valla göremedim
iyi ozaman bende görünüyo da ordan görünmuyosa problem yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla göremedim
arkadaşlar hepinizin kandili hayırlara vesile olsuniyi ozaman bende görünüyo da ordan görünmuyosa problem yok
Abyssus Abyssum In Vocatfllocke
hani eskiden şu isminin altında yazan bişey vardı ya karışık dı biraz neydi o hatırlayamıyorum bi türlü
söylesene
abyssus abyssum invocat....(yanlış bir adım,başka yanlış adamlara yol açar)....niye ki ne?fllocke
hani eskiden şu isminin altında yazan bişey vardı ya karışık dı biraz neydi o hatırlayamıyorum bi türlü
söylesene
Abyssus Abyssum In Vocat
yazdım gari,ama nirden geldi aklına ne etcen ki?ne demektiii,,,,,
yazdım gari,ama nirden geldi aklına ne etcen ki?
latincedir.yeni mezun olmuş avukatlara verilen bir nasihattir.ama ben bunu kendime o kadar uygun buldum kibişey etmicem kız merak ettim aklıma geldi neydi ne yazıyodu diye ondan sordummm
valla bişey etmicem =))
latincedir.yeni mezun olmuş avukatlara verilen bir nasihattir.ama ben bunu kendime o kadar uygun buldum ki
bi gafletle atılan adım bende utanmakla sonuçlanıyor,ya da rezil olmakla!![]()
nediyonuz kızlar![]()
asıl sen ne ediyon?çok takılamaz oldun buraya....danan ne ediyo?iyisiniz inşallah...nediyonuz kızlar![]()
ama sen komik rezil oluyon flockem =)))
iyiyiz sen nediyonn
asıl sen ne ediyon?çok takılamaz oldun buraya....danan ne ediyo?iyisiniz inşallah...
okullar kapandı ya,ona göre herşeyin saati kaydı bizde...bu yüsden çok giremiyom eskisi gibi.iyiyim kızlar flockem ben burdayım ama seni göremiomgöğüs küçültme ameliyatlarına bakıyordum inceliyordum istiyorum küçültmek ama endişelerim var
ağrı yapıyor artık sırtım 70 göğüsüm 95 dusunun artık
![]()
iyiyim kızlar flockem ben burdayım ama seni göremiomgöğüs küçültme ameliyatlarına bakıyordum inceliyordum istiyorum küçültmek ama endişelerim var
ağrı yapıyor artık sırtım 70 göğüsüm 95 dusunun artık
![]()
okullar kapandı ya,ona göre herşeyin saati kaydı bizde...bu yüsden çok giremiyom eskisi gibi.
göğüs küçültme amelyatı hakkında çok bişey bilmem gari ama kulaktan dolma bilgiyle çok uzun süren bi işlem olmadığını biliyom...
ööle deme gulüm,çitten sırt ağırılarına ve hatta duruşunun eğiriliğine neden oluyo bu....sağlık problemi hakketten,hatta kambura bilem neden oluyo...ben küçük göğüslü olmaktan yakınayım sen büyük
allahn verdiği herşeye şükür ne ameliyatı yaaa
ben küçük göğüslü olmaktan yakınayım sen büyük
allahn verdiği herşeye şükür ne ameliyatı yaaa
tuğçem fikir edin ama bence yaptırma....çocuğun olduğu zaman gider yaptırırsın.hamileyken tekrar büyüme ihtimali de var çünkü...bir de nolursa olsun o riski hep göz önünde bulundur bence.doğru flockem haklısın. ben de arastırıyorum şimdi tek endişem ilerde çocugun oldugunda süt kanallarına zarar gelirse emziremiyor olusunmus. dikkat ediyormus doktorlar ama yine endişe yaratıyor. yazın çok zor oluyor bu durum istediğimi giyemiyorum sırtım ve omzum ağrıyor![]()
tuğçem fikir edin ama bence yaptırma....çocuğun olduğu zaman gider yaptırırsın.hamileyken tekrar büyüme ihtimali de var çünkü...bir de nolursa olsun o riski hep göz önünde bulundur bence.