ölümü çok fazla istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecmis olsun..amin.. bence kucuk olmasi cok daha iyi .. tamam annesine cok ihtiyaci olucak ama cok daha az anisi olucak buyuyunce pekde fazla hatirlamiycak..

bitanem sen daha sanslisin o yavrum annem dediginde eline kuru bir fotograf verip bu annen diyecekler hic bilmeyecek annesinin sevdigi renkleri hic bilmeyecek annesinin sevdigi yemekleri cogu seyleri baskalarindan dinleyecek annecigini sen ne guzel 16 yil en azindan gormussun annecigini mutlu mutsuz olan herseyi yasamissin tatlim bence bu yonden bak ya hic tanimasaydim annemin gozleri saclari nasildi acaba ona benziyormuydum neleri severdi benim nasil olmami isterdi acaba beni seviyormuydu bu sorulari sprmayacaksin cunku bunlari biliyorsun annecigini daha fazla uzme sen toparlan guclu ol annenin mezarina git gittiginde anlat ona bak anne ne guzel bir evlat birakdin arkanda dimdik ayakdayim de annecigin huzur bulsun canin sIkildiginda bunaldigindada buraya yaz burda ben dahil binlerce ablan var sana yardim edecek yol gostercek hic yalniz hissetme kendini

Haklisiniz..
Peki cokcok tesekur ederim ablacikk..

canım daha önceki bazı konularını ve bazı yazdıklarını da okumuştum.

kesinlikle psikolojik destek almalısın.

inan bazı yazdıklarını hayretle okuyorum. zor bir dönemden geçiyorsun. zaten yaşın itibariyle herkesin hayatını sorguladığı, kendini eleştirip beğenmediği yıllar. üstüne bir de hayatta yaşadığın sorunlar seni çok etkilemiş.

daha dün bir konuda yazdığını görmüştüm çok şaşırdım. dini yorumlar yapmak istemiyorum ama o konuda Allah mükemmel değil bnce Allah bencil tarzı şeyler yazmışsın. bir kere bu düşüncelerden uzaklaşmalısın. hiç kimsen olmasa bile Allah'ın daima senin yanında olduğunu unutmamalısın. eğer ki bu dönemlerde sabırlı olur isyan etmezsen karşılığını alacaksındır.

daha çok gençsin. önünde eminim çok güzel yıllar var. yalnızsın madem sadece derslerine konsantre ol. iyi bir üniversite kazan. eminim annen de bunu isterdi. zaten üniversite de olsun çalışırken olsun arkadaşların da sevgilin de olacaktır. düşünsene doktor, mühendis, avukat, mimar olmuşsun. kendi ayaklarının üstünde duruyorsun. sadece buna konsantre ol.

şimdi sadece yalnızlıktan gidip olur olmaz kişilere sarılma derim.

Kafan cook karisik ..
Peki..
Doktor felan istemem ben.. insanlar gozleru onunde öluyo muhendis ne demek bilmiyorum bilre mimarda yetenek gerektirir..
Hayalimde hep mankenlik var benim bide sinif ogretmenligi ilkokul.. ama onuda yapanazmisim gibi geliyo ..

Ynalis kisi sanirim.. tesekkur ederim ablacik

bu nasıl bir yorum arkadaş?

Karşında 16 yaşında kafası oldukça karışık bir gençkız var...ben tüm gücümle uyuşturucu kullanan birilerinden onu uzak tutmaya çalışırken yapılan yorum oldumu şimdi????????????????

Neyin önyargısı varmış? Bağımlı bir ergen bağımlıdır arkadaş...

Yaptıgınız yorumların burada ki kişiyi neye sürükleyecegini iyi hesap edin lütfen...

Bak canım hayatta her şey insanlar için. Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş. Ölüm acısı zordur elbet ama Allah'a isyan etme. Peygamberimiz Hz. Muhammed hem evlat acısını hem anne hem baba hem eş acısını tatmıştır. Ben lisede okurken bir kızın kısa süre aralıkla önce babası sonrada annesi vefat etmişti. Annesi vefat ettikten hemen birkaç gün sonra okula gelmeye devam etti. Annem benim okulu ihmal etmemi istemezdi diye. Üniversitedeyken bir kızın küçükken annesi kanserden vefat etmiş annesi yok. Ara dönem tatilinde memleketine gitmişti. Orada evde babasıyla karşılıklı otururken babası kalp krizinden oracıkta gözünün önünde vefat etmiş. Kız bir süre sonra üniversiteye döndü. Acısı tükendi mi? Hayır ama ne yapabilir hayatı yaşamaya kendisi için doğru olanı yapmaya mecbur. Hepimiz mecburuz. Bize verilen hayatı son nefesimize kadar isyan etmeden en iyi şekilde yaşamalıyız. Annene dua et. İnşallah mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin inşallah.

