ay lütfen sen yorum yapma bana . belli dolmuşsun dışarda . hadı canım senin dediklerini dikkate almıyorm .çok şükür bir sıkıntım karın ağrım yok. klavye delikanlısı da aynen sana deniyor. yüzlerini gülüp herşeyini paylaşıp üstüne arkadaşlarım deyip burda gıybetlerini yapman. sevgilileri yok diye bir şeyden anlamıyorlarsa gidip anlatma o zaman. hiç düşündün mü neden sevgiline patladığını? dürüst ol bence kendine. ister alın ister alınma. benim tepkim dışarda samimi olup burda onları eleştirmen. yüzlerine söyle sizin deneyiminiz yok bana akıl vermeyin de. burada çekiştirmenden iyidir
ben ayrıldığımı söyledim zaten .sende kız arkadaşlarınla otururken ilişkinden farklı şeyler hakkında konuş eğer sana nasıl gidiyor ilişkiniz falan derlerse çok iyi gidiyor ç.ok mutluyuz falan de yani anlatma sen de. ya anlatmayacaksın yada kızları hayatından çıkaracaksın. burda söylediklerinide onların yüzüne karşı söyle. eğer kıskançlıktan dolayı yaptıklarını düşünüyorsam sen kıskanç insanlar neden arkadaşlık ediyorsun.. arkadaş yüzünden sevgiliyle ara bozmakte ne demek ? çok yanlış bi davranış aslında
iyi yapmışsın bende herşey hakkında çok olumsuz konuşup duran bi arkadaşımla arama mesafe koydum geçen sene olumsuz insanlar konu ne olursa olsun çekilmiyolarben ayrıldığımı söyledim zaten .
ben zaten mesafe koydum o arkadaşlarla .
olumsuz oldukları için zaten hayatları hep olumsuz gidiyor .iyi yapmışsın bende herşey hakkında çok olumsuz konuşup duran bi arkadaşımla arama mesafe koydum geçen sene olumsuz insanlar konu ne olursa olsun çekilmiyolar
evet var bir sıkıntı bendeKıskançlıklarından çatlıyorlardır ayrıl diye yapıyorlardır canım.
Yahu ne abarttınız he!
İnsanlar çeşit, çeşit arkadaşlar çeşit çeşit yaşantılar çeşit çeşit.
Olumsuzluklar yaşamış birinin olaylar karşısındaki yorumları şüphecidir, olumsuzdur doğal olarak.
Sen hepsinden yorum alırsın aklına uygun olanlara göre tepki verirsin.
Olumlu, olumsuz her yorumun etkisinde kalıyorsan eğer sende var bir sıkıntı zaten.
ne zaman sevgilim olsa bir kaç arkadaşım var hep olumsuz konuşuyorlar . bir erkek girdi mi hayatıma o seni üzer vs demeye başlıyorlar . sevgilimle tartışmama bile neden oldu bu yaklaşımları etkileniyorum ister istemez .sevgilimle tartıştık en sonunda . onların sözlerinden etkilenip adama patladım .daha öncede başka erkek arkadaşlarımla böyle oldu . yapmıcam kimseye kulak asmıcam diyorum yine etkileniyorum . çenemde büyük anlatmadan duramıyorum . durup duruken sevgilimle kavga ettim şimdi .üstüne düşüyor gibi oldum . gayet cool dururken . zaten sık görüşemiyoruz işlerden dolayı . insanların amacı ne anlamıyorum neden hep olumsuz .herkes böyle yapmıyor tabi iki kız arkadaşım var onlar hep olumsuz ..
bende çok etkilendim üstüne gittim adamınBende de vardı böyle.
Lisedeyken her erkek arkadaşım için olumsuz konuştular.
Hepsinde etkilendim.
Kötü davrandım.
Kafamda kurdum.
Kavga ettim.
Sonunda aldatılıp ayrıldım..
Hep bu kısır döngü oluyordu.
En son bu erkek arkadasimla tanistim başladık falan.
En fazla 2hafta sürer denildi.
Olmaz denildi..
En sonunda bazı nedenlerden dolayi araya mesafe girdi.
Konusmadim lise de bitti.
Kurtuldum.
Simdi kimseyi karıstırmıyorum ilişkilerime..
bende çok etkilendim üstüne gittim adamın
Tam bir beyin fakiri işte. Annem de 8aylık falan hamileyken, ayy bu yaşta bebeği napcaksın aldırcak mısın diyorlardı. Ağzı olan konuşuyor. Buarada ben en büyüğüyüm kardeşlerin. İlk bebeğinde ( bende) annemin hamile olduğunu bile anlamak çok güçmüş. Karnı çok küçükmüş. Bekarlık pantolonlarını giyebiliyormuş vs. Mis gibi de doğurmuş ama anacım beniSiz takmayın yani o çenesi düşükleri :*
Konu sahibine gelince, arkadaşlarınız da sizin üzülmemenizi istiyordur diye düşünüyorum. İyi kötü, doğru yanlış, onların size yorum yapmaları vs sadece iyiliğiniz için bence.
