Olumsuz yorum kaldıramıyormuşum.

Sorun olumsuz yorum değil bence, sorun olumsuz ifade ediliş şekli.
Tadını bilmiyorum ama görüntü için biraz uğraşsan daha iyi olur denilebilir miydi? Bence evet.

Bak alttan alma.. ilerde daha kotüsüniduyarsin nasil olsa bana alişti der istdiğimi soylerim der :KK66: aģzina dolanmasin şimdiden.
Ogrenemediyse, yerinde konuşarak sen ogret.

Merhabalar

Bu akşam canım bir şeyler çekti bende evde yapmaya çalıştım.Yaptım bir şeyler ve erkek arkadasıma fotoğrafını attım ben beğendim dedim sanada yaparım dedim(pek güzel bir görüntüsü yoktu şekil veremedim) hemen bu ne git bakkaldan al ye daha iyi ben yemem zaten dedi Bende kızdım biraz bu dediklerine bana olumsuz bir yorum asla kaldıramıyorsun dedi.Haklı mı?

Ben de sevmem bu tarz eleştirileri. Yemek, beğenmek zorunda tabii değil. Yani bir emek harcamışsınız, eline sağlık ben yemem diyebilir. Hani bir laf var ya "kıça parmak enseye tokat" diye, bu şekilde bir arkadaşı değilsiniz. Sevgilisiniz. Biraz daha saygılı olabilir bence.

Bir kazmayla ilişki yaşıyorsunuz haberiniz olsun.
Beğenmese bile "eline sağlık" diyebilir..
İlla eleştirecekse "tipi güzel durmuyor ama tadı güzeldir" gibi bir şeyler diyebilir..

Siz de ona "gereksiz ve sert eleştiriyi kaldırmak zorunda değilim. Ama sen nazik olmak zorundasın. Bence insan ilişkileri bilgini gözden geçir" yazın..

O öyle dediğinde sizde ''sende hemen kendini nimetten sandın sana da yaparım deyince bir sakin ol bakalım belki lafın gelişi hemen atlama :KK66:'' deseydiniz.Daha kibar ve daha üsluplu söyleyebilirdi beğenmediğini bence kırıcı olmuş :KK12:

benimde yaptığım yemek, tatlı, pasta gibi şeyler çok şekilsiz oluyor. eşim genel de gelinlercenin yaptığı şeylerin görüntüsü ne kadar çirkinse tadı o kadar güzel oluyor diyor :)))

[/QUOTE]
benimde yaptığım yemek, tatlı, pasta gibi şeyler çok şekilsiz oluyor. eşim genel de gelinlercenin yaptığı şeylerin görüntüsü ne kadar çirkinse tadı o kadar güzel oluyor diyor :)))
Zaten benim alındığım şey daha tadını bile sormadan veya bakmadan hemen böyle kötü konusması

Merhabalar

Bu akşam canım bir şeyler çekti bende evde yapmaya çalıştım.Yaptım bir şeyler ve erkek arkadasıma fotoğrafını attım ben beğendim dedim sanada yaparım dedim(pek güzel bir görüntüsü yoktu şekil veremedim) hemen bu ne git bakkaldan al ye daha iyi ben yemem zaten dedi Bende kızdım biraz bu dediklerine bana olumsuz bir yorum asla kaldıramıyorsun dedi.Haklı mı?
Yaşlar kaç?Bence küçüksün.Bak canım insan sevdiğini incitmez.Sevmediği bir şeyi bile sevdim der yeri gelir.Bir cacık olmaz ondan.

Bazıları böyle sinir etmeyi sever, çok komik zannederler kendilerini
Espri mi yaptı bu ne böyle filan derken? Öyleyse eğer sen zıkkım ye zaten der geçerdim ben olsam.
Hayır gayet ciddiydi.Neden şimdi evde cips yapmışım ne alakaymış bunu s
Yaşlar kaç?Bence küçüksün.Bak canım insan sevdiğini incitmez.Sevmediği bir şeyi bile sevdim der yeri gelir.Bir cacık olmaz ondan.
21 ben 23 erkek arkadasim

Sende evde cips yapacağına bakkaldan alaydın bacım ben erkek olsam bende derdim bakkaldan al diye börek değil çörek değil yemek değil cipsmis 🤣🤣

10 yıl oldu hala yemeklere olmus olmamıs muhabbetı yapıyor .soran oluyor sankı...değişmezzzzlerrrr ..
Yemek geriye kalsa bırsey dıyecem de neyse

Back
X