- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Elim şimdi ne alaka dediğimde her gittiğin yerde kendine zarar veriyosun dikkat etmiyosun gibi bir şey dediMerhabalar
Bu akşam canım bir şeyler çekti bende evde yapmaya çalıştım.Yaptım bir şeyler ve erkek arkadasıma fotoğrafını attım ben beğendim dedim sanada yaparım dedim(pek güzel bir görüntüsü yoktu şekil veremedim) hemen bu ne git bakkaldan al ye daha iyi ben yemem zaten elinide yaktın dedielimide sabah bambaşka bir olayda yaktım.Bende kızdım biraz bu dediklerine bana olumsuz bir yorum asla kaldıramıyorsun dedi.Haklı mı?
Yani gereksiz alınganlık yaptım üzüldüm şimdiEvet, erkek arkadaşınız bu olay için gayet haklı duruyor.
Bende oyle dedim.Zaten ilk yaptigimda seklinin guzel olmadigini soyledim ona ragmen oyle soyleyince uzuldum ister istemez.Bana tahammülü kalmamış gibi davranıyor evde cips yaptım diye bana kızıyor ResmenOlumsuz yorumu kaldiramamak degil ki meseke. Elestirinin bile adabi var. Git bakkaldan al, ben yemem ne demek ya...Hödük mudur nedir?
Umarim bu adamla ciddi dusunmuyorsundur. Sevgililikte boyleyse evlenince nasil olur? Cekilir dert degil. Kadin ruhundan anlamayan bir okuz. Sen de incelik yapmissin sana da yaparim diye. Ama adam da o ruh yok. Vakit kaybi bu adam bence.Bende oyle dedim.Zaten ilk yaptigimda seklinin guzel olmadigini soyledim ona ragmen oyle soyleyince uzuldum ister istemez.Bana tahammülü kalmamış gibi davranıyor evde cips yaptım diye bana kızıyor Resmen
Oyle bir elestiriyi bir kadin erkege yaptiginda pasalarin gururu inciniyor.Amaan takma . Biraz odunsuluk var sanki ama boşver . Hadi gayet güzeldi ilerde sen yaparsın ozaman de . Sende onu eleştir üste çık
Bizde prensesiz ozaman asıl bizim dahaçok gönlümüz kırılır :)Oyle bir elestiriyi bir kadin erkege yaptiginda pasalarin gururu inciniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?