• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

Belkide...Beni tanımayan birisi olsa belki bu kadar çok sinir olmıycaktım ama beni tanıyor işte.Elimde değil çok çabuk sinirlenen bir insanım ve gerçekten çok sinir bozucu konuşuyordu.Numaram boyle bir başkasında varken benim içim rahat etmez ki..:26:

sen onu umursanmazsan o seni tekrar arayamaz.. kasıtlı yapılmış bir olay seni germesiin... senin numaran bir çok arkadaşında var... sen numaranı değiştirince seni rahatsız eden kişi seni yine rahatsız etmeye devam edecek. o yüzden telefonlarına biraz sen bakma çalsın ver bir erkeğe o baksın... karşındaki artık cesaret edemesin. amaç huzursuz etmek zaten sen umursamazsan... sapık işde der geçersen hiç birşey olmaz... sen neden kendi numarandan feragat edeceksin ... sen hoşnut olduğundan değil umursamadığından numaranı değiştirme... hasta ruhlu insanla uğraşılmaz...

sen onu umursanmazsan o seni tekrar arayamaz.. kasıtlı yapılmış bir olay seni germesiin... senin numaran bir çok arkadaşında var... sen numaranı değiştirince seni rahatsız eden kişi seni yine rahatsız etmeye devam edecek. o yüzden telefonlarına biraz sen bakma çalsın ver bir erkeğe o baksın... karşındaki artık cesaret edemesin. amaç huzursuz etmek zaten sen umursamazsan... sapık işde der geçersen hiç birşey olmaz... sen neden kendi numarandan feragat edeceksin ... sen hoşnut olduğundan değil umursamadığından numaranı değiştirme... hasta ruhlu insanla uğraşılmaz...

Numaram çok az kişide var aslında.Buna çok dikkat ediyorum özellikle.Az ama öz kişilerde olsun.Yazdıkların için yardımların için teşekkür ederim:) Bundan sonra öyle yapmaya çalışıcam şimdi açıyorum teli ararsa babama vericem bakalımm....:26:

hoşgeldin hevuk... bende çıkacaktım geç oldu artık dükkanı kapatıp gideyim dedim... öpüyorum hevukcum

yarın sabah görüşürük... sizi seviyorum canlar ...:54::54:

Yarın ben yokum of kızlar ya hiç yoksunuz he yakalayamıyorum sizi
Biz tüp bebüke başlıycaz yine Rabbim inşallah bu sefer nasip eder
Fericentır da bu sefer başlıycaz Allahım mucizeni esirgeme Rabbim benden bu sefer
Garip bir his var içimde Ağlasemmı sevinsemmi bilemedim iyice odun oldum ben yav...:emir_bebek:
El bebek gül bebek gel bebek gelllllllllllllllllllllllllllll:49::emir_bebek:

kizlar slm !
bugun ilk gunumdu is yerinde,, herkez cok iyi davrandi,,,
suan tek kaldim, icimi bi suphe sardi, cok aglamak istiyorum...:14:
neoldum ben boyle ??

insallah gecer,,,ya beceremezsem hissi sardi icimi,, ne kadar kotu bi hiss... offffff. is bulmak bi dert, cocugun kresi bi dert, icimi saran suphe bi dert. offfff, kadin olmak ne kadar zor....:26:

Canımm kendine güven niye beceremiycekmişsin hem bir kadın her şeyi halledebilir bunu unutmaaa:49: bazen hepimiz boyle ruh hallerine giriyoruz kimimiz uzun süre öyle kalıyor,kimimiz hemen çıkıveriyor..Tez vakitte çıkman dileğiyle :54:

Fericentır da bu sefer başlıycaz Allahım mucizeni esirgeme Rabbim benden bu sefer
Garip bir his var içimde Ağlasemmı sevinsemmi bilemedim iyice odun oldum ben yav...:emir_bebek:
hadi bakalım hevuğum,güzel haberlerini bekliyos....dua etcem senin için.

RABBİM vermiyeceğin şeyi istetmezsin kuluna , biliyorum tüm dualarımızı da kabul ediyorsun vakti gelince... evet biz sabırsızız bunuda biliyorum ama ne olur biz sabırsız kullarının dualarına tez vakitte hayırlısıyla cevap ver yarabbim şu mübarek günlerde yapılan duaları geri çevirmezsin... rabbim hevukuma kedime ve bebiş isteyen tüm kullarına tez vakitte hayırlı sağlıklı imanlı uzun ömürlü bebişler nasip et yarabbim....

