Ölümüne Geyik Topiği :-))

hiçfena olmazdı hepsini aynı anda alabilirm..nişanlıma güwenm fena halde sarsıldı kızlar..hala kendıme gelmiş edğilim biraz durumu sındıreym anlatcm

bence bu konuya rakı daha uygun gelir vala hepimiz aynı konularda yeterince dert sahibi olduk istediğinde anlat cnm dinleriz biz

kız doğru valla cilveli kk da bir ün yaptım abowww tanımayan kalmadı.madem taze sende kalsın dilediğin zaman paylaşırsın ama şukadarını söyliyim işi gırgırına almak kadar kolayı yok bende neler gördüm geçirdim ama kendimden başka kimseye değer vermiyorum artık benm pc kafayı yeedi çok yavaş yaaaa

bence bu konuya rakı daha uygun gelir vala hepimiz aynı konularda yeterince dert sahibi olduk istediğinde anlat cnm dinleriz biz

çok sağolun kızlar teşekkr ederm.kısaca şöyle özetlym.nişanlm fazlasıyla kıskanç ve benm en yakın kız arkadaşmla bıle butun ılışkmı kesmşti.sadece anmle gezer olmştm.bir erkek arkdşm olsa kıyamet kopardı.ama deger werdgnı sndgm için onu oyle kabul etmiştm.bgn bı baktm kii çalştgı yerın başka subesndekı kızla cnmlı cıcımlı konuşmuş hemde taa nisan ayında.. ben en yakın arkdşmla bile ilşkmi keserken onun yaptgına bakın..ben naptm bunu hakedıcek?fazla deger werdm ...

hiçfena olmazdı hepsini aynı anda alabilirm..nişanlıma güwenm fena halde sarsıldı kızlar..hala kendıme gelmiş edğilim biraz durumu sındıreym anlatcm

aman insan değilmi takıldığın şeye bak. güvenirsin sarsılır tekrar yapar tekrar sarsılır.hayatın hep yaralarla devam eder

bak güzelim niyetm kafanı karıştırmaK değil ne yaşadığınıda bilmiyorum..ben eşimle 2 sene görüştüm bir sene nışanlı kaldım.lise sondaydım daha çıkıyorduk sevgiliydik rüyamda sevdiğimin siyah saçlı yabancı uyruklu birine meylettiğini gördüm deniz kenarındaydı sabah okadar ağlamısımki gözyaşlarıylaydım eşim aradı söyledim rüyamı yokdedi sen aldatılcak kızmısın ben sana kıyarmıyım falan filan geçti gitti nışanlanma aşamasındaydık alışverişe samimi oldugm yengemle gittim ama o benden 2 yaş büyük.duruma bakarmısın ben eşimin ailesiyle ilerde yürüyorum eşim arkada yengemle bir muhabbet bir muhabbet 2 saat böyle geçti ben o gün onun notunu verdim akşam bir kavga nışanlar atılcaktı ama babama kıyamadım eşimde bundan yüzbuldu.seneler geçti benmki daha bu yaz evlilik yıldönümümüzde yakalandı bana faceden kendine japon bulmuşk karşılıksız olarak beğeniler bilmemneler 4 5 aydır 2 3 gecede bir yazarmış meğer buna.benm rüyam çıktı ben seneler öncesi görmüştüm bu kızı rüyamda siyah saçlı hatta çekik gözlüdemiştim kendisine. diyeceğim balık baştan kokuyoda kimse kokuyu almıyo parfüm sanıosun kokladıkça başına gelnce miğden bulanıyo şimdiki aklım olsaaadııııııııııı

çok haklısın..ama insan sevdigine yakıstramıoki işte..daha önce de oldu benzer şeyler hatadır bı daha yapmaz dedim ama yanıldm..çok üzgünüm

valla ben bilmem öğrendiğimde kafasında kumanda kırmıştım sexy olduğum gbi wahşiyimdirde hoş benmki tam olarak ihanet sayılmaz ama birdaha böyle birşey olursa ben değil babam devreye girecekmiş öööle dedi.hiiiiç takmıyorm kçmın kenarı valla dedim kendisinede sana artık gven felan yok yaparsanda gityap ben zerre kadar üzülmem öylede krta krta giderimki havada kaparlar sende odunun birine kalırsın ne ateş görürsün ne koz diyom keyfiibilir mezarada yannız giricem kimseye yapışık deelim gnümü gün ederim hiiiiç üzdürmem kendimi şimdi kaybetmme korkusu kendisinde hadi bakeeem

çok haklısın en iyisini yapmşsnn...topicte ses kesıldı konuyu değiştrlm en iyisi :))

dün muhabbet kuşumu dalinnenn yıkıyacaktım bütün tüylerini yolmusum ben yanına gidince üzerime saldırıyo eşime gelince üzerinden inmiyo zaten benmkine diom sen hayvannarla daha iyi geçinion diom

Meğer ne kadar küçükmüş dünya
Hiçbir yere sığamıyorum
Çaresizliğim dipte sevdalarım yenik
Aldım başımı gidiyorum
Herkes kadar masumum
Herkes kadar yalancı

Ellerim diken dolu hayallerim bitkin

En az benim kadar yorgun hancı

Ağlama babacığım benim için

Başını dik tut elbet geçer

Kötülere hüküm vermek Tanrının işi

Bize affetmek düşer

Başını eğme hiç elbet geçer

Bize affetmek düşer

Herkes kadar masumum

Herkes kadar yalancı

Ellerim diken dolu hayallerim bitkin

En az benim kadar yorgun hancı

Başını dik tut elbet geçer

Bize affetmek düşer

Başını eğme hiç elbet geçer

Bize affetmek düşer

AYLA ÇELİK yaprak dökümü şarkısı

bu çıktı radyoda ço hoşuma gitti paylaşmak istedim

nasıl yani cnm anlayamdm..susym boylemı dewam edym olur sen yap normal mi diyim.. :S:S

normal olan hep bu tür olaylarla karşılaşacak olman o yüzden her defasında (aynı olay veya kişiler olacak diye birşey yok) aynı acıyı yaşamak yerine daha temkinli olmayı öğreneceksin. bir hata yaptı affettin tekrar etti sil gitsin ben böyle 8 yıllık arkadaşlığımı bitirmiş biriyim. İyi olmayan birinin iyi olmasını beklemek gibi birşey bu anladın mı.insanlar kolay kolay değişmiyor ve zamanla kendilerini daha iyi gizliyor. bu yüzden güven olayı devamlı hayat boyunca sarsılan birşey olacak bu yüzden dünyaya küsmenin anlamı yok salla gitsin bence

cimcime hiç sesini çıkarma öyle koca zor bulursun adam iki estetik birden yaptırıcak sana:118:

cimcime hiç sesini çıkarma öyle koca zor bulursun adam iki estetik birden yaptırıcak sana:118:

koooop kooooop koooop kooooooop yokkız benmde bşi dediiim yokda dur hele doğacak ocugn cinsiyetini belirliyolar wallaha tutuyoda anam 2 sene içinde doğrmamlazım erkek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…