https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kuzenimin-ahlaksiz-teklifi.1137313/ öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum