Olumlu yorunlarınıza ihtiyacım var :(

rosebeauty

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
394
194
33
Kizlar esimden ayri yasiyorum bir suredir aileden dolayi boyle olduk ama ben ailemden de destek gormedim ozellikle annem burnumdan getiriyor onumde iki yol vardi bosanmak ya da birlesmek. Ama gordum ki ailem oncesinde bana dusman oldu not: suanki konuda haksiz degilim ama orumcek baglayan beyinler erkek ne derse dogrudur o olur yanlis da olsa itiraz edilmez yapisina sahip oldugu icin beni haksiz goren bazi akrabalarim da var ben ailemin yaninda yapamayacagimi anladim ozetle ama esim de aklini basina almassa onunla da olmaz onu da biliyorum bana bir yol gosterin

Çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız bir işe girin ve ailenizden, akrabalarınızdan ayrı yaşayın. Eğer maddi durumunuz yeterli değilse ev masraflarını karşılamaya, sizin gibi çalışan bir kadınla da ev arkadaşı olabilirsiniz.

Eşinizle sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama düzelmez mi ya ? Düzelme olursa ben evliliğin bitmemesi taraftarıyım..

Ama düzelme olmazsa, bir sürü insan var sizin gibi. Kendi ayakları üzerinde durabilen. Kesinlikle yapabilirsin..

maddi imkannız yok ve iş bulmanız cok zor ise ailenizlede yapmıyorsanız
eğer evliliğinizde cok agır sorunlar yoksa içki kumar aldatma şiddet gibi bir sans veirlebilir aslnda
su an neden ayrısınız bu cok önemli ?

cevap gelmemiş ama ben de direkt fikrimi belirteyim.
çocuk yoksa, geliriniz de yeterliyse, boşanın ve kendi evinizi kurun derim...

Bir kere cevreyi onemsememeyi ogreneceksin. Kocan pismansa akillanmissa gidersin kendi ayaginla gitme ama eskisinden beter olur. Cocuk yoksa esine de donmene gerek yok ama.

Neden illa ya aile ya eş?
Siz tek başınıza bir birey olamıyor musunuz?
Kendinizi başkalarıyla sınırlarsanız elbette karar veremezsiniz.
Kendi basima tabi ki ayaklarimin ustunde durabilirim ama yasadigim cevre buna musade etmiyor maleesef

Bir kere cevreyi onemsememeyi ogreneceksin. Kocan pismansa akillanmissa gidersin kendi ayaginla gitme ama eskisinden beter olur. Cocuk yoksa esine de donmene gerek yok ama.
Kocamdan ses seda yok ben de adim atmiyorum kendi evimde kaliyorum srekli baski yapiliyor annemin evine gideyim diye

madem çocuk yok ,eşinden de bir cacık olmayacaksa ,kadın sığınma evine git daha iyi ,
kimse için değil kendin için yaşa

Kendi basima tabi ki ayaklarimin ustunde durabilirim ama yasadigim cevre buna musade etmiyor maleesef

Yasadiginiz cevreyi degistirin oyleyse.
Kolay degil biliyorum. Ama yapilamayacak bir sey de degil. Allah yardimcin olsun. Esinle problem ne? Bence bir sans daha verebilirsin. Sanirim aldatma siddet vs yok. Bu yuzden denenebilir yine olmuyorsa gidersin.

Aldatma siddet yok severwk evlendik esimle problem annesi ve ailesinin surwkli bana karsi esimi doldurmasi ve onun da onlara uyup evde huzursuzluk cikarmasi ve bunu kabul etmemesi eften puften sebepler uydurmasi . Bosanmiyor ama eve de gelmiyor aklinca burnumi surtuyorlar

madem çocuk yok ,eşinden de bir cacık olmayacaksa ,kadın sığınma evine git daha iyi ,
kimse için değil kendin için yaşa
Esimi seviyorum hıyarlık var ama cacık olup olmyacagindan ben de emin degilim sevmese simdiye kadar giderdi diyen bir yanima sevseydi boyle yapmazdi diye karsi cikan bir tarafim var

Evinden çıkma hemen eşinde gelir elbet gelirse bi şans verirsin ama barışsan bile sakın uzun bi süre hamile kalma ve bi işe gir birikim yap mutlaka.verdiğin şansa rağmen adam olmazsa bu defa çeker gidersin kendine bi hayat kurarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…