- Konu Sahibi SelenSeymen
ısmarlama olarak değilde içinden gelerek bunları söyleyeceği günü bekle bence.ya da tatlı tatlı konuşup buna çok ihityacın olduğunu,seni çok rahatlatacağını ve iyi hissettireceğini söyleyerek rica et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi olur diyorsun.
Ay bilmiyorum ya.Düşününca doğru söylüyorsun aslında
Herşey aynı devam edecek.
Am az da olsa ben de bir rahatlama olacak bence.
Olcak olcak
ısmarlama olarak değilde içinden gelerek bunları söyleyeceği günü bekle bence.ya da tatlı tatlı konuşup buna çok ihityacın olduğunu,seni çok rahatlatacağını ve iyi hissettireceğini söyleyerek rica et.
Anlattığın son olaydan sonra ben eşinin pek de kıvamda olduğunu sanmıyorum.
Ablasının kızına yılan demesini görmezden gelebiliyor,ablacım o nasıl laf benim kızım yılan olur mu hiç demiyor mesela?
Ben eşinin daha vakti olduğunu düşünüyorum kıskança alınmışsınız görümce,kayınvalide kayınpeder tarafından.
Öyle ağlama krizleriyle falan düzelmez bu iş ,kendine güveneceksin eşinin de kendisine güvenmesini sağlayacaksın.
Sen masum olacaksın senin evladına yılan diyebilen hala müsvettesi ise layığını bulacak ama sabır lazım eşin gerekli hassasiyete sahip değil.
=)
kafaya koymuşsunuz bunu yaptırmayı. o zaman diyecek birşey yok. umarım istediğinizi alırsınız.
Anlattığın son olaydan sonra ben eşinin pek de kıvamda olduğunu sanmıyorum.
Ablasının kızına yılan demesini görmezden gelebiliyor,ablacım o nasıl laf benim kızım yılan olur mu hiç demiyor mesela?
Ben eşinin daha vakti olduğunu düşünüyorum kıskança alınmışsınız görümce,kayınvalide kayınpeder tarafından.
Öyle ağlama krizleriyle falan düzelmez bu iş ,kendine güveneceksin eşinin de kendisine güvenmesini sağlayacaksın.
Sen masum olacaksın senin evladına yılan diyebilen hala müsvettesi ise layığını bulacak ama sabır lazım eşin gerekli hassasiyete sahip değil.
Sadece o an belki cok iyi hissedersin kendini,
ama yinede ayni sekilde devam eder.
Mutlu olmak insanin kendi elinde,
mutsuz olsanda bir muddet mutluymusun gibi davranirsan
belli bir zaman sonra kendini gercekten mutlu hissetmeye baslarsin.
Davranisdegistirme bilimlerinden birtanesi bu,
maalesef hangisi oldugunu hatirlayamadim :)
Teşakkürler iyi dileğin için
Eşim çok farklı.
Mesela dün akşam bizdeyemekdelerdi.
Benim 2,5 yaşında bir kızım var.Görümcemin de 2 çocuğu var.Kızım yaşından olsa gerek oyuncaklarını paylaşmayı savmez.Kızımın kitaplarıyla oynamak istiyor kızı.Kızım vermiyor.
O arada kızım başka bir oyuncakla oynamaya daldı.Kızı da kitabı aldı.Kızıma da baak aldım işte diyor.
Görümcem dedi ki
-Sus işte uyuyan yılanı uyandırma
Ben de dedim ki
-Kızım yılan değil yalnız.
Kayınbabam hemen hopladı yarinden "biz de biliyoz yılan olmadığını "felan diyor.Kızını savunmaya geçti.
Ben de dedim kiYani o atasözü buraya yakışmadı.İti an çomağı hazırla demek gibi bişey dedim.
Eşim hemen bir çay ver dedi.
Susturdu beni orda.Sonra bişey ddaha oldu yine araya girdi.Ödü kopuyor tatsızlık çıkcak diye.
Ben hiçbişey sööylemeyeyim istiyor.