kızlar benim bir derdim var dert topiğnede açmak istemiyorum sizlere danışmak istedim...
biliyorsunuz pazar günü pikniğe gittik görümcem ve kızlarıyla,görümcemin eşi vefaat etti 3 yıl önce 37 yaşında obez ve akciyer kanseriydi..lakin çok zengin olmasa bile varlıklıydı..görümceme bir ev bir dükkan bir miktar para ve maaşı kaldı..görümcem biraz kilolu olsada hoş kadın..nikahsız evlendi ayrıldı..her neysa biraz kaprisli ve şımarıktır kızları da genç kız 15 diğeri 16 yaşında..
bizde orta halliyiz allaha şükür..
3 yıl küstük görümcemle,bu ailede garip kayınvalidem rahmetli olana dek elitimle görümcem küstü onlar barıştı görümcemle ben küstük..ben eltimdende görümcemdende 15 yaş küçüyüm..bazen ondanmı bilmiyorum bana sert çıkışları oluyo ben cevap verincede küsüyoruz..
görümceme her şeyi ben hazırlarım sen hiç bir şey hazırlama dedim..sonra eşim evlerinden aldı götürdük getirdik pek memnun kaldı..ertesi gün beni yine çağırdı benim iş yapmamı çok beğenir mutfak dolapları kirliymiş meğer,eşi rahmetli, olduğundan beri silmemiş 5 saat sürdü,canım çıktı akşama kadar kızları var parası var onlara temizletsin..ama bende küslük olsun istemiyorum halbuki oğlum var ve evdeki işlere zor yetişiyorum eşim geldi beni görünce kızdı neden yaptın işim var deseydin dedi..onada tavır koydu görümcemde eşime kızdı oda ona ..ben arada kaldım.. burada aileden tek görümcem var onunlada dargın olmak istemiyorum..ama oda böyle biraz seviyo kullanmayı..bilmiyorum..sizin tavsiyeniz...:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben fikrimi söyleyim sakın kendini ezdirme yapma neden kendini kullandırıyorsunki ha dersenki kırmak istemiyorum o zaman sende kendini hiç yorma üstten yap temizmi değilmi anlamasın yani öylesine yap oda yaptığın işi beğenmesin seni bidaha çağırmasın

canım ben fikrimi söyleyim sakın kendini ezdirme yapma neden kendini kullandırıyorsunki ha dersenki kırmak istemiyorum o zaman sende kendini hiç yorma üstten yap temizmi değilmi anlamasın yani öylesine yap oda yaptığın işi beğenmesin seni bidaha çağırmasın
saol canım ben anlamadım eşime sordum neden ... abla böyle dedim dediki o hep öyleymişte ben fark etmemişim dedi...ben tadilat yaptırdım kışın yardım etmediler..zaten kendi evlerinde yapmıyorlarki benimkinimi yapıcaklar gerçekten garip iyi niyrtliyimdir ama suistimal edilmek istemiyorum...devasal çöpleride kapıya koymuş ben içerdeydim eşim görmüş kapıda niye atmadınız benimi beklediniz demiş görümcem söyleniyodu kendi kendine:27:

yani kesinlikle kendini kullandırma uyanık ol çaktırmadan kırmadan işi oldur eğer yapmak istemiyorsan bştan savma yap 3 kez 5 kez sonra bıkarlar görmezden gel

yani kesinlikle kendini kullandırma uyanık ol çaktırmadan kırmadan işi oldur eğer yapmak istemiyorsan bştan savma yap 3 kez 5 kez sonra bıkarlar görmezden gel
başa çıkılmaz onunla davlumbazın filtresi oluyo ya yapı yapıştı çıkmıyo bütün yağ sökücüyü döktüm üstüne banamısın demedi vallahi..sonra duruladım koydum..görümcem bu olmamış dedi elime verdi tekrar:44:

aaaa sende o beğenmedi die tekrarmı temizledin yapma canımya olmadıysa kendi yapsın

pes yanneeeee, sende bastan mi temizledin ?? yuuh, annem beni bu kadar kullanmaz... yani hos guzel, yilda bi kere yardimci olursun (ki kizlari var- bir degil hemde iki, eli ayagi tutuyor -Allaha cok sukur yatalak degil-sana muhtac degil). buldu kucuk gelini kullan babam kullan,, eee, guzel mi is yapiyorsun.. iyi takdir etsin o zaman seni, kizlarina ornek versin... yani yuuuuh, kiz kullandirtma kendiini, sonra var ya hep kullanir,, isi dustukce seni arar, rahatsiz eder, esinle araniza (istemiyerekte olsa girer, evde huzursuzluk cikar gereksiz yere) ... yani, seninde kendi evin var, sen kendi islerine bak, yok yetmedi daha cok temizlik yapmak istiyorum diyorsan, git ev temizlikcisi ol, en azindan para kazanirsin, eve bi katkin olur :40:

Back
X