ölümün eşiğindeyim

oraletimm

🦋
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
123
215
18
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kuzenimin-ahlaksiz-teklifi.1137313/ öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum

yerinde olsam özel hayatı ifşa etmekten şikayetçi olurdum hatta çirkin tekliflerinin kopyasını da taciz olarak dosyaya eklerdim.aileniz de tuhaf ama , çocuklarına sahip çıkıp milletin ağzını kapamaları gereken yerde sizi mi evlatlıktan reddediyorlar?olmaz olsun öyle aile.

Ay ne ölümün eşiğinde olması ya. Kuzeninizi şikayet edin öncelikle bulsun cezasını. Ailenizle de bi süre görüşmeyin atanmışsınız işiniz var eviniz var. Böyle drama yaratmayın kendinize. Bi de lütfen biriyle tanıştığınız da boynu bükük gibi davranmayın, birlikte olmuşsunuz hata falan diye anlatmayın elin adamına. Adamlara daha baştan kendiniz veriyorsunuz ipleri vermeyin allahaşkına. Canınız istemiş sevişmişsiniz günahı sevabı sizi bağlar. Bu durum eksiklik gibi yansıtmayın güçlü durun her şey düzelir

Bunun için kızını siliyorsa bir aile ve oğlum sen bunu nereden biliyorsun ve neden böyle konuşuyorsun demeyen terbiyesiz bir teyze varsa yeni bir hayat kurmanın zamanı gelmiş demektir. Ne ölümü yepyeni bir hayat bekliyor seni
Ailemden uzaktayim şuan kurulu düzenim var. Şanslıyim bi çok insana göre ama içimdeki şu duyguları atamıyorum. Sürekli ne olacak diye düşünüyorum. Evlilik meraklısı değilim aslında. Ama acaba olacak mi diyorum. Acabalar beynimi ele geçermiş. Özellikle tek olduğum anlarda

Şerefli adam bulmak yerde altın bulmak gibi Allah'ım..
Okuduklarım bana kafayı yedirtiyor..

Olan olmuş en zor kısımları atlatmışsınız aslında.
Çok taze olduğu için bu sinir.
Ben babayı da anlıyorum açıkçası..

Şu saatten sonra affedilmek için gönül alacaksınız.
Evlat kolay atılmaz.
Elbet basarlar bağırlarına.

Ölecek bir şey yok.
Birliktelikleri yaşarkenki yüreğiniz nerede?
O şekilde dik durun.

yerinde olsam özel hayatı ifşa etmekten şikayetçi olurdum hatta çirkin tekliflerinin kopyasını da taciz olarak dosyaya eklerdim.aileniz de tuhaf ama , çocuklarına sahip çıkıp milletin ağzını kapamaları gereken yerde sizi mi evlatlıktan reddediyorlar?olmaz olsun öyle aile.
Aynısını söyledim. Zaten yalnızdım. İyice yalnız ve bitmiş hissediyorum. Bi senin kimseye ihtiyacın yok kızım diyorum. Bi sahipsiz köpek gibi hissediyorum. Değişik bi durumdayım.

Şerefli adam bulmak yerde altın bulmak gibi Allah'ım..
Okuduklarım bana kafayı yedirtiyor..

Olan olmuş en zor kısımları atlatmışsınız aslında.
Çok taze olduğu için bu sinir.
Ben babayı da anlıyorum açıkçası..

Şu saatten sonra affedilmek için gönül alacaksınız.
Evlat kolay atılmaz.
Elbet basarlar bağırlarına.

Ölecek bir şey yok.
Birliktelikleri yaşarkenki yüreğiniz nerede?
O şekilde dik durun.
Aslında öyleyim. Duygu karmaşası yaşıyorum. Bazen iyiyim kimseye ihtiyacın yok ki diyorum. Bazen acaba ne olacak diyorum. Evde yalnız oturuyorum. Hep böyle mi olacak diyorum. Ya bilmiyorum aslında ne hissettiğimi anlatamıyorum

Olan olmuş kendinizi bırakmayın hemen..kendi düzeniniz varmış böyle devam edin ailenizlede aranız zamanla düzelir..sadece zamana ihtiyacınz var...sabırlı olun hayatınızı idame ettirin..insanların ne dertelri var..ölümden başka dert yok gerisi hep halloluyor sizinkide geçecekk..

Ailenizden uzakta kurulu düzeniniz varmış zaten eliniz ayağınız tutuyor kimseye muhtaç değilsiniz hiç birşeyin sonu gelmiş değil zamanla babanızda affedicektir sizi şuan yeni öğrendiği için kırgındır sadece bunda çok kötü birşey yok allahın bildiğini kulda öğrenmiş neyden çekiniyorsunuz ki bir olay yaşamışsınız ve bunu ailenizde öğrendi zamanla herşey düzelir karamsar olmayın.

Zamanla her şey geçecek. Ailesi olmayan bir sürü insan var ki zamanla ben her şeyin düzeleceğine inanıyorum.Seni bu yüzden reddeden aileye ya da ilerde bu yüzden seninle evlenmeyecek eşe ihtiyacın yok ki çevremde bu tür konulara önem vermeyen bir sürü erkek var. Suçlu hissediyor musun bilmiyorum ama bu tamamen toplumun iki yüzlülüğü. Erkek yapınca neden sorun olmuyor? Ruhunu dinlendirecek şeylere yönelmeni tavsiye ederim asla kendini bırakma. Sevdiğin filmleri izle, yoga yap ne bileyim neyi seviyorsan onu yap. Bir de elinde kanıt varsa kuzeninden şikayetçi ol yanına kalmasın.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kuzenimin-ahlaksiz-teklifi.1137313/ öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum
Siz atanmış mesleği elinde olan, kendi parasını kazanan kimseye muhtaç olmayan yetişkin bir kadınsınız.
O teyze kimmiş ki sizi rezil edebiliyor. Neden hesap veriyorsunuz oğununuz ondan mı geliyor. Diyemediniz mi benim bedenimle ve kendi özgür irademle yaptığım birsey kimseyi ilgilendirmez, kimsenin haddi degil hesap sormak, sevabı da günahı da benim. Hayatım hakkında konuşup yorum yapmayın.

Siz bakire olmamayı kotu birsey olarak gördüğünüz icin bu duruma düştünüz. Eğer dik durup, kararlarınızın arkasında olduğunuzu gösterirseniz kimse kendinde size hesap sorma hakkını bulamaz.
Şimdi silkelenin ve kendinize gelin. Hayatınızı elalem ne der ne demiş diye geçirerek kendinize zindan etmeyin. Söylenenleri duymazdan gelin, ilgilenmeyin. O terbiyesiz kuzen icin pazartesi sabahı ilk iş, tehtid mesajları ile birlikte tehtid ve özel hayatı ifşa dan savciliga suç duyurusunda bulunun. Inanın ki yaşadığım için biliyorum kamu davasına dönüşüyor. Uzlaşma icin avukat aradığında onun gazeteye özür yazısı bile yazmasını isteyebilirsiniz. O sizinle uzlaşma icin iletişime geçtiğinde oyle hallere girecek ki resmen bundan keyif alacaksınız.

Babanıza gelince, hic bir aile evlatları karşısında kazanamaz diye guzel bir söz vardır. Bence ilk asama olarak tamamen kendinizi çekin. Bu tarz bir konu için evladını silen bir adama ölene kadar kirginliginizin gecmeyecegine dair cümleleri duymasını sağlayın. Mutlaka bir nokta da geri adımı o atacaktır. Eğer gerçekten de bu sekil de devam ederse, dik durun ve kendi bedeninizle ilgili doğal bir süreç için özür dilemeyin. Iyi gunler.

