Yazdıklarınız ıtek tek okudum. Dün bi ses kaydı yaptım tartışma esnasında. Bircok seyi itiraf eden şeyler. Fark ettirmeden konusturdum. Dün bi avukatla görüştüm bu sabah vekalet istedi noterden verdim. Parasını da hallettim 3 bin tl verdim iki bilezik bozdurdum. Ta Bugün darp raporu alcam. Avukatim evin tapu örneğini istedi onuda götürdüm. Bna yardimci olacak. Dilekce hazirlayacakmis. Anlattiklarimi tek tek not aldı. Darp raporunuda alcaz. Çekişmeli bi dava olacak manevi tazminat ve nafaka istycez dedi. Şuan kendi hicbirsey bilmiyor. Dün
çok iyi yapmışsın, çocuk konusunda bir şey diyemem kaç aylık bilmiyorum ama böyle bir babası olmasın, hayata 1-0 yenik başlamasın, büyüdüğünde böyle sorunlarla uğraşmasın, bilmiyorum böyle bir durumdayken o çocugu doğurmak mı vicdansızlık olur doğurmamak mı?
asla kendini bırakma, güçlü dur, sen güçlü durursan herşey daha yoluna girer inan. sakın kaderine küsme, boşandığında yavaş yavaş hayatın rayına girecek inan çevremde çok fazla boşanan kadın var ve hepsinin tek pişmanlığı neden bunca zaman bekledim diye. Allah yardımcınız olsun.