Yuh! Ben de bu yaz başı cafe açtım, yüzüme gelip "inşallah batmazsınız, iş yapmak zor, kira da yüksekmiş heralde kocanız sizi çok seviyor da ondan girdi bu maceraya" dediler. Hayırlı olsun vs değil bakın yüzüme batarsın demeye getiriyor dangalak!
Komşununki anormalmiş, 5 aylık ne kadar olacaktı ki. Ay ben hamileyken görseydi komşun taşa tutardı beni sanırım. Evet benim de kızım minik ama sağlıklı. Ay bu çok zayıf diyenlere de 'Nasılsa büyüyünce diyetle uğraşmaz en azından diyorum, şimdiden fit' İnan buna bile bir yüzleri değişiyor.
Yaaa bir de beni düşünün. Kilom var karnım hiç çıkmadı ve bebeğimin gelişimi gerçekten o kadar geriden geliyordu ki sonunda erken alıp dışarıda beslenmesine karar verdiler. Millet aa bebeği nereye sakladın dedikçe laçkalaşmış sinirlerim daha da yıpranıyordu. Bazı kadınlara günlük kelime sınırlanması getirilmeli bence.
haydaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi de karın yarıştırmaya başladı millet.
hiççççç oralı olmayın cahil cühela takımı işte
hırslarını nasıl çıkaracaklarını bilmediğinden ota b..ka laf ederler.
inşallah tostombik, kıpkırmızı yanaklı, balık dudaklı bir evladınız olur.
Ben de hamileliğimin ilk ayında kilo aldım. Ama o kadar abartılı değil. Gögüslerim normalde büyük olduğu ve hamilelik nedeniyle de şiştiği için, baya olgun görünüyordum. İki ay kadar oldu olmamıştı iş yerinden bir kız sürekli bana ayyy baya kilo aldın, noldu sana falan demeye başladı. Baya birkaç gün söyledi. Bir akşam gene böyle dedi. Dedim hamileyim canım verecek halim yok tabiki alıcam bundan doğal birşey yok diye tersledim. Epi topu da bir buçuk kilo fazlam vardı.
Ertesi gün akşam evde hüngür hüngür ağladım. Eşim teselli etti. Sonra beni bu hale getirdiği için çok kızdım, merhaba merhaba artık.
Yani demem o ki, etrafımızdaki olumsuz enerji yüklü, kıskanç ve patavatsız insanlara fırsat vermeyelim arkadaşlar. Ya cevabını verip rahatlayalım, ya da birdaha selam vermek dışında samimi olmayalım.
o kendı kıloluymustur hem kılolu ırı bebek ıyı bısey mı muhtemelen yemıstır sekerlı sekerlı obezyapmıstır cocugu takma onlara sen
Sizde deseydiniz "aaa hamilelikte fazla iri olan bebekler,ilerde gerizekali oluyorlarmis. Bende onun icin beslenmeme dikkat ediyorum "
Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin
Samimiyetim olsa hadi neyse de "merhaba,merhaba" olayımız. Kaç aydır da görmüyordum kendisini. Hadsizlik apayrı bi şey demek ki. Gayet sağlıklı besleniyorum. Zaten boyum 1.58. 46 kiloyla hamile kaldım ne kadar şişebilirim anlayamadım ben de..Ne kadar sinir bozucu. Suratına tekme atsaydınız. Hakim olamadım kendime, hamileyim ya, derdiniz :)
ya öylede olabilir ben mükemmel demiyorum ki .Ben de olumsuz kız arkadaş açısından bakarak yorum yapmak istiyorum. Benim de çok yakın iki arkadaşım vardı. Bunlardan bitanesi sürekli gerçekten abuk subuk adamlarla takılır, iyi çocukları da grup elemanı değilse ya da motorsikleti yoksa insan yerine bile koymazdı. Ben de söylerdim ona bunu açık açık. Biriyle görüşüyorum dediği anda "hangi grubun elemanı"diye sorardım direk, kızardı o da. Bir kere bile haksız çıkmadım. Geleceği gördüğümden değil, görünen köy kılavuz istemediğinden.
Yani sevgicancığım belki de hakikatten adamlarda bir sorun vardır. Benim arkadaşım gözü önünde olan gerçekleri inatla görmek istemezdi mesela. Tavsiyem önce kendine ve erkek seçimlerine bir bak, eğer haksız olduklarından eminsen, dertleri fesatlıksa ya bir şey anlatma onlara ya da görüşmeyi kes.
ya öylede olabilir ben mükemmel demiyorum ki .
ama konuşmaları hep negatif hani uyarı değil bak dikkat et değil .
zaten bir insana körü körüne güvenmem ki . kör kütük aşık olucak yaşıda geçtim . yani bana zararı dokunamaz kimsenin bu saatten sonra .
yanlışsada benim yanlışım . bu şekilde uyarı olmaz . dikkat et demek başka bu başka .Belkide gercekten yanlış secimler yapıyorsunuz sizi uyarıyorlar yanlış anlıyorsunuz sizde.
Seni de erkek arkadasınıda kız arkadslarınıda tanımıyor kimse .
Cok genel olur konuşmak hiçbir ayrıntıda vermemişsşniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?