bende geldm kızlar..biraz kafa dagıtmaya ihtiyacm war yardım edin olur mu..
ne istersin cin tonik votka?
hayırdır derdin ne
hiçfena olmazdı hepsini aynı anda alabilirm..nişanlıma güwenm fena halde sarsıldı kızlar..hala kendıme gelmiş edğilim biraz durumu sındıreym anlatcm
hiçfena olmazdı hepsini aynı anda alabilirm..nişanlıma güwenm fena halde sarsıldı kızlar..hala kendıme gelmiş edğilim biraz durumu sındıreym anlatcm
bence bu konuya rakı daha uygun gelir vala hepimiz aynı konularda yeterince dert sahibi olduk istediğinde anlat cnm dinleriz biz
kız doğru valla cilveli kk da bir ün yaptım abowww tanımayan kalmadı.madem taze sende kalsın dilediğin zaman paylaşırsın ama şukadarını söyliyim işi gırgırına almak kadar kolayı yok bende neler gördüm geçirdim ama kendimden başka kimseye değer vermiyorum artıkbenm pc kafayı yeedi çok yavaş yaaaa
durum anlaşıldı..ben kendimden kesit versem ayıp etmiş olurmuyum acebaaaaa
aman insan değilmi takıldığın şeye bak. güvenirsin sarsılır tekrar yapar tekrar sarsılır.hayatın hep yaralarla devam eder
bak güzelim niyetm kafanı karıştırmaK değil ne yaşadığınıda bilmiyorum..ben eşimle 2 sene görüştüm bir sene nışanlı kaldım.lise sondaydım daha çıkıyorduk sevgiliydik rüyamda sevdiğimin siyah saçlı yabancı uyruklu birine meylettiğini gördüm deniz kenarındaydı sabah okadar ağlamısımki gözyaşlarıylaydım eşim aradı söyledim rüyamı yokdedi sen aldatılcak kızmısın ben sana kıyarmıyım falan filan geçti gitti nışanlanma aşamasındaydık alışverişe samimi oldugm yengemle gittim ama o benden 2 yaş büyük.duruma bakarmısın ben eşimin ailesiyle ilerde yürüyorum eşim arkada yengemle bir muhabbet bir muhabbet 2 saat böyle geçti ben o gün onun notunu verdim akşam bir kavga nışanlar atılcaktı ama babama kıyamadım eşimde bundan yüzbuldu.seneler geçti benmki daha bu yaz evlilik yıldönümümüzde yakalandı bana faceden kendine japon bulmuşk karşılıksız olarak beğeniler bilmemneler 4 5 aydır 2 3 gecede bir yazarmış meğer buna.benm rüyam çıktı ben seneler öncesi görmüştüm bu kızı rüyamda siyah saçlı hatta çekik gözlüdemiştim kendisine. diyeceğim balık baştan kokuyoda kimse kokuyu almıyo parfüm sanıosun kokladıkça başına gelnce miğden bulanıyo şimdiki aklım olsaaadııııııııııı
valla ben bilmem öğrendiğimde kafasında kumanda kırmıştım sexy olduğum gbi wahşiyimdirde hoş benmki tam olarak ihanet sayılmaz ama birdaha böyle birşey olursa ben değil babam devreye girecekmiş öööle dedi.hiiiiç takmıyorm kçmın kenarı valla dedim kendisinede sana artık gven felan yok yaparsanda gityap ben zerre kadar üzülmem öylede krta krta giderimki havada kaparlar sende odunun birine kalırsın ne ateş görürsün ne koz diyom keyfiibilir mezarada yannız giricem kimseye yapışık deelim gnümü gün ederim hiiiiç üzdürmem kendimi şimdi kaybetmme korkusu kendisinde hadi bakeeem
nasıl yani cnm anlayamdm..susym boylemı dewam edym olur sen yap normal mi diyim.. :S:S
cimcime hiç sesini çıkarma öyle koca zor bulursun adam iki estetik birden yaptırıcak sanabak güzelim niyetm kafanı karıştırmaK değil ne yaşadığınıda bilmiyorum..ben eşimle 2 sene görüştüm bir sene nışanlı kaldım.lise sondaydım daha çıkıyorduk sevgiliydik rüyamda sevdiğimin siyah saçlı yabancı uyruklu birine meylettiğini gördüm deniz kenarındaydı sabah okadar ağlamısımki gözyaşlarıylaydım eşim aradı söyledim rüyamı yokdedi sen aldatılcak kızmısın ben sana kıyarmıyım falan filan geçti gitti nışanlanma aşamasındaydık alışverişe samimi oldugm yengemle gittim ama o benden 2 yaş büyük.duruma bakarmısın ben eşimin ailesiyle ilerde yürüyorum eşim arkada yengemle bir muhabbet bir muhabbet 2 saat böyle geçti ben o gün onun notunu verdim akşam bir kavga nışanlar atılcaktı ama babama kıyamadım eşimde bundan yüzbuldu.seneler geçti benmki daha bu yaz evlilik yıldönümümüzde yakalandı bana faceden kendine japon bulmuşk karşılıksız olarak beğeniler bilmemneler 4 5 aydır 2 3 gecede bir yazarmış meğer buna.benm rüyam çıktı ben seneler öncesi görmüştüm bu kızı rüyamda siyah saçlı hatta çekik gözlüdemiştim kendisine. diyeceğim balık baştan kokuyoda kimse kokuyu almıyo parfüm sanıosun kokladıkça başına gelnce miğden bulanıyo şimdiki aklım olsaaadııııııııııı
cimcime hiç sesini çıkarma öyle koca zor bulursun adam iki estetik birden yaptırıcak sana:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?