• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümü bile göze aldım :(

Canim biraz azimli olmalisin..

Benim kayinvalidemde cok kiloluydu biz evlenmeden once, oda midemi mi diktirsem su bu ameliyatimi olsam diye arastirmaya basladi, ben tabiki sacmaladigini soyledim..

Sonra kadina bi ask bir azim geldi basladi guzel saglikli bir diyete, birde spor salonuna yazildi.. gunde 2 saat spor ve saglikli beslenmeyle 3 ayda 30 kiloya yakin kilo verdi..

Sen su anda depresyondasin fakat bu ruh halinden cikip, bir diyetisyene gidip, saglikli bir beslenme programi ve gunde 1 saat spor ile 4-5 ayda manken gibi kadin olursun.. Vitamin eksikliginide vitamin takviyesi ilaclarindan alicaksin. Durumun o kadar vahim degil ama sen imkansizlastiriyorsun gibime geliyor sanki...

Ben senin yerinde olsam kocamin davranislarina inat icimde kilo vermeyi hedef belirlerim

Elbette diyetisyenler var, ancak bizim gibi 100 leri çoktan devirmiş doğuştan yemeyi seven insanlara para etmiyor. Ben kaç diyetisyene gittim biliyor musunuz? Boğaz tutamayana zaten ameliyat şart. Tutabilen tutuyor. Defalarca denedim. Ne diyetisyenlere para döktüm ne kilolar verdim ve aldım. Bu kızcağız ameliyatla inanılmaz toparlayacak. Zayıflayacak psikolojisi düzelecek. Ama her kaybettiği zaman ondan çok şey alıp götürecek. Ben şanslıydım evlendim ailem oldu. O kısmet bulamadıkça daha çok yiyecek. Obez olmayan bunu bilmez yedikçe yer daha da yalnız kalırsın. Zaten özelde doktor istedi diye ameliyat edilmiyor. Hele hasan altun hocama trilyon versen uygun olmayan hastayı ameliyat etmez. Diyetisyen görüyor. Endokrin görüyor, göğüs htalıkları görüyor, kardiyolog görüyor. En önemlisi psikolog görüyor. Ama devlette endokrin falan görüyor, psikolog ve diyetisyen görmüyor. Bu yüzden özel daha anlamlı. Ha hasan altun hocam uygun değilse yapmaz ama çık kapısından yarım saatte başkaları hemen yatırır yapar. O yüzden zaten doktorumu severim.

Back
X