- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.004
- 498
- Konu Sahibi dytsyenhanm
Benimkine herhangi bir güncelleme gelmedi, senelerdir aynı herif. Hatta üstüme çok düşüyor bazen bunaltıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruh emiciler çokKarakter değişmez ama bazı davranışlar değişebilir fakat bunu garanti belgesi verir gibi konuşmak net kıskanç ve genelde de evliliğinde mutluluğu çok fazla yakalayamamış insanlar söylerBen bekarım ama aynı konuşmalara rastladığım oldu. Bi hedefinden bahsedersin '' o öyle olmuyor, çok zor, sıkıntılı '' bir kariyer planın vardır '' o işin garantisi yok, yorucu, düzenin falan bozuluyor '' bla bla bla. Ulan bırakta olumsuz bir şey varsa da ben yaşayayım. Zaten kimse kusursuz ilerleyemez. Böyle kendinden geçmiş, her şeyin en kötüsünü düşünen, hep dertlerden bahseden böyle kanını emcükleyen tipler işte. Aman uzak dur
![]()
Defalarca durdum arkasında mutsuzsan bu hayatı yaşamak zorunda değilsin diye bak ayaklarının üstündesin işin var gücün var kimseye ihtiyacın yok ben yanındayım arkandayım dedim dedim ama işte kime dedim duvarlara söylesem daha etkili olabilirdiİnsanın kendine edebileceği en kötü şey, saçma sapan bir hayata yıllarca katlanmak. Ne kadar iyi huyun varsa alıp götürüyor. Evladının mutluluğu batar olmuş artık kadına. Çok yazık. Eşinizle çok kaynaştırmayın, yüzlenmesin durduk yere.
Alışmış o, başka hayatta yapamaz.Defalarca durdum arkasında mutsuzsan bu hayatı yaşamak zorunda değilsin diye bak ayaklarının üstündesin işin var gücün var kimseye ihtiyacın yok ben yanındayım arkandayım dedim dedim ama işte kime dedim duvarlara söylesem daha etkili olabilirdi
Nazara çok gelirim wp durumu atıp bir hafta serumluk yattığımı biliyorum o yüzden hiç kimseye anlatmam ne eş ne dost ne akraba olay nasıl gelişiyor mesela örnek vereyim size ,Sohbet ortamlarında çok mu bahsediyorsunuz evliliğinizden, eşinizden?
Yakın çevrenizdeyse bu bahsettiğiniz kişiler kendi olumsuz deneyimlerinden ötürü öyle konuşuyor olabilirler.
Bu arada 11 yıllık evliyim kötüye giden bir şey yaşamadım bu zamana kadar, hatta zamanla daha güzel oldu bazı şeyler. Evlilik yillar geçtikçe kötü olmak zorunda değil yani, duymayın olumsuz yorumları.
En mikemmel kociş senin ben ikna oldum bebiş.![]()
Ömrüm onun mutsuzluğuyla mutsuz olarak geçti sağolsun bu mutsuzluğu bana yansıtmak ve yaşatmak konusunda hep çok cömertti :))Alışmış o, başka hayatta yapamaz.
Nazara çok gelirim wp durumu atıp bir hafta serumluk yattığımı biliyorum o yüzden hiç kimseye anlatmam ne eş ne dost ne akraba olay nasıl gelişiyor mesela örnek vereyim size ,
Diyaloglar tam olarak bu şekilde ilerliyor
- anne babamın bu davranışı çok yanlış çok kötü davranıyor hoş değil
- o da ilk zamanlar öyle değildi sonradan oldu seninkide olacak
Annem açmış oluyor genelde konuyu tabiki öyle çat diye babam şöyle diye dalmıyorum ben konuya bana babam hakkında dert yanarken bende anlattığı şey karşında anne bu yaptığı davranışı çok yanlış diye karşılık veriyorumBu yanlış bir dialog ama. Anneniz de biliyordur o davranışın kötü olduğunu. Siz söylediğiniz de ne değişiyor ki? Olumsuzluk duymak istemiyorsanız, anneniz bile olsa karışmamayı sorulmadan fikir beyan etmemeyi öğrenmelisiniz.
Peki derinlerde biryerlerde kırıldığınızı annenize söylüyor musunuz?Annem açmış oluyor genelde konuyu tabiki öyle çat diye babam şöyle diye dalmıyorum ben konuya bana babam hakkında dert yanarken bende anlattığı şey karşında anne bu yaptığı davranışı çok yanlış diye karşılık veriyorum
Annenize babanızın yaptığının yanlış olduğunu söylemenizin pek bir manası yok aslında. O da biliyordur ama bazi şeyler değişmiyor, değiştiremiyordur. Bir şey söyleyeceksiniz babanıza söyleyin, bu davranışın yanlış diye.Nazara çok gelirim wp durumu atıp bir hafta serumluk yattığımı biliyorum o yüzden hiç kimseye anlatmam ne eş ne dost ne akraba olay nasıl gelişiyor mesela örnek vereyim size ,
Diyaloglar tam olarak bu şekilde ilerliyor
- anne babamın bu davranışı çok yanlış çok kötü davranıyor hoş değil
- o da ilk zamanlar öyle değildi sonradan oldu seninkide olacak
Söylemese daha iyi. Bu modeli biliyorum. İçinde darbukalar çalar. Gerek yok. Konu sahibi zaten çok gereksiz diyaloglara giriyor. Böylesine en ufak sır vermeyeceksin. Neyi nerde biriktirir ne zaman kullanır hiç belli olmaz.Peki derinlerde biryerlerde kırıldığınızı annenize söylüyor musunuz?