Aslına bakarsan bu olayın iyi yönleri de var. Bi kere üzerinden müthiş bi yük kalkmış olmalı ki artık kimseden bi şey saklayarak yaşamak zorunda değilsin. Ben sizin yerinizde olsam babama okkalı bi mektup yazardım. Onun yerinde olsam evladımın arkasında durur, onun hatası(!) üzerinden faydalanmaya çalışan böyle şerefsizlere karşı onu korumaya çalışacağımı söylerdim. Kimsenin benim namusumu(!) sahiplenmesi gerekmediğini, kendi namusumdan sadece benim sorumlu olduğumu anlatırdım. Hayatı "elalem ne der" kaygısıyla ne kendime, ne de sevdiklerime zehir etmeyeceğimi, hissetiği öfkeden dolayı üzgün olduğumu ama yaptıklarımdan dolayı asla suçlu hissetmediğimi söylerdim. Artık bi yetişkin olduğumu ve kendi kararlarımın sorumluluğunu alacağımı bilsin isterdim.

Başka da hiç bir adım atmazdım. Kimse kusura bakmasın ama kuzeninize bunca pisliği yaptıran, size ise böyle kirlenmiş bi şey muamelesi yapan bu zihniyeti besleyip de babamdan af dilenemem. Siz "millete" göre yanlış bi şey yapmış olabilirsiniz, belki kendi değerlerinize göre de öyle. Yine de lütfen bunun hesabını kimseye vermek zorundaymış gibi davranmayın. Evet babanıza bile. Eminim sevişen oğlu olsaydı onu reddetmezdi.

Canım sen en doğrusunu yapmışsın yapmışsın hiç hiç üzülme babam da zamanla düzelir evet senşn için aşırı zorlu bir süreç diğer açtığın konuda da yanlış hatırlamıyorsam yorum yapmıştım kuzeninin oyuna gelme diye kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadınsın sen şuan her şey çok yeni ama geçecek öyle düşün güzel günler olacağını düşün herkes hata yapar kullar içim değil midir hata sen tövbeni etmişsin dersini almışsın çok şükür yeni bir hataya kurban gitmedin et tırnaktan ayrılmaz inş bu n kısa zamanda barışırsın babanla dualarım seninle inş

Aslına bakarsan bu olayın iyi yönleri de var. Bi kere üzerinden müthiş bi yük kalkmış olmalı ki artık kimseden bi şey saklayarak yaşamak zorunda değilsin. Ben sizin yerinizde olsam babama okkalı bi mektup yazardım. Onun yerinde olsam evladımın arkasında durur, onun hatası(!) üzerinden faydalanmaya çalışan böyle şerefsizlere karşı onu korumaya çalışacağımı söylerdim. Kimsenin benim namusumu(!) sahiplenmesi gerekmediğini, kendi namusumdan sadece benim sorumlu olduğumu anlatırdım. Hayatı "elalem ne der" kaygısıyla ne kendime, ne de sevdiklerime zehir etmeyeceğimi, hissetiği öfkeden dolayı üzgün olduğumu ama yaptıklarımdan dolayı asla suçlu hissetmediğimi söylerdim. Artık bi yetişkin olduğumu ve kendi kararlarımın sorumluluğunu alacağımı bilsin isterdim.

Başka da hiç bir adım atmazdım. Kimse kusura bakmasın ama kuzeninize bunca pisliği yaptıran, size ise böyle kirlenmiş bi şey muamelesi yapan bu zihniyeti besleyip de babamdan af dilenemem. Siz "millete" göre yanlış bi şey yapmış olabilirsiniz, belki kendi değerlerinize göre de öyle. Yine de lütfen bunun hesabını kimseye vermek zorundaymış gibi davranmayın. Evet babanıza bile. Eminim sevişen oğlu olsaydı onu reddetmezdi.
Evet bu mektup işi çok iyi gelecek. Bunu hiç düşünmemiştim içimde biriken herşeyi yazmak bana iyi gelecek. Size çok teşekkür ederim.

Back
X