Canım benim aramızda pek bi yaş farkı yok o yüzden seninle arkadaş gibi konuşucam. Öncelikle başın sağolsun Rabbim sana annenin eksikliğini hiçbir zaman göstermesin. Unutma annen seni her zaman izliyor o hep yanında sen onun için dua et . Mekanı cennet olsun .

Bak benim sana tavsiyem kesinlikle bulaşma o çocuğa konuşma bile hatta. Senin saflığından acından faydalanmak istiyor kesinlikle. Benimde arkadaşlarım böyleydi kullanırlardı ama kullanmıyorum derlerdi ve kullandıkları zamna gerçekten çok tehlikeli oluyorlardı. Sen bunun farkında bile olmazsın sakın inanma . Madde öyle çabuk bırakılacak tek başına bırakılacak birşey değil kesinlikle amateme yatması gerekiyor ve destek alması gerekiyor.

Bak sana bi arkadaşımın başına geleni anlatayım aynı senin dediğin gibi bir çocuktan hoşlandı kız sevgili oldular çocuk aynı senin anlattığın gibi kullanmıyorum demiş bigün kızla gezmeye gidiyolar çocuk o günde hap almış o gün kzıın namusuna geçiyor tek kişide değil üstelik 3 arkadaşını daha çağırıyor kafa tabi uçuk çocuklarıda çağırıyor kızın namusuna geçiyorlar ve bırakıp gidiyolar kız ertesi sabah bulunuyor.

Yani demek istediğim kesinlikle konuşma bile dadanırsa sana kurtuluşun olmaz bi daha .

Ve anneni de suçlama onu üzme o da istemezdi seni bırakıp gitmeyi... Onun için bol bol dua et suçlama onu...

Ve kendine gel gerekirse psikolojik destek al emin ol babanda senin bu haline üzülüyordur . Babana destek çık o hayat arkadaşını kaybetmiş kendini onun yerine koy onun acısı çook daha büyüktür babanla birbirinize destek olmaya çalışın ve emin ol babana destek almak istediğğini söylersen seni kırmayacaktır.

Daha çok küçüksün şimdiden ölümü düşünme daha göreceğin yaşayacağın bir süürü şey var

Benim ne yorum yaptığım sizi ilgilendirmez. Geçmişte bağımlı ve şuan bırakmış bir şahıs sizinle aynı statüdedir ve aynı değerlere sahiptir çünkü vazgeçmiştir. Ötekileştirmeye bu kadar açık olmayın. Yaptığım yorum da onu gerçekten tanımak istiyorsa yanında biri olarak görüşmesiydi ve bırakıp bırakmadığından emin olmasıydı ki bu da eğer istiyorsa. Cevabınız dikkate alınmayacaktır söylediğimin arkasındayım.

Son düzenleme:

Amin .. tesekkur ederim ..

Konusmiycam gorusmiycem asla..
Ama babamin acisi yok annemle babam ben7 yasindayken bosandi babam baska biriyle evli babamlanaramda cok iyi sayilmaz .. tesekkur ederimm ♥

sizin fotoğraflarınızı hatırlıyorum, çok güzel su gibi bir kızsınız. sakın ileride pişman olacağınız şeyleri yapmayın, kafanız zaten karışık, zor bir dönemden geçiyorsunuz, yaşınız küçük, yanlış kişilere bağlanmayın lütfen, o kişiyle görüşmeyin, kendinizi kaptırmayın, güzelliğinizden, zor durumunuzdan faydalanmak isteyen kişilere prim vermeyin sakın, yanlış işlere bulaşma, ileride pişman olma riskiniz olacağına kendi kendinize kalın daha iyi. kendinize de sakın zarar vermeyin. bir psikoloğa görünün mutlaka. maddi durumunuza göre özelde veya tıp merkezlerinde veya devlet hastanesinde. o kadar güzelsiniz ama kendinize güveniniz yok...niye beceremeyeceksiniz ki, çalıştıktan sonra her şey olunur inanın. dini bir okul demişsiniz, belki orada din konusundaki kafa karışıklığınızın giderilmesine vesile olur o okul, biraz daha rahatlarsınız belki. kendinizi dertlere yönlendirme yerine, sosyal aktivite ve derslerinize verin. avatar fotoğrafınızı değiştirmekle başlayın işe önce bence, kilonuz çok normaldi,hatta zayıftınız bile ama vücudumdan nefret ediyorum, yemek yemiyorum diyordunuz. manken olma düşüncesini bırakın bence, ondan pek hayır gelmez ülkemizde, avukat, eczacı, diş hekimi, psikolog, öğretmen, hemşire, mühendis vs. bir sürü meslek var. istedikten ve emek verdikten sonra istediğiniz her şeyi olursunuz, buna inanın.

