• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümü düşünen bir hamile..

Yazdıklarınız ıtek tek okudum. Dün bi ses kaydı yaptım tartışma esnasında. Bircok seyi itiraf eden şeyler. Fark ettirmeden konusturdum. Dün bi avukatla görüştüm bu sabah vekalet istedi noterden verdim. Parasını da hallettim 3 bin tl verdim iki bilezik bozdurdum. Ta Bugün darp raporu alcam. Avukatim evin tapu örneğini istedi onuda götürdüm. Bna yardimci olacak. Dilekce hazirlayacakmis. Anlattiklarimi tek tek not aldı. Darp raporunuda alcaz. Çekişmeli bi dava olacak manevi tazminat ve nafaka istycez dedi. Şuan kendi hicbirsey bilmiyor. Dün

çok iyi yapmışsın, çocuk konusunda bir şey diyemem kaç aylık bilmiyorum ama böyle bir babası olmasın, hayata 1-0 yenik başlamasın, büyüdüğünde böyle sorunlarla uğraşmasın, bilmiyorum böyle bir durumdayken o çocugu doğurmak mı vicdansızlık olur doğurmamak mı?

asla kendini bırakma, güçlü dur, sen güçlü durursan herşey daha yoluna girer inan. sakın kaderine küsme, boşandığında yavaş yavaş hayatın rayına girecek inan çevremde çok fazla boşanan kadın var ve hepsinin tek pişmanlığı neden bunca zaman bekledim diye. Allah yardımcınız olsun.

saçmalama ne intiharı, sen annesin ve kadınsın, güçlü ol, hepsi bir sınav, bavulunu toparla ve annenin evine git, anne baba çocuğunun kötülüğünü istemez, sen kendine dayağı reva görüyorsun ya bebeğin sakat doğarsa bunun vebalini ödeyebilecekmisin?ben de şiddet gördüm hamileliğimde ve çoküzüldüm, bebeğim doğumsal kalp hastası.yapma...ailen iki kötü söz söyler ama babadır kabullenir, sana ailen kötü söz söylediğinde sus hiç cevap verme onlara, hata yaptım de...bir daha da vurursa,rezaleti düşünme 155 i ara, kadını koruma yasası var.

Anlatayım.. bu sabah canım yumurta salatası çekti . Önce krep çekmişti. Krep yapalım demiştim. Sonra Ayy yumurta salatası da olsa dedim. Kahvaltıyi o hazırlıyordu mecburen. bulantidan kalkamadigim için yerimden. Bir anda ters ters bakıp sende bi karar ver artık yeter ha dedi. İkisini de yapalım olmazmi dedim. patates Kızartması da yapacakti. İstersen sadece bu ikisi olsun kizartmayla ugrasma dedim. onun için zor olmasın diye. Benimle ters ters konuştu. Çok kırıldım. Zaten canım ne cekse bir bahane. bende doldum o sinirle gerizekalı dedim yatak odasına gittim. Peşimden koşarak geldi bacagima Tokatlar attı. Üstüme çıktı. Cabuk özür dile yoksa butun gün aglarsin bu eve gelmem falan tehditler. Sende beni kırdım diyorum. Özür dile diye bağırıyor. Ona karşı içimde birçok şey gitti bitti. Bundan sonra yeni bi yaşam için yollarimi cizcem. Çünkü ben ölmek yada öldürülmek istemiyorum. Çok gencim yaşamak istiyorum. Benim diğer insanlardan ne farkim varki. .
adam manyak, sen de ona geri zekalı diyorsun, adamdan sana kibar davranmasını bekleme bari, beklesen de adama hakaret etme, bu mantıktaki adam sen hakaret ettiğinde dövecek tabi seni,kendini dövdürtme, bence sen ondan hala şefkat bekliyorsun ama adam öyle bir adam değil.

benim klıma takılan soru şu evlenmedne önce bu adam çok mu iyiydi, şimdi mi böyle oldu, neden böyle davranıyor acaba

Back
X