Yapmayın lütfen bu kadar alıngan olmayın o bir deyimdir ,hem halası kötü niyetle söylememiş ki herşeye bu kadar alınırsanız olmaz sanki halası kötü niyetli gibi yaşınız genç sanırım :))
Canım yeğenleriyle çok ilgili bir hala olsa ben de yine seslenmezdim.
Ama zaten bu hala biraz farklı.
Kendi çocukları da devre ye girince kızıma karşı yedi kat yabancı gibi.
maalesf bizim halamız da art niyet var.
Yaşım 25
çocukça mı davrandığımı düşündünüz*?
Olayın içinde olmadığınız için.
Farklı yorumladınız.
Canım yeğenleriyle çok ilgili bir hala olsa ben de yine seslenmezdim.
Ama zaten bu hala biraz farklı.
Kendi çocukları da devre ye girince kızıma karşı yedi kat yabancı gibi.
maalesf bizim halamız da art niyet var.
Yaşım 25
çocukça mı davrandığımı düşündünüz*?
Olayın içinde olmadığınız için.
Farklı yorumladınız.
anladığım kadarıyla size karşı şu anda kimse birşey yapmıyor,sizin deyiminizle haksızlık falan, ama siz hala geçmişe takılı kalmışsınız, ogünlerin beyninizi yiyip bitirmesine izin veriyorsunuz. inanın bu size mutluluk getirmez,tabiki bazı sıkıntılar haksızlıklar kolay unutulmuyor, ama karşılıklı hoşgörününde her şeyi çözeceğine inanıyorum. bana düşündüğünüz şey fazlaca insafsızlık gibi geldi, kocanız annesine deseki sizin yüzünüzden karıma şunları şunları yaptım diye nolacak biliyormusun bu sözler önce Allah'ın honuşa gitmeyecek, çünkü hata hiç birzaman tek taraflı olamaz, hep kayınvalide diyoruz da biz gelinler de sütten çıkma akkaşık değiliz diye düşünüyorum canım
Teşakkürler iyi dileğin için
Eşim çok farklı.
Mesela dün akşam bizdeyemekdelerdi.
Benim 2,5 yaşında bir kızım var.Görümcemin de 2 çocuğu var.Kızım yaşından olsa gerek oyuncaklarını paylaşmayı savmez.Kızımın kitaplarıyla oynamak istiyor kızı.Kızım vermiyor.
O arada kızım başka bir oyuncakla oynamaya daldı.Kızı da kitabı aldı.Kızıma da baak aldım işte diyor.
Görümcem dedi ki
-Sus işte uyuyan yılanı uyandırma
Ben de dedim ki
-Kızım yılan değil yalnız.
Kayınbabam hemen hopladı yarinden "biz de biliyoz yılan olmadığını "felan diyor.Kızını savunmaya geçti.
Ben de dedim kiYani o atasözü buraya yakışmadı.İti an çomağı hazırla demek gibi bişey dedim.
Eşim hemen bir çay ver dedi.
Susturdu beni orda.Sonra bişey ddaha oldu yine araya girdi.Ödü kopuyor tatsızlık çıkcak diye.
Ben hiçbişey sööylemeyeyim istiyor.
Merhaba hanımlar
Kıymetli fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşimle 5 senelik evliyim.Evliliğimin ilk yıllarında birçok kadın gibi sıkıntılar yaşadım ailesiyle ilgili.Bu dönemde eşimden de kayda değer bir destek göremedim.Ailesine karşı hep tek başıma kaldım.
Şimdi düşününce eskileri eşime karşı bir soğukluk gelir gibi oluyor kalbime.
Eşimden benim yanımda ailesine "Zamanında kaydeve çok haksızlık ettim.Haksz yere kırdığım zamanlar oldu" felan gibi sözler söylemesini istiycem.Bu beni psikolojik olarak çok rahatlatacak.
Bilemiyorum belki de istediğim şaçma bişey.Ama ihtiyacım var AİLESİNİN YANINDA BUNLARI DUYMAYA.
Sizden de bu konuda yardım istiyorum.Sizce nasıl söyleyebilirim böyle bişey istediğimi