bizde birbirimizi yeriz geçen öyle bi tırmadım ki tırnaklarımın izi çıktı oh canıma değsin hiç üzülmedim ohhhhhhhhhhhhh
ben onu çıkarken deniyodum şimdi çığır aştım
3 çocuk başka yapma derim..ben unutmadım ama yeni başlamıştım kullanmaya ilk paketi bitirdim tabi ben bitene kadar başka yöntemlede korunmadım inş hamilekalmamışımdır çünki 3 tane çocuğum var ve 26 yaşındayım 4. kaldıramam
kıs adamımı dövdünçıkarken dişini kanatıyordum dudağını patlatıyordum oh ohho hhh geçenlerde gene sataşırken beni bi evirdi çevirdi kalçamın üstüne oturamadım bir gün
kıs adamımı dövdün
çok iyi hayatım.. sık sık görüşüyoruz...
boş bırakma bence de
Keşke demez olsaydım...son konuşmamız iyi geçmedi... 3 -4 saattir konuşmuyoruz. telefonunu da kapatmış.
moralim çok bozuldu...
dış çevre faktörleri korumaya çalışıyor ... ama nedense bu durumda bana zararı oldu..ailemin istediğini yaptım ama bu sefer karşı taraf ... of
ben senin yerinde olllsam ufak ufak uzarım durrrmam
sevene zulmedeni ezerrr geçeriiiim
şaka biryana çevre faktörlerini anlamadım ama barışırsınız tatlım inş yoluna girer
canım sevanler uzun süre kırgın duramaz yakında arar seniKeşke demez olsaydım...son konuşmamız iyi geçmedi... 3 -4 saattir konuşmuyoruz. telefonunu da kapatmış.
moralim çok bozuldu...
dış çevre faktörleri korumaya çalışıyor ... ama nedense bu durumda bana zararı oldu..ailemin istediğini yaptım ama bu sefer karşı taraf ... of
canım sevanler uzun süre kırgın duramaz yakında arar seni
metermi tanermi taner gbi bi kocam olsaydı hayatın tadı çıkardı beyaaaa wallahi onun aklındanım desem yeri