sevgılım tarafından hıc bısey söylenmeden faceden sılınerek sessız sedasız terk edıldım ve aradan 3 hafta gectı hazıranda 30 yasımdayım ve sankı kımse çıkmayacak bıdaha karsıma kımse benı beğenmeyecek gıbı geliyor banamı oyle geliyor yoksa bendemı sorun var bılmıyorum böyle olan arkadaşlar varsa nasıl kurtuldunuz bu durumdan?
3 hafta erken değil mi bunları düşünmek için.
Hemen biri mi çıkmalıydı karşınıza. Ya da çakmadı diye niye umutsuz ve olumsuzsunuz.
Her ilişki sonsuza dek sürer diye bir kural yok.
Toplayın kendinizi, mutlu olmaya bakın.
Zaman gerekiyor siz sadece..
Kendinizi toplayın...
ilişkim 1 aylıkta zaten suan ıcın konuşmuyorum ılerısı ıcın umutsuzluk var
etrafımdaki arkadaşlarım evlı sevgılılerı paylaşımları oluyor hedıye alıyor en basıtınden bende bı ozenıyorum böyle ılıskım olsun dıye etrafdada kımse yok yakınlaşacağım yanı bı umutsuz cöküverıyor.. güzel dıyolar begenılırım ama yok hıc kımse yok
30 yaşınızdasınız ve bu kadar basit bir insan yüzünden umutsuzluğa düşüyorsunuz.
Sanırım çok tecrübesizsiniz.
İlişkiler konusunda demiyorum ama.
Hayat tecrübenizden bahsediyorum.
O kadar kolay değil ki yaşamak.
Her an ne türlü sınavlarla karşılaşıyor insan.
Saçma sapan bir insan tüm umudunuzu yitirmenize sebep olmuş..
Bu kadar değersiz misiniz siz....
sevgılım tarafından hıc bısey söylenmeden faceden sılınerek sessız sedasız terk edıldım ve aradan 3 hafta gectı hazıranda 30 yasımdayım ve sankı kımse çıkmayacak bıdaha karsıma kımse benı beğenmeyecek gıbı geliyor banamı oyle geliyor yoksa bendemı sorun var bılmıyorum böyle olan arkadaşlar varsa nasıl kurtuldunuz bu durumdan?
bu dediğim şimdi sana çok manasız gelebilir ama ileride bence aynı fikirde olacağız seninle. bir kere bir şeyler paylaştığın bir insanın seni sessiz sedasızı geçtim facebooktan silerek senden ayrılması hoş bir davranış değil. bunu yapan insan sana zaten ne kadar değer vermiş olabilir? yaşından ötürü umutsuzluğa kapılıyorsan da kapılma, artık bu çağda insanlar ilişkiler ve yaşlar konusunda çok adımlar attı. 3 hafta zaten acı çektiğin için uzun görünse de aslında çok kısa bir süre. umutsuzluğa kapılma, aksine mutlu ol sana yeterince değerini gösterememiş, değer verememiş biri hayatından gitti ve hakettiğin şeyleri almaya belki de bir adım daha yaklaştın. artık çevrendeki güzelliklere bakmaya çalış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?