Olumsuz yorum kaldıramıyormuşum.

Niloyaaniloyaaa

Nilay
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
439
352
33
Merhabalar

Bu akşam canım bir şeyler çekti bende evde yapmaya çalıştım.Yaptım bir şeyler ve erkek arkadasıma fotoğrafını attım ben beğendim dedim sanada yaparım dedim(pek güzel bir görüntüsü yoktu şekil veremedim) hemen bu ne git bakkaldan al ye daha iyi ben yemem zaten dedi Bende kızdım biraz bu dediklerine bana olumsuz bir yorum asla kaldıramıyorsun dedi.Haklı mı?

Son düzenleme:
Elim şimdi ne alaka dediğimde her gittiğin yerde kendine zarar veriyosun dikkat etmiyosun gibi bir şey dedi

Olumsuz yorumu kaldiramamak degil ki meseke. Elestirinin bile adabi var. Git bakkaldan al, ben yemem ne demek ya...Hödük mudur nedir?
Bende oyle dedim.Zaten ilk yaptigimda seklinin guzel olmadigini soyledim ona ragmen oyle soyleyince uzuldum ister istemez.Bana tahammülü kalmamış gibi davranıyor evde cips yaptım diye bana kızıyor Resmen

Bende oyle dedim.Zaten ilk yaptigimda seklinin guzel olmadigini soyledim ona ragmen oyle soyleyince uzuldum ister istemez.Bana tahammülü kalmamış gibi davranıyor evde cips yaptım diye bana kızıyor Resmen
Umarim bu adamla ciddi dusunmuyorsundur. Sevgililikte boyleyse evlenince nasil olur? Cekilir dert degil. Kadin ruhundan anlamayan bir okuz. Sen de incelik yapmissin sana da yaparim diye. Ama adam da o ruh yok. Vakit kaybi bu adam bence.

Pikolata reklamlarını, erkek şefleri izle, evdeki kütükle. Kendini de yorma boşu boşuna hizmet edeceğim diye. Bir hevesle karşıdaki de mutlu olur diye hamaratlığa soyunmayın, kendisi de şimdiden sizin kadar sorumlu olsun, mutfağa girsin, paylaşsın, takdir etmeyi bilsin. Erkeğin kadının görevi diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…