- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 40
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Canım ya,inan ki zor,özgüvenim zayıf biliyorum.....dokunsan şuan hıçkırıklara bogulurumMükemmel olmak zorunda değilsiniz,sevdiklerimiz bizi her halimizle severler
Bence bu endişeyi kimin için taşıyorsanız o kişiyi dışarıya gezmeye çaya kahveye davet edip bol bol muhabbet edin ortak ilgi alanları bulmaya beraber keyifli vakit geçirmeye çalışın.
Böylece bu konudaki endişeleriniz son bulsun bir nevi içiniz rahatlasın
Endişelerinizin üzerine gittiğiniz zaman gerçek rahatlamayı yaşarsınız
Makesef çok gelecekte yaşıyorum ve karşımdakinin hareketinden ziyade ya beni sevmezse yeterince diyorum ya yetemezsem
Peki biraz yapmaktan hoşlandığın şeylerden bahseder misin doktor tribi belki ama önemli bir şey, çünkü hayatta yapmaktan keyif aldığımız bir şeyler olduğu zaman bunu herkesle paylaşmak isteriz böylece de sosyalleşiriz kaygılarımız biraz olsun azalırCanım ya,inan ki zor,özgüvenim zayıf biliyorum.....dokunsan şuan hıçkırıklara bogulurum
Müzik....oda olmasaPeki biraz yapmaktan hoşlandığın şeylerden bahseder misin doktor tribi belki ama önemli bir şey, çünkü hayatta yapmaktan keyif aldığımız bir şeyler olduğu zaman bunu herkesle paylaşmak isteriz böylece de sosyalleşiriz kaygılarımız biraz olsun azalır
Şarkı söylüyorsanız üye olup karşılıklı kareoke yapılan bir uygulama var adını unuttum onu indirip eğlenebilirsinizMüzik....oda olmasa
Şarkı söylüyorsanız üye olup karşılıklı kareoke yapılan bir uygulama var adını unuttum onu indirip eğlenebilirsiniz
Müzikle alakalı artık şarkı mı söylüyorsunuz enstruman mı çalıyorsunuz ona göre etkinliklere katılabilirsiniz
Durumunuz müsaitse şan eğitimi alabilirsiniz. Böylece başarırsınız ve endişeleriniz azalır
Hayat şartlarınızı bilemiyorum bu sebepten diyebileceğim tek şey önce kendinizi düşünün size iyi gelecek şeylere odaklanınEvet çok seviyorum şarkı söylemeyide,ve sesim çok begenilir,şuan şan egitimi zor...
önce kendini sev. kendin ile barışık ol. sonrası kendiliğinden gelir.Merhaba,
Benim derdim takıntı problemi ve bu yüzden anı yaşayamamak...
Uzman vs bir yere kadar bence,zamanında tedavi gördüm az faydası oldu.
Sizler neler yapıyorsunuz kendinizle barışık olup kabullenebilmek için problemleri...
Problem dediysem her türlü takıntı/dert olabilir.
Çok genelledim galiba ama daha positiv olabilmek adına neler yapabilirim?
canım öncelikle hayat bu insan bazen üzülupr her daimde olumlu olamıyorsun.Merhaba,
Sizler neler yapıyorsunuz kendinizle barışık olup kabullenebilmek için problemleri...
Ben de aynı durumdayım çok zor bir süreçten geçiyorum bence Türkiye'de hayat şartlarından dolayı bu şekilde takıntılı, endişeli, kaygılı çok insan var. Rabbim hepimize yardım etsin. Ben de bugün psikoloğa gittim ilk seans olduğu için pek bir gelişme olmadı ama gitmeden önce de biliyordum ki her şey bizim elimizde aslında. Bilinçaltımıza hükmetmeyi başarabilsek keşke. Ruhumuzun derinliklerinde doğru olan şeyi bildiğimiz halde bilinçaltımız pes et pes et diye zorluyor. Sürekli küçük şeyleri bile taktığımız için. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor bir durum yaşadığım için anlayabiliyorum. Ben de kimseye hayır diyemiyorum. Her şeyi takıyorum sonunda bir bakmışım kendim parça parçayımMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?