olumsuz konuşan kız arkadaşlar amaçları ne ?

ay lütfen sen yorum yapma bana . belli dolmuşsun dışarda . hadı canım senin dediklerini dikkate almıyorm .
gıybet yapmak günah evet haklısın ama milletin moralini bozuop saçma sapan konuşup kalp kırmakda günah . neyse kendi sorunalrınla ilgilen bence . sevgilime patlama nedenimi ben biliyorum . dürüstum canım ben kendimi biliyorum . senin sözlerine niye alınayım ciddiye mi alıyorum sanki seni .
ayrıca senin yüzünden banlanmak istemiyorum lütfen konuma yorum yapma . konum saçma sapan şeyler yüzünden kapanmasın . sana göre ben böyle bir insanım tamam senden yorum istemiyorum belli ki sorunlu bir insansın . kimse senin kadar ağır konuşması dikkat edersen yorumları oku .

ben ayrıldığımı söyledim zaten .
ben zaten mesafe koydum o arkadaşlarla .

iyi yapmışsın bende herşey hakkında çok olumsuz konuşup duran bi arkadaşımla arama mesafe koydum geçen sene olumsuz insanlar konu ne olursa olsun çekilmiyolar
olumsuz oldukları için zaten hayatları hep olumsuz gidiyor .
olumlu olmak gerek . bendede vardı bu olumsuzluk zaten . ama artık değişiyorum . negatif insanları uzaklaştırmak lazım .

Kıskançlıklarından çatlıyorlardır ayrıl diye yapıyorlardır canım.

Yahu ne abarttınız he!

İnsanlar çeşit, çeşit arkadaşlar çeşit çeşit yaşantılar çeşit çeşit.

Olumsuzluklar yaşamış birinin olaylar karşısındaki yorumları şüphecidir, olumsuzdur doğal olarak.
Sen hepsinden yorum alırsın aklına uygun olanlara göre tepki verirsin.

Olumlu, olumsuz her yorumun etkisinde kalıyorsan eğer sende var bir sıkıntı zaten.

evet var bir sıkıntı bende

Amaçları ne bir fikrim yok ama madem hep olumsuz yorum yapıyorlar, ilişkiniz, özel hayatınız hakkında konuşmayın sizde onlarla.. Sorarlarsa üstün körü cevaplarla geçiştirirsiniz olur biter yani. Benimde böyle arkadaşlarım vardı zamanında, kimin bana karşı ilgisinden bahsetsem, "o senin salaklığınla ilgilenmiştir, o herkese bakıyor ki zaten, senin neyine baksınlar ki" gibi laflar ederlerdi, çok zoruma giderdi ama belli etmemek için gülüp geçerdim sadece. Aa baktım olmuyor, her seferinde demorolize oluyorum, anlatmadım bir daha onlara özel hiç bir şeyimi... Başkalarından duyduklarında soruyorlardı birde niye söylemedin diye :))
Rahatsız oluyorsanız anlatmayın.

Bende de vardı böyle.
Lisedeyken her erkek arkadaşım için olumsuz konuştular.
Hepsinde etkilendim.
Kötü davrandım.
Kafamda kurdum.
Kavga ettim.
Sonunda aldatılıp ayrıldım..
Hep bu kısır döngü oluyordu.
En son bu erkek arkadasimla tanistim başladık falan.
En fazla 2hafta sürer denildi.
Olmaz denildi..
En sonunda bazı nedenlerden dolayi araya mesafe girdi.
Konusmadim lise de bitti.
Kurtuldum.
Simdi kimseyi karıstırmıyorum ilişkilerime..

bende çok etkilendim üstüne gittim adamın

Ben de olumsuz kız arkadaş açısından bakarak yorum yapmak istiyorum. Benim de çok yakın iki arkadaşım vardı. Bunlardan bitanesi sürekli gerçekten abuk subuk adamlarla takılır, iyi çocukları da grup elemanı değilse ya da motorsikleti yoksa insan yerine bile koymazdı. Ben de söylerdim ona bunu açık açık. Biriyle görüşüyorum dediği anda "hangi grubun elemanı"diye sorardım direk, kızardı o da. Bir kere bile haksız çıkmadım. Geleceği gördüğümden değil, görünen köy kılavuz istemediğinden.

Yani sevgicancığım belki de hakikatten adamlarda bir sorun vardır. Benim arkadaşım gözü önünde olan gerçekleri inatla görmek istemezdi mesela. Tavsiyem önce kendine ve erkek seçimlerine bir bak, eğer haksız olduklarından eminsen, dertleri fesatlıksa ya bir şey anlatma onlara ya da görüşmeyi kes.

o kendı kıloluymustur hem kılolu ırı bebek ıyı bısey mı muhtemelen yemıstır sekerlı sekerlı obezyapmıstır cocugu takma onlara sen

Sizde deseydiniz "aaa hamilelikte fazla iri olan bebekler,ilerde gerizekali oluyorlarmis. Bende onun icin beslenmeme dikkat ediyorum "
Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin

Ne kadar sinir bozucu. Suratına tekme atsaydınız. Hakim olamadım kendime, hamileyim ya, derdiniz :)
Samimiyetim olsa hadi neyse de "merhaba,merhaba" olayımız. Kaç aydır da görmüyordum kendisini. Hadsizlik apayrı bi şey demek ki. Gayet sağlıklı besleniyorum. Zaten boyum 1.58. 46 kiloyla hamile kaldım ne kadar şişebilirim anlayamadım ben de..
Teşekkür ederim moral oldunuz. Çok içime oturmuştu üzülmüştüm.

ya öylede olabilir ben mükemmel demiyorum ki .
ama konuşmaları hep negatif hani uyarı değil bak dikkat et değil .
zaten bir insana körü körüne güvenmem ki . kör kütük aşık olucak yaşıda geçtim . yani bana zararı dokunamaz kimsenin bu saatten sonra .

O zaman onlara öyle söyle. İnsanlar karşısındakinin iyiliğini düşünme adı altında bazı sınırların varlığını unutuyor.

Belkide gercekten yanlış secimler yapıyorsunuz sizi uyarıyorlar yanlış anlıyorsunuz sizde.
Seni de erkek arkadasınıda kız arkadslarınıda tanımıyor kimse .
Cok genel olur konuşmak hiçbir ayrıntıda vermemişsşniz

yanlışsada benim yanlışım . bu şekilde uyarı olmaz . dikkat et demek başka bu başka .

Amaaaann neden olacak kıskançlık. Evde çürü diye yapıyorlar. :) bak gör iki gün sonra sevgilileri olur da seni insandan bile saymazlar

Valla ben bunu anladım en yakının değil uzağın daha yapıcı konusıyır ve daha net bakıyor bu tarz konulara.en yakınındakiler mutlulugu paylaşamaz cekemezlik yapıyor bazen ben anlamıyorum insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…