Annem açmış oluyor genelde konuyu tabiki öyle çat diye babam şöyle diye dalmıyorum ben konuya bana babam hakkında dert yanarken bende anlattığı şey karşında anne bu yaptığı davranışı çok yanlış diye karşılık veriyorum
Anne olunca söylese belki değişir diye düşündüm ama sende haklısınSöylemese daha iyi. Bu modeli biliyorum. İçinde darbukalar çalar. Gerek yok. Konu sahibi zaten çok gereksiz diyaloglara giriyor. Böylesine en ufak sır vermeyeceksin. Neyi nerde biriktirir ne zaman kullanır hiç belli olmaz.
Anneme karşı kırıldığım çocukluğumdan beri travma yaratan o kadar çok şey var ki zamanında çok dikildim karşısına beni incitiyorsun canımı acıtıyorsun çocukken yaşattıklarını aşamıyorum diye ama karşımda koca bir etten duvar buldum sadece savunma yapan yaptığı şeyleri kabullenmek yerine inkar eden ben sana şunu yaptım diye yüzüme vuran tamam ben kötü anneymişim millette ne anneler var diye rollenen bir kadın buldum o yüzden susmayı öğrendim artık içimde kıyamet kopsa bile anne ben incindim canım acıyor demiyorum açılan yaralarınızı bir kere öpen olmayınca artık o yaraları kendinize saklamaya başlıyorsunuzPeki derinlerde biryerlerde kırıldığınızı annenize söylüyor musunuz?
Katip eski konusunda ben de dedim esin de içinde potansiyel varsa senin ailenden yüz bulur diye ama annesinin de o çarkin yurutuculerinden biri olduğu daha kabullenemiyor. Anne reflexi herhalde zamanla kabullenir. Ama takdir ettim kendi kulturunden bir adamla evlenmemis.İnsanın kendine edebileceği en kötü şey, saçma sapan bir hayata yıllarca katlanmak. Ne kadar iyi huyun varsa alıp götürüyor. Evladının mutluluğu batar olmuş artık kadına. Çok yazık. Eşinizle çok kaynaştırmayın, yüzlenmesin durduk yere.
Yüz bulmasa da bi rahatlık gelir adama, eski özeni göstermez, laf dinlemekten imtina eder, kim azcık da olsa gevşemez ki bu durumda?Katip eski konusunda ben de dedim esin de içinde potansiyel varsa senin ailenden yüz bulur diye ama annesinin de o çarkin yurutuculerinden biri olduğu daha kabullenemiyor. Anne reflexi herhalde zamanla kabullenir. Ama takdir ettim kendi kulturunden bir adamla evlenmemis.
Sevilmemis ,değer görmemiş insanların kendine bile itiraf edemediği şeylerin dışa vurumu bu söylemler. Kısaca kıskanıyorlar. Ben bu kadar değer gormuyorsam, sevilmiyorsam ,sevmiyorsan, iyi değilsem başkaları nasıl olur , illa patlak verecek ya da illa o da mutsuz olacak kafasindalar. Böyle insanları mecburi ortamlar hariç hayatınızdan uzak tutun bir süre sonra enerjileri sizin bilincaltiniza yerleşecek hiç alakasız bir yerde hiç olmayacak şeyde ortaya çıkacak.Dümdüz konuya dalıyorum hanımlar :) nedir bu insanlarda ki olumsuzluk merakı yaklaşık bir senelik evliyim 8 yıldır da birlikteyiz eşimle aramızda ki enerji çok şükür hiç değişmedi hep aynı kaldı çok güzel anlaşırız çokta kaliteli zaman geçiririz. Ama etrafımda ki kadınlarda sürekli şu söyleme raslıyorum ; şu olsun değişir , biraz zaman geçsin değişir , bir kaç sene olsun değişir böyle kalmaz . Benimki de ilk zamanlar böyleydi sonra nasıl değişti gördüm seninkide değişecek , şimdi böyle olduğuna bakma ilerde sadece anne kuzusu olacak , şimdi iyi olduğuna bakma ilerde kötü olacak vb.) şu cümleleri duyunca kaçarak uzaklaşmak istiyorum artık ortamdan bu adamı iki gündür tanımıyorum ki ben neticede değişecek olsa değişmez miydi ilişki denen şeyde zaman aşımı filan mı var ya da 10 sene dolunca ilişki kendini filan mı resetliyor nedir bu olay ? Tecrübeli bebişler yardımcı olursa çok sevinirim nedir bu mevzunun Aslı astarı bu söylenenlerin gerçeklik payı varmıdır acaba ?![]()