuya taktım. 2 gün önce eşyaları çalınmış sanırım, haberlerde annesinin ağlamasını gördüm içim yandı resmen. Buraya kadar tamam. Ama yine kendimi durduramayıp ölümünü falan araştırdım, ya inanır mısınız hakkında yapılan kötü yorumları gördükçe içim dışıma çıktı ağlamaktan. Halbuki tanımam etmem, öldüğünde 7 yaşındaymışım hiç hatırlamıyorum bile olayları. 28 çok erken diye durup durup gözlerim doluyor.

Ya ben kimin ölüm haberini alsam, öğrensem, hep böyle oluyorum çıkamıyorum bu işin içinden. Hadi hastalıksa ve ölen kişi yaşlıysa 1-2 gün sonra unutuyorum ama trafik kazası, cinayet vs şeylerden ise mahvoluyorum böyle.

Lütfen yardım edin, böyle hayat mı geçer? Ölümün normal olduğunu biliyorum ama kendimi alamıyorum ağlamaktan, ölüm haberi duyduğum/okuduğum an salya sümük oluyorum.

bence bi meşguliyet bul, dünyada hergün yüzlerce insan ölüyor hepsine üzülmeye kalksan yaşayamazsın, 3. sayfa haberlerini okuma, haber seyretme.. okuluna odaklan derim

bence bi meşguliyet bul, dünyada hergün yüzlerce insan ölüyor hepsine üzülmeye kalksan yaşayamazsın, 3. sayfa haberlerini okuma, haber seyretme.. okuluna odaklan derim
Normalde ne 3. sayfa haberi okurum ne haber izlerim, televizyonu açtım önüme çıktı direk. Aksi gibi beni buluyor hep. Ama daha dikkatli olacağım, 7 gibi televizyon açmayacağım artık. Teşekkür ederim

Yakışmıyor kimseye Teşekkür ederim yorum için

Ben diğer konuda yorum yaptınız diye bu konuya geldim.baris akarsudan bahsetmiş aynı anda.onun hakkında mi kötü soz söylenmiş.kotu biri değildi o.hala anıyoruz seviyoruz ilk günkü gibi acısını taşıyorsak o kötü biri olamaz.rabbim mekanını cennet etsin

Evet, ekşide özellikle çok acımasızca konuşmuş biri..... Amin

Bazı ölümleri bende kaldıramıyorum.gecen anneme teyzem sürekli aklima geliyor onu arzuluyorum sürekli dedim, ben bile bu kadar dusunmuyorum ne kendine dert edecek şey arıyorsun.dedi.teyzem öleli 10 yıldan fazla oluyor: (

Başınız sağolsun, çok nedensiz dert ediniyoruz hakikatten

Bende haber izlemesem iyi olur sokağa terkedilen bebekleri görünce saatlerce aglıyorum birde hayvanlara dayanamıyorum cocuklarım cok uzuluyor beni oyle gorunce ama neden bu konularda bukadar hassasim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…