- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Sende evde cips yapacağına bakkaldan alaydın bacım ben erkek olsam bende derdim bakkaldan al diye börek değil çörek değil yemek değil cipsmis
Bence bakkaldan alıp yeseydin daha az zarar olurdu gibime geldi ama neyse aşk hayatın sekteye uğradı bir paket cipslebirşey olmazevde yapilan bakkaldan alinan kadar zararli olmuyor ondan canim cok istemisti bende yapim dedim fena mi yaptim
O seviyor fast food tarzi seyleri ama sporla ilgilendiginden dolayi cok yemiyor.Begenirse onada yapabilirim veya annesine tarifi verebilirim diye dusunmustunerkek arkadasiniza neden yolladiniz ki ?
Haha bu cok tatli olmus bence :)Ben bir keresinde eski sevgilime baklava yapmıştım bayağı severek yemişti. Bir gün "aşkım o börekten bir daha yapar mısın" dedi. Adam meğer onu börek sanmış, düşünün artık nasıl bir şey olduğunu. 5 ay sonra öğrendi baklava olduğunu garibim. Evet bayağı kaba konuşmuş ama benimki gibi kötüyse çok da alınmazdım ben sanırım.
erkeklere boyle şeyler saçma gelebiliyor bazen.O seviyor fast food tarzi seyleri ama sporla ilgilendiginden dolayi cok yemiyor.Begenirse onada yapabilirim veya annesine tarifi verebilirim diye dusunmustun
Hem maddi fark hemde vucudumuza verdigi zarar o yuzden mumkun oldugunca ben evde yapilmali bence:) benim erkek arkadasimla keske tek sorunum bu olsaerkeklere boyle şeyler saçma gelebiliyor bazen.
esimde ilk evlendigimizde surekli gidip hazie gida dolabindan biseyler atardi arabaya dondurulmus patates barbunya pilaki dogranmis kuru soğanevde yapilan seylerin tadini,verdigi hazzi pek anlamiyorlar sanki.aradaki maddi farklarinda bilincinde degiller muhtemelen.
Belkide o zaman pek onemsemezdim bu durumu:)erkeklere boyle şeyler saçma gelebiliyor bazen.
esimde ilk evlendigimizde surekli gidip hazie gida dolabindan biseyler atardi arabaya dondurulmus patates barbunya pilaki dogranmis kuru soğanevde yapilan seylerin tadini,verdigi hazzi pek anlamiyorlar sanki.aradaki maddi farklarinda bilincinde degiller muhtemelen.
başka sorunlarda varsa ustunde durulmasi gereken bir sevgili degildir ozamanBelkide o zaman pek onemsemezdim bu durumu:)
Merhabalar
Bu akşam canım bir şeyler çekti bende evde yapmaya çalıştım.Yaptım bir şeyler ve erkek arkadasıma fotoğrafını attım ben beğendim dedim sanada yaparım dedim(pek güzel bir görüntüsü yoktu şekil veremedim) hemen bu ne git bakkaldan al ye daha iyi ben yemem zaten dedi Bende kızdım biraz bu dediklerine bana olumsuz bir yorum asla kaldıramıyorsun dedi.Haklı mı?
Ahaha pek atılcak gibi değil gerçekten şekilsiz oldu.ama tarifi atabilirim istersenizFoto atsana biz de yorum yapalım:)
Insanı eleştirileriyle yaraliyorlar. Tepki verince biz suçlu oluyoruzMerhabalar
Bu akşam canım bir şeyler çekti bende evde yapmaya çalıştım.Yaptım bir şeyler ve erkek arkadasıma fotoğrafını attım ben beğendim dedim sanada yaparım dedim(pek güzel bir görüntüsü yoktu şekil veremedim) hemen bu ne git bakkaldan al ye daha iyi ben yemem zaten dedi Bende kızdım biraz bu dediklerine bana olumsuz bir yorum asla kaldıramıyorsun dedi.Haklı mı?
Bencede seven insan kırmaz, üzmez.Yaşlar kaç?Bence küçüksün.Bak canım insan sevdiğini incitmez.Sevmediği bir şeyi bile sevdim der yeri gelir.Bir cacık olmaz ondan.
Merhabalar
Size önerim herşeyinizi erkek arkadaşınızla paylaşmayın erkeklere kusurlu bulduğunuz şeyleri ne söyleyin ne tartışın erkekler kiz arkadaşlarımız gibi değil bizi kirabiliyorlar çünkü söyledikleri herşeyi normal sanıyorlar karşılarındaki kız kirildimi diye bakmıyorlar Siz kendinizi biliyorsunuz şüphe etmeyin yapmışsınız emek vermişsiniz ama bunu eleştirmesi için atmayın yada sormayın malesef öyle kendinizde bulduğunuz kusurları asla söylemeyin sonra size olan saygıları azalıyor ve kırıcı konuşuyorlar umursamıyor laf ona ne sonuçta güzel olup olmamasından sizde takmayın olumsuz eleştiriyi kim severki ?Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?