Insanlar tarafindan istenmiyomuş gibi hissediyorum hatta hissetmiyorum öyle.. cok yalniz hissediyorum aslinda bunuda hissetmiyorum bu da oyle tek bir tane bile arkadasim yok babam var teyzem var kuzenim var hayatimda sadece bunlar var.. ama kac gundur kuzenimlede konusmuyorum beni yanlis insanlara yönlendirdigi icin küsüm.. aslinda yonlendirdigi kisiden artik cok hoslaniyorum o kisidr benden hoslaniyo ama yanlis biri belki onunla sevgiki olursam cok fazla hata yapicam kotu davranislari ve eskiden kullandigi seyleri var.. bi insan hic degisemez mi ?... hoslanip hislanmadigimida bilmiyorum belkide sadece sarikabikcegim birini ariyorum bilmiyorum annemsiz yalnizim.. bundan hoslanmiyorum
Insanlar tarafindan istenmiyomuş gibi hissediyorum hatta hissetmiyorum öyle.. cok yalniz hissediyorum aslinda bunuda hissetmiyorum bu da oyle tek bir tane bile arkadasim yok babam var teyzem var kuzenim var hayatimda sadece bunlar var.. ama kac gundur kuzenimlede konusmuyorum beni yanlis insanlara yönlendirdigi icin küsüm.. aslinda yonlendirdigi kisiden artik cok hoslaniyorum o kisidr benden hoslaniyo ama yanlis biri belki onunla sevgiki olursam cok fazla hata yapicam kotu davranislari ve eskiden kullandigi seyleri var.. bi insan hic degisemez mi ?... hoslanip hislanmadigimida bilmiyorum belkide sadece sarikabikcegim birini ariyorum bilmiyorum annemsiz yalnizim.. bundan hoslanmiyorum
Eskiden kullandığı şeyleri var peki şimdi kullanıp kullanmadığını biliyormusun? yani önyargılı yaklaşma böyle herkese karşı hem bir erkek arkadaş eğer güvenirsen seversen en yakın arkadaş olup hiçbir arkadaşa muhtaç etmez seni :)
Bilmiyorum ki.. telefon no felan vermedim korktum
Ama kuzenimle onla gorustuk bana surkli o kullandigi seyleri savundu ama kullanmiyorum dedi
herkesin kendini keşfetmeye çalıştığı, akılların bir karış havada olduğu bencil yaşlardır bunlar. ama bazıları erken büyür, erken olgunlaşır. o zaman uyum sorunları yaşanabilir. tatlım muhtemelen sen de böyle bir şeyler yaşıyorsun. uygun kendine göre insanlar bulamıyorsun, yaşına şu an. o nedenle sakın umutsuzluğa kapılma. kendinden yaşça büyük insanlarla da çok vakit geçirmemeye çalış. birkaç sene içinde bunların düzeleceğini sana garanti ediyorum. kendini bırakma, en deli en savruk yaşlardasın.
Bu zaman benim icin en guzel zaman degil ki.. cok tesekkur ederim ablacik.. ♥Bunun için çok gençsin.En güzel zamanlar olması gerek şimdi.Gel bi sarılayım sana.Bize tutun zararlı çıkmazsın
Kullanan kişiler geçmişte kullandıkları şeyi asla kötülemezler BIRAKMIŞ OLSALAR BİLE çünkü bu ben geçmişte pis bişey yaptım demek gibi bişeydir ve kimse bunu söylemek istemez ama bırakmış olması aslında ondan artık hoşlanmadığını gösterir. Anladığım kadarıyla tanımıyorsun hiç ama belki kuzeninle beraber birkaç defa daha görüşebilirsin. Hem geçmişte herkes hata yapabilir önemli olan şimdisi. Gerçekten yanında olacak bir erkek arkadaş sana bütün yalnızlığını unutturabilir. Hemen kesip atmadan tanımaya çalışmalısın sadece kuzeninin arkadaşını değil herkesi :)
anneni yeni mi kaybettin(
Korkuyorum.. hayatima giren birinin hayatimi biraz daha mahvetmesinden cok korkuyorum cunku kaldiramam .. kullandigi sey ectacy mi ne uyustirucu degilmis uyarici vs diye ankatyi bana sadece bi kac saat mutky olmasini sagliyomus oyle dedi.. tipiyle yargilamak istemiyorum ama psikopat tipli korkuyorumda.. ama ben bebee suratki erkekde sevmem..
tabiki insanları tipiyle yargılamamak gerekir en iyi sen anlarsın sana güven verebilirmi ? ilk görüşmelerde biraz artislik yapmak için boş konuşmuş olabilirAma birkaç defa daha yanında kuzeninle görsen belki açılır kendini belli eder :)
Her yaşın var güzelliği ama.Bu dönemler bazılarımız için zor geçebilir ama genede bir anı işde.Hem herkesin arkadaşı oluyor da senin neden olmasın?Bu sana bağlı bir şey.
Annen için başın saoğolun.Erken kaybetmişsin.Muhtemel onunda sıkıntısı var.
Ben Teselli edecek Bişey bulamıyorum k.bakmayın en yazılmayacak şey ama ben annem i kaybetseydim yıkılırdım çok zor ayakta dururdum o yüzden seni çok iyi anlıyorum
canım Güçlü olmaya çalış dimdik ayakta dur kimseye ihtiyacın olmayacak öyle olursa ne okuldakilere ne de bir baskasına
Yaşın çok genç ablacım.Ama birgün annene kavuşmak istiyorsan sen kendi hayatına son vererek ondan ebediyen uzaklaşmış olursun.Anneciğine yapacağın en güzel şey ona bol bol dua etmek.Rüyalarında görürsün.
Ama ölümü düşünmek için çok gençsin.Yaşının getirdiği bir bunalım durumun var seni her en kadar anlıyorum desemde bana dile kolay gelir.O yüzden lütfen acılarını unutma ama onlara bağımlı olarak yaşamayıda seçme lütfen.
Bahsettiğin diğer konuya gelince bırakmış olması güzel belki ama bu konuda çok dikkatli ol.Çünkü daha çok gençsin hemde çok.Sevgiler.
Annenden ayrı sayma kendini.Anneler devamlı görür,hisseder,ve kızlarını mutlu olmasını ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?