Ölümüne Geyik Topiği :-))

okadar elletmem kendime ben bana biryeriime zarar veremez cıngar ççkarırım oda bilir genelde ben ona zarar veririm vahşiyim anam naaapim

3 çocuk başka yapma derim..

bazen ilgisiz olunca hiç benimle ilgilenmiyorsun demiyorum bazıları der ya sevmiyorsun ilgilenmiyorsun hayır .... direk atlıyorum üstüne rahatsız ediyorum pcnin kablosunu çekiyorum modemi kapatıyorum gıcık oluyor ..ben gıcık olcama o olsun ohhh

çok iyi hayatım.. sık sık görüşüyoruz...

boş bırakma bence de

Keşke demez olsaydım...son konuşmamız iyi geçmedi... 3 -4 saattir konuşmuyoruz. telefonunu da kapatmış.

moralim çok bozuldu...

dış çevre faktörleri korumaya çalışıyor ... ama nedense bu durumda bana zararı oldu..ailemin istediğini yaptım ama bu sefer karşı taraf ... of

ben senin yerinde olllsam ufak ufak uzarım durrrmam
sevene zulmedeni ezerrr geçeriiiim
şaka biryana çevre faktörlerini anlamadım ama barışırsınız tatlım inş yoluna girer

ben senin yerinde olllsam ufak ufak uzarım durrrmam
sevene zulmedeni ezerrr geçeriiiim
şaka biryana çevre faktörlerini anlamadım ama barışırsınız tatlım inş yoluna girer

yüzümde tebessm oldu sağollasın..:86: karmaşık konu canım.. sadece ailem ve beni koruma duyguları...
küs değiliz ... sadece sessizliğe ihtiyacımız var. ben sessizliğimi bozdum sıra onda...bakalım o ne zaman bozacak...

canım sevanler uzun süre kırgın duramaz yakında arar seni

kız bu kalpler ne zaman 2 ye çıkacak ben ona gre bşiler daha yazııım 5000 oluncmı acep ben bu kalplere taktım olmassa olmas

metermi tanermi taner gbi bi kocam olsaydı hayatın tadı çıkardı beyaaaa wallahi onun aklındanım desem yeri var çok eyleniyorm onu seyrederken kocamda kıskanıo..bu ara saçmalamaya başladı benmkide bana yaranmak için millet akıllıya hasret ben deliyeeeeeeee ben kaçıom bayannar bulaşığım yıkancak sayenizde temizlik hastalıgmdan kurtulucam galiba çüssssssss

bitanemm üzülme düzelir inşallah o da sinirinden kapatmıstır telefonu,düzelir inşallah en kısa sürede aranız

hadi görüşürüz gari yarın öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…