bencede o cocukla görüşmeyin suclamak değil bu zamanında bır hata yapmıs kullanmıs bırakmıstır belki.ama bunu o cocugu tanımadan bılemezsınız tanıyana kadarda bayagı bı zaman gecer.zaten pskolojık acıdan sıkıntılı bır durumdasınız ya kullanmaya devam edıp sızden saklıyorsa sızın bu psıkolojık sorununuzdan ve yasınızında kucuk olmasından faydalanabılır.cok cok dıkkatlı olmalısınız.kendınıze bır hobı edınmeye calısın bol bol dua edın sıkıntılarınızn bır sure sonra gectıgını görüceksiniz dua etmekınsanı cok rahatlatıyo.

Dedikleriniz icin cokcokcok tesekkur ederim..
Bugun tamamen karar verdin gorusmiucem konusmiycam dahada korktum..
Psikologa gidicem..
Mankenlik benim hayalim kucukluhumden berii..
Cokcok.. tesekkur ederin

Yok korktum asla gorumiycem.. peki tesekkur ederim

Hadi çalış çabalada seni manken olarak görelim:)Bak ne güzel gelecek için bir amacının olması harika

ben bu meslekleri örnek olarak verdim canım eminim kendine uygun geçerliliği olan bir meslek bulursun.

manken olma isteği gelecek için gerçekçi bir istek değil. üniversitede okuyabileceğin bir bölüm seçmelisin kendine.

araştırırsan hoşuna gidecek bir bölüm bulacağına eminim.

16 yaşındasın hayata çok gerçekçi yaklaşamıyorsun. ben de şuan 23 yaşındayım yani öyle çok yaşlı faln değilim ama inan 16 yaşımdaki düşüncelerim aklıma geldiğinde ne kadar saçma şeyler düşünmüşüm diyorum. insan her geçen yıl biraz daha olgunlaşıyor, hayatı öğreniyor. bu yaşlar hata yapmaya en açık olduğun yaşlar.

gelecek için gerçekçi hedefler bulup onlara odaklanmalısın. madem şuan mutlu değilsin gelecekte mutlu olmak için çaba harcamalısın. geleceğini bugün belirleyebilirsin. yanlış kararlar almamak için bir psikologa gitmelisin, ayrıca okulda rehber öğretmene de danışabilirsin canım.

Biliyorum hele yaslilikda bana kazandircagi hic birsey olmiycak mankenligin ama coook istiyorumm
Bu sene okul degistiriyorum normalde guzel sanatlarda tiyatro okuyodum ama artık ondanda sıkılmisyim zaten.. ohretmenliktete bi zaman sonra beynim siser benim patlar doverin iyk PP

