Kimse kanserden ölmek istemez ama.Bunu aşmak tabiki istemişdir.Biliyorsun kanser bazen geç farkediliyor,veya etkilediği organ tedaviye zor cevap veriyor.
Anneme kavuscahima normaldede asla inanmiyorum ki.. Bunun icin suclu hissediyorum ama ruyamdagormek istemiyorum cunku ondan cokcokcok korkuyorum.. bilmiyorum..
Teşekkur ederim ablacik♥
Sen hiç yalnız olurmusun cnm bnm Rabbim hep senın yanında ... Seni görüyor duyuyor ... Yaşın küçük daha ... İlerde çok daha güzel günler yaşayacaksın inş ... Rabbim annene seni gösterecek belkıde , seni bu durumda görse ne çok üzülür değilmi ?? Kendini toplamaya çalış olurmu ... Ve annene çokça dua et ... Ğ
Neden inanmıyorsun ve neden kendini suçlu hissediyorsun ve neden anneden korkuyorsun anlayabilmiş değilim canım:26:
Cokcokcok.. tesekkur ederim .. iyi geceler ablacik ♥Bak sen bizimde kızımız sayılırsın:).Burda annen sayılabilecek yaşda pek çok kişi var.Hiç biri annenin yerni tutmaz tabiki,ama sana manen destek verebiliriz:).Şimdilik iyi geceler ben çıkmalıyım geç oldu
benimde annemi kaybedeli 2yıl oluyor ve bende 17yaşındayım daha yeni olmuş tabi ki üzüleceksin ki üzülmelisinde eğer tutarsan kendini ileride çok daha büyük sorunlarla karşılaşırsın annen sana zarar gelsin ister miydi hayır e o zaman bundan sonra anneni geri getiremeyeceğin için alışmaya çalış tabi bi anda olacak şey değil mesela ben kendimi çok tuttum güçlüyüm güçlüyüm dedim ve sonra şiddetli depresyon geçirdim benim gibi olmamak için rahatlayana kadar ağla zaten sonra alışıyor insan benim annem nadir aklıma gelir
Varsa ben hissetmiyorum.. onemli olan benim hissetmem degil mi ?..
O guzel gunler olcakmi ki inanmiyorum.. gelecekten korkuyorum ben canimin yanmasini istemiyorum..
Uzulur.. ama birakmasaydi..
Peki.. tesekkur ederim
Hissetmeyebilirsin cnm , ama var olduğu gerçeği değişmez , bırakmak bırakmamak ananenin elindemi sanıyorsun cnm ?? Allah'a iman etsen inansan , bütün bunlar sana burkalarda ağır gelmezdi , derdini Allah bizi cennette kavuşturacak inş ... Hakiki imanı elde eden insan kainata meydan okur ... Kendinde o gücü bulur çünkü ... Birde sabır kalkanı vardır ki , eyler tevekkül ederde ,bu dertlerin tümünü sırtına yüklemezsen , ( biz çokça acizin çünkü ) o sabır sana yeterde artar bile ...
Annenin kendi iradesinde değildi bırakıp bırakmamak birtanem,
Emin ol o'na tek bir şans verilse seni bırakmamayı seçerdi..
O güzel günler olucak canım,
Sadece zamana bırak , nasıl gerçekleştiğini sen bile anlamayacaksın ama o güzel günler gelicek..
Anne acısı geçmez , benim ki hiç geçmedi geçer diyenlere inanma ama insan acısıyla da bütünleşiyor inan bana..
Hayat herşeye rağmen yaşamak için güzel inan,
Seviceksin,sevileceksin daha bir sürü heyecanlar,çılgınlıklar yaşayacaksın sadece zamana bırak..
Sabret canım, dua et ( inanmasan da dua et bu kalben rahatlamanı sağlayacaktır,seni annene yakınlastıracaktır )
Eğer konuşmaya arkadaşa ıhtıyacın olursa da ben burdayım elimden geldiği kadar burdayım
Ben inanmiyo degilim sadece kafam karisik .. tamam elinde degil ama soz veripvermemek onun elindeydi .. peki.. tesekkur ederim
Soz vermek onun iradesi o gitmeden once bile ben kendimi alistirmaya calisirdim ..
Allah rahmet eylesin.. inanmam ki zaten unutmakta istemiyorum ama bi yerimde burukluk olmasi sinir bozucu hemde coook ..
7 ay hatta cok yakinda 8 olucak ama ben iyiye degil kotuye gidiyorum arada mutlu oluyorum mutlu olduguma pisman oluyorum kendim isuclu hissediyorum peki.. cokcokcok tesekkur ederim ablacik
Seni rahatlatmak istemiştir , sözleriyle bu yüzden söz vermiştir emin ol buna takılacağını tahmin etmemiştir..
Mutlu olunca kendini suçlu hissetmen şuan ki psıkolojınden kaynaklı canım, ben yemek yıyemezdım hayatın normal akışında olması sinirlerimi bozardı herkes mutsuz olsun herkes benım gb ağlasın diye düşürdüm ..
Kötüye ya da iyiye gitmek senin elinde işte malesef insanlar sana biryere kadar yardım edebilir biryerden sonra sen kendi kendini iyileştirmek zorundasın
Canım benim, yazdığın konuları okudum ve cidden bir psikolojik destek almak zorundasın. Ben hem annemi hem babamı çok genç yaşta kaybettim. Tek çocuklarıydım. Kimsem yoktu. Bazı zamanlar oldu ben de ölümü düşündüm, kendimi değersiz, kimsesiz kelimenin tam anlamıyla öksüz, yetim, zavallı hissettiğim zamanlar oldu. Herkesin ailesi var, bir ben sap gibiyim derken yalnız olmadığımı farkettim. Dünya bizim gibi insanlarla dolu. Hatta anasını babasını hiç tanımamış binlerce insan var. Yalnız değilsin. Bu acı sadece sana özel değil. Acını deşme. Zamana bırak. Zaman sana başka bir perspektiften bakmanı sağlayacak. Annem bana ''insanın annesi öldüğünde kalbinde 40 mum yanar. Biri hariç hepsi zamanla söner. Bir mum son nefesine kadar orada yanacak.'' derdi. Dediği gibi de oldu. Ne kadar kahrolsan da zamanla alışılmayacak acı yok. İnsan yaşayamam, ölürüm başıma gelse dediği her olaya dağlar gibi dayanır, başa gelmeye görsün. Hatta ölüm acısını dağa vermişler dağ yanmış yıkılmış, un ufak olmuş, insana vermişler 3 gün ağlamış sonra çiçek görmüş, kuş görmüş gülmüş derler. Sen kendini jiletliyorsun, zarar veriyorsun, ölümü düşünüyorsun derhal psikiyatristin yolunu aşındırman lazım. Yoksa, güzel kardeşim bu yaşlar kritik yaşlar, kişilik bozukluğundan tut kim bilir ne ruhsal hastalıkların sana musallat olacağını tahmin bile edemezsin. Matem tutulacak elbet ama böyle değil.
kımsenın hayatı dört dörtlük değil herkes bişilere tutunmaya ve yaşamaya çalışıyor
sen annenı kaybettın o babasını şu evladını bu eşini herkes bi şekilde devam edıyor
annenı özledıkçe ona dua et ALLAH sizi yakınlaştırır
esmaeslem canim senin konulara baktim ne kadar sIkIntilisin canim sen psikolojik destek al tatlim mutlaka ustelik canim benim anneni suclama birakip gitti diye tatlim bende ameliyata giderken 3 hafta once buyuk kizima dedim bana birsey olursa kardeslerin sana emanet oglumada aynisini ablani kardesini hic uzme onlara sahip cik bakdim bebeklerim agliyor saka yaptim annecim gidip gelecem dedim malasef cikdigim bu evden geri gelecegimi bilmeden soz verdim cocuklarima sadece gozlerinde yas olmasini beni dusunmesinler diye ona bile kiyamadim eminimki annecigin allah gani gani rahmet eylesin birtanecik bebegini caninin parcasini birakip gitmek istememistir rabbimin adaleti sen guclu ol annen hisseder senin yasadiklarini gecen yil esimin yengesi oldu hemde 7 yasinda canindan bile cok sevdigi bebegini daha tomurcuk gulunu birakip gitti oda kanserdi canim bak tek degilsin sen bide onun yaninda abla sayilirsin o yavrum ne yapsan daha 7 yasindabisekilde hayat devam ediyor lutfen kalk silkelen toparlan guclu akli basinda bir kiz ol eminim annende oyle isterdi tum anneler oyle ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?