- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Kilo almak sadece yanlış beslenmekten değil insülin direnci, tiroid hastalıkları ve daha pek çok rahatsızlıklardan dolayı da ortya çıkabilen bir durum. Birçok diyet denediğinizden bahsetmişsiniz, bunları doktor kontrolünde yapmanıza rağmen mi olumlu sonuç alamadınız? Zaten geçmişte geçirdiğiniz rahatsızlık yüzünden iç organlarınızın zarar gördüğünü söylemişsiniz sizin daha da dikkatli olmanız gerek bence. Eğer kilo alımınızın nedeni araştırılmadıysa bununla başlamanız daha doğru olur gibi geliyor. Geçmiş olsun.
arkadaşım ne duygular içinde oldugunu az çok tahmın edebılıyorz sonucta hepimiz bayanız.....rahatsızlıgın olabılır ama illa ki senınde zayıflaman ıcın amelıyat dısında bır tedavı yöntemı vardır...vitamın eksıklıgı falan kılo vermeye engel degıl......
daha önce denedıgını basarızlıkla sonuclandıgını tahmın edıyorum...ama eğer kalben istersen ve beynınde bıtırırsen bu işi,kimse için degıl öncelıkle vücut sağlıgın ve psikolojın ıcın kilo vermelısın......
aramızda çok çeşitli rahatsızlıkları olup yavaş kilo verenler var ama kimse yılmıyor buna izin vermıyoruz....eğer istersen aramıza katılabilirsin.....hem senın kilon gözune cok gelmesın.....bu şekılde olup suan 70+ lı kilolarda olan arkadaşlarımız mevcut....
haydi toparlan zaman hayıflanma,üzülme zamanı değil....zaman kendine gelme zamanı..... eğer yardım istersen nasıl baslayacagın konusunda yardımcı oluruz sana.....
Doktor kontrolünde oldu evet. İnsülün direncimde var Teşekkür ederim
Teşekkür ederim iyi ki sizler varmışsınız şimdi biraz daha iyiyim hepinizin sayesinde
Evet yardımda isterim tabi ki
bu hafta içi sizlerin desteği ile bazı adımlar atacağım umarım bu kez de hüsrana uğramam... Tek istediğim şey kilomdan kurtulup özgüvenimi kazanmak. Normalde çok göze batan güzel bir kadınım tek kusurum kilo ve kilom yokken eşim beni kapabilmek için neler yapmıştı neler...şimdi öyle kinlendim ki kilolarımdan kurtulunca o eziklik eşimin içine düşsün ve benden beter olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?