Pekii

Tesekkur ederimmmm♥♥♥♥♥

öncelikle başın sagolsun... müsadenle ben de birseyler paylasmak isterm...
hayat herkese farklı bir yüz gösterir... kimine bomboş geçen ot gibi uzun bir ömür, kimene dolu dolu yaşanmış kısa bir ömür...
aslında güzel olan herşeyin kaderidir kısa sürmek...gerçi o da görecelidir...
bazen bakarsın dersin ki benim hayatım şöyle kötü böyle berbat ... Eğer boş bakan değil gören biri iseniz berbat dediğiniz hayat bazen yanı başınızdaki birinin hayatı ile kıyaslanamayacak kadar olağan üstü...
Tamam sizin yaşadıgınız kolay şey değil kabul; hayatınızı vaar eden varlık kimine göre erken bir vakitte yanınızdan ucup gitmiş; ama geride sizi hayatta görmek istediği temennileri;umutları bırakmış... Siz sanıyor musunuz ki anneniz yaşarken sizin ağzınızdan ''ben ölümü düşünüyorum ''lafı çıktıgında annenizin yüreginden bir parçanın ateşler içinde yanmayacagını... Şunu düşünün Anneniz yaşasaydı sizi nasıl görmek isterdi? Unutmayın ki annenizin istediği ve isteyebileceği herşey artık size bırakılmış bir vasiyet; bir emanet artık ne derseniz deyin... VE SİZ ÖLEYİM ŞÖYLE OLAYIM BÖYLE OLAYIM YAŞAMAK İSTEMİYORUM GİBİ KÖTÜ TEMENNİLERDE BULUNURSANIZ BU ANNENİZE YAPMIŞ OLABİLECEĞİNİZ EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR UNUTMAYIN...
BENM BABAM , ANNESİ ÖLDÜĞÜNDE 5 YAŞINDA BİLE DEĞİLMİŞ...YÜZÜNÜ; KOKUSUNU; SESİNİ BİLE HATIRLAYAMIYOR... SADECE RÜYALARINDA SEÇEMEDİĞİ SURETİ...
NE MUTLU Kİ SİZE EN AZINDAN TANIMIŞSINIZ; DOLU DOLU HATIRLAYABİLECEGİNİZ ANILAR BIRAKMIŞ...
YÜZÜ NASIL? SESİ NASIL? NE GİYERDİ ? NE SEVERDİ? ... MERAK ETMİYORSUNUZ...
ŞİMDİ SİZE DÜŞEN BUNLAR İÇİN ŞÜKREDİP;ANNENİZ İÇİN DUA EDİP VE ANNEZİN SİZİ GÖRMEK İSTEYEBİLECEGİ EN İYİ YERE VARIP ONUN VASİYET DİYE BIRAKTIĞI TEMENNİLERİNİ GERÇEKLESTİRMEKTİR...
ÖĞRETMEN OLMAKTAN DA BAHSETMİŞTİNİZ; KİM BİLİR BELKİ GÜZEL BİR OKULDA GÜZEL ÖĞRENCİLERİNİZ OLUR VE SİZİN GİBİ ÇIKMAZA DÜŞMÜŞ NİCE ÖĞRENCİLERE YARDIM EDER VE OZAMAN GERÇEKTEN ANNENİZİ YATTIGI YERDE HUZURA KAVUSTURURSUNUZ...
ALLAH'A GÜVENİN;HEM KENDİNİZ HEM DE ANNENİZ İÇİN VE İLERİDE OGRETMEN OLURSANIZ KURTARABİLECEGİNİZ MİNİCİK YAVRULAR İCİN DUA EDİN... EMİN OLUN HERSEY YOLUNA GİRECEK

kimsenin kimseyi otekilestirdigi yok,farkinda misiniz bu kiz 16 yasinda.Uyusturucu ve
uyarici gecmisi olan insanlarla arkadaslik etmeye ne iradesi ne de su anki psikolojik durumu el verebilir.Ne demek gorus,konus?Kizimizin basina bu cocuk bi haller getirse vebalini aliyo musunuz gorus konus diyenler?Mesele cocugun biseyler kullanmis olmasi degil,16 yasinda bir kiza bu seyleri ovup durmasi.Kullaniyosa kullansin me halt ediyosa ama kendini aklamak adina bir baskasinin aklini bulandirmak da ne oluyor?Kiz zaten psikopat tipli diye niteliyor bu kisiyi,hadi mesele tip de degil ama korktum diyor kiz hakli olarak.Daha otesi var mi korktum dedikten sonra?Kizimizin hic sorunlu bir iliski yasayacak veya baskasina dogru yolu gosterecek hali dermani var mo?Omce kendi hissiyatini iyilestirmesi lazim ki ondan sonra kim cikarsa ciksin karsisina dimdik durabilir.Sen dinleme konus diyenleei canim.Once kendini dusun,iyi hissettiginde karsina bi suru cici erkek arkadas cikar elbet,acelen yok.Bir daha gorusme bu tip kisilerle,kuzenin yardimci olsun arkadas cevrenizi degistirin.Salin ha kanma bu seyleri ovenlere,yarin ikram ederler meraktan denersin Allahim yaninda olsun.

Merhabalar canım..
Konu başlığını görünce o kadar sinirlendim bi hşımla daldım ki konuya
Ama baktım ki bunu yazan daha 16 yaşında
Canım benim yaşadıkların elbetteki kolay değil..
Ama hayat başlıbaşna zorlu bir yol..
Ölümü düşünmek sadece seni pes etmeye dahada yaklaştırır o kadar..
Bi kere ölüm düşüncesini kafandan at..
Ölünce herşey bitiyor mu sanki ?
Kim biilir nasıl hesaplar vereceğiz,ölüme hazırlanmak,her an hazır olmak gerçektende zor..Kimin garantisi var ki?
Asla pes etme,güçlü bir kız ol..Kimseye aldanma kanma,akıllı ol her zaman..
Umarım tüm güzel şeyler seninle olur kardeşim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…