kıza bakkeselim kaşlarını ...
sen bol bol sevgilinin yanına git istersen...
çok hoş olmuş crycan
sultan boşver alan alsın zaten bizim kızda bize kalsın turşunu kurcam onun vermiycem kimseye
evet canım altınoluktayım...onaylandımı hayırlısı olsun mandalina ......
kendimi çok suçlu hissediyorum,,
dün mübarek gecede ben sabahlara kadar ibadet eddecektim ama ancak 1'e kadar durabildim uykum ağır bastı
şimdi ise niye uyudun ki zaten ömrün uyumakla geçiyo ne vardı dün gece uyumasaydın allah isteyin kullarım vericem derken ben neden uyumayı seçtim ki neden neden ????
allahım nolur yaptığım duaları bütün muhammed ümmetinin dualrıyla birlikte benim duamıda kubul et
sana layık kullar olmamızı nasip et,,,,,
cezaevinde kader ortağı olayım
kız pintilik yapmasanaaaaaamin canım ecmain
sana yok ben yiycem
flockenin son yazıklarından bak canım uzun mesele
inşallah
kız pintilik yapmasanaaaaa
ben de pişi istiommmmcryptıcım ben de ben de
cıks olmaz önce ban yemen lazım ki herkesi aynı yere kaçırırsam yakalanırım herkes farklı yerlere artık nasipte neresi çıkar bilinmez
yauf bugün neden tüm isteklerimi geri çeviriyorsun
bananeee istiom yaa
kendimi çok suçlu hissediyorum,,
dün mübarek gecede ben sabahlara kadar ibadet eddecektim ama ancak 1'e kadar durabildim uykum ağır bastı
şimdi ise niye uyudun ki zaten ömrün uyumakla geçiyo ne vardı dün gece uyumasaydın allah isteyin kullarım vericem derken ben neden uyumayı seçtim ki neden neden ????
allahım nolur yaptığım duaları bütün muhammed ümmetinin dualrıyla birlikte benim duamıda kubul et
sana layık kullar olmamızı nasip et,,,,,
eylül gibi gelmeyi planlıyoruz aslında bursa yalova balıkesir manisaya kadar uzanma planımız var ama şimdi şu kredi işi çıkınca kesin değil duruma göre eylül gibi oralarda olabilirim
bir banka memuru nasıl sinir edilir
güzel planlarım var imzalatacakları sözletmeyi tek tek okumak gibi en cins soruları sormak gibi banka memurunu esir almak gibi aynı soruyu tekrar tekrar sormak gibi varmı sizinde tavsiyeleriniz
ama sende olmayacak şeyler istiyorsun canım pişi bir kere anca bana yeter veremem hapisten nereye kaçırcağımın siparişini veriyorsun zaman ne gösterir bilemem kimsenin bulamayacağı yer neresi olursa oraya yollarım seni ama beynel dur Eki Görüntüle 216718
senide buraya yollayım olurmu
merhaba kebeleğim napan?slm kızlar mutlu huzurlu günler.. nörüyonuz bakalımmmmm
amiiin hayatcım aynı senin durumundayım sözde sabahlayayım diyordum en son hatırladığım kuran okurken kafamın düştüğü ve eşimde aldı elimden kuranı yatırdı bende yok mok diyemedim şimdi kendime sinir oluyorum...
manisayada mı gelcen banada gelsene nolur bak nolurrr ben sana kurtsuz rulo pasta yaparım ya da harika limonlu kek yaparımmm ...
benim eşim acaip kıl ediyo adamları ona sorem sana tavsiyelerini sana yazarım ben bile karşısında gıcık oluyom adam kibarlıktan bişeyde diyemiyo ama anlıyom acaip sinir oluyoooo...
sana yok cry bana yapacak
vermem vermem pişiler benimmmm
slm kızlar mutlu huzurlu günler.. nörüyonuz bakalımmmmm
amiiin hayatcım aynı senin durumundayım sözde sabahlayayım diyordum en son hatırladığım kuran okurken kafamın düştüğü ve eşimde aldı elimden kuranı yatırdı bende yok mok diyemedim şimdi kendime sinir oluyorum...
manisayada mı gelcen banada gelsene nolur bak nolurrr ben sana kurtsuz rulo pasta yaparım ya da harika limonlu kek yaparımmm ...
bnim eşim acaip kıl ediyo adamları ona sorem sana tavsiyelerini sana yazarım ben bile karşısında gıcık oluyom adam kibarlıktan bişeyde diyemiyo ama anlıyom acaip sinir oluyoooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?