olumsuz ve umutusuz düşünüyorum :(

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
sevgılım tarafından hıc bısey söylenmeden faceden sılınerek sessız sedasız terk edıldım ve aradan 3 hafta gectı hazıranda 30 yasımdayım ve sankı kımse çıkmayacak bıdaha karsıma kımse benı beğenmeyecek gıbı geliyor banamı oyle geliyor yoksa bendemı sorun var bılmıyorum böyle olan arkadaşlar varsa nasıl kurtuldunuz bu durumdan?

3 hafta erken değil mi bunları düşünmek için.
Hemen biri mi çıkmalıydı karşınıza. Ya da çakmadı diye niye umutsuz ve olumsuzsunuz.
Her ilişki sonsuza dek sürer diye bir kural yok.
Toplayın kendinizi, mutlu olmaya bakın.
Zaman gerekiyor siz sadece..
Kendinizi toplayın...

ne kadar süredir birlikteydiniz..? bu arada 30 yaşında olmanla , kimsenin seni beğenmemesinin ne alakası var..? 30 yaş çok geç gibi yaş gibi konuşmuşsun.. bence bir hatunun en hoş dönemleri

ne kadar sevgiliydiniz ? bence öncelikle sebeb sormadınız mı neden böle sesiz sedasız silmiş eğer sizin hatanızın dışında yapmışsa kurtulduğunuza şükür edin çünkü evlenseydeniz bir gün sesiz sedasız çıkar giderdi .. bunalıma girmeniz normal ama bence kendinize vakit ayrın bismillah yeni bitmiş ilişkiniz 30 yaşında kendime güvenimi kaybedip sevdiğime lanet edeceğime yanlız kalmayı tercih ederim karşınıza daha neler çıkar karşınza ama zaman...

ilişkim 1 aylıkta zaten suan ıcın konuşmuyorum ılerısı ıcın umutsuzluk var

ilişkim 1 aylıkta zaten suan ıcın konuşmuyorum ılerısı ıcın umutsuzluk var

Sizi hiçbir gerekçe göstermeden siliveren bi insan için umutsuz değilsinizdir umarım.
Umut olmadan yaşayamaz insan.
Böyle devam ederse depresyona girme oasılığınız var.
Çevrenizi değiştirin, yeni hobiler kurslar..
Bunları birini bulmak için değil. seveceğiniz şeylerin yaşama sevincinize katkısı olması için yapın ama.
Kendinizi mutlu etmek için...

hiç kendinizi üzüp umutsuzluğa kapılmayın, böyle bir insanın gitmesi sizin için daha hayırlıdır belki uzun zaman sizi oyalamamış en azından. 30 genç bir yaş artık yeni 20ler deniyor 30lu yaşlar için malum insanlar okul iş derken ancak hayata atılıyorlar, siz önünüze bakın, neşenizi kaybetmeyin hayatınızla ilgilenin mutlaka seveceğiniz, sizi sevecek kıymetinizi bilecek bir insan çıkacaktır karşınıza olumlu bakın hayata :)

okudum konunu.. 1 ay çok kısa bir süre.. birbirini tanıma aşamasının bile başlangıcı neredeyse.. hayırlısı buymuş de , devam et hayatına.. kendini bu kadar umutsuzluğa , mutsuzluğa sürükleme..

etrafımdaki arkadaşlarım evlı sevgılılerı paylaşımları oluyor hedıye alıyor en basıtınden bende bı ozenıyorum böyle ılıskım olsun dıye etrafdada kımse yok yakınlaşacağım yanı bı umutsuz cöküverıyor.. güzel dıyolar begenılırım ama yok hıc kımse yok

tabi her insan mutlu olmak ilgi görmek ister bu isteğinizde bir yanlışlık yok fakat biraz oluruna bırakmak rahat olmak gerekiyor gerçekten, siz bu isteklerinizi çok yansıtırsanız bu karşınıza çıkacak kişiyi korkutabilir veya kötü niyetliyse sizin bu beklentileriniz üzerinden iyi niyetinizi kullanarak sizi üzebilir, siz de elbet o mutlulukları yaşayacaksınız hiç olumsuz düşünmeyin sadece biraz daha zamanı var demekki

30 yaşınızdasınız ve bu kadar basit bir insan yüzünden umutsuzluğa düşüyorsunuz.
Sanırım çok tecrübesizsiniz.
İlişkiler konusunda demiyorum ama.
Hayat tecrübenizden bahsediyorum.
O kadar kolay değil ki yaşamak.
Her an ne türlü sınavlarla karşılaşıyor insan.
Saçma sapan bir insan tüm umudunuzu yitirmenize sebep olmuş..
Bu kadar değersiz misiniz siz....

saçma salak ınsanlarmı çıkacak hep dıyorum hepmı yanılacağım ıyı olduğunu nerden anlıyacagım bılmıyorum bu ınsanların normal bırı bulsun artık benı ıstıyorum

hala o ınsan aklıma geliyor uzuluyorum onun ıcın bılıyorum cok buyuk hata yanlış ama durduramıyorum bu dusunceyı calısan bır ınsanım ısıme bıle adapte olamıyorum bu yüzden bı sıkıntı basıyor benı

bu dediğim şimdi sana çok manasız gelebilir ama ileride bence aynı fikirde olacağız seninle. bir kere bir şeyler paylaştığın bir insanın seni sessiz sedasızı geçtim facebooktan silerek senden ayrılması hoş bir davranış değil. bunu yapan insan sana zaten ne kadar değer vermiş olabilir? yaşından ötürü umutsuzluğa kapılıyorsan da kapılma, artık bu çağda insanlar ilişkiler ve yaşlar konusunda çok adımlar attı. 3 hafta zaten acı çektiğin için uzun görünse de aslında çok kısa bir süre. umutsuzluğa kapılma, aksine mutlu ol sana yeterince değerini gösterememiş, değer verememiş biri hayatından gitti ve hakettiğin şeyleri almaya belki de bir adım daha yaklaştın. artık çevrendeki güzelliklere bakmaya çalış :)

o ayrılık seklı bana zaten hazmedemedıgım acı bı duygu yasattı halada dusunuyorum neden sorusu bı cvp yok zaten adinin tekıymıs dıyorum kafamda sonra haklı cıkarmaya calısmalar acaba pişman olurmular ama olsa affetmem demeler bın bır turlu fıkırler bır konum vardı burdada paylasmıstım o sekılde olan bı ayrılık hıkayesı sızce de ben haklı degılmıyım

Karşına biri çıkmasın yalnız yaşamaya devam et ne olur ki?
Mutluluk için beraberlik,evlilik şart mı?
Kendini şartlandırırsan inadına olmaz..
Ben yalnız da mutluyum de, hayatın tadını çıkar.
Özgürüm mutluyum, bekarlık sultanlık de istediğin gibi gez,toz.
Erkek= Dert de

Aşk güzel şey güzel bir kalple yaşandığında.
İlle olsun ille de biri olsun diye yaşanılan aşklar bir insana pişmanlık verir ancak.
Sahip olmadıklarına değil sahip olduklarına odaklandığında bu sebeple olumsuz düşündüğün için
utanacaksın emin ol.
Bana öyle oluyor..

kadınlar yaş aldıkça kendini tanıyor.bunun en güzel örneği giydiğimiz kıyafetlerdir.18 yaşındayken giydiklerimizle 28 yaşında giydiklerimiz farklıdır.çünkü bedenimizi tanırız,kendimizi tanırız,tarzımızı az çok belirlemişizdir,kişiliğimiz daha çok oturmuştur.
bunları sadece küçük bir örnek olarak yazdım.demem o ki 30 yaşında olmanız evlilik için geç değil.hayat tecrübeniz az çok olmuştur.aldığınız kararlar bilinçli olcaktır.şu süreçte yapacağınız karşınıza çıkan insanları değerlendirmek olmalı.sizi üzen o insana takılmak kendinizi sadece yıpratmanıza neden olacaktır.toparlanıp hayatı yaşamaya başlayın lütfen.geçmişi düşünmekle bir arpa boyu yol alınmaz.kendini üzmekle kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…