A anitaaa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2015 3.165 2.894 63 21 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi anitaaa #141 sapsik58 .!.: Evet cok degil. Burdan yola cikarsak arkdaslarinda sorun. Cekemiyorlar derim sonuc olrak. Genişletmek için tıkla... yani gayet normal . zaten herkesi sevemiyorum .
sapsik58 .!.: Evet cok degil. Burdan yola cikarsak arkdaslarinda sorun. Cekemiyorlar derim sonuc olrak. Genişletmek için tıkla... yani gayet normal . zaten herkesi sevemiyorum .
N nermin68 beni kıskandığını bu kadar belli etme cicim Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 1.555 914 38 21 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi anitaaa #142 sevgican86 .!.: daha önce birini kaybettim zaten insanlar yüzünden . bu sefer öyle birşey yapmaya niyetim yok . umarım herşey düzelir . Genişletmek için tıkla... Hatta sana böyle kötü gelen sözde arkadaşları hayatından çıkar canım
sevgican86 .!.: daha önce birini kaybettim zaten insanlar yüzünden . bu sefer öyle birşey yapmaya niyetim yok . umarım herşey düzelir . Genişletmek için tıkla... Hatta sana böyle kötü gelen sözde arkadaşları hayatından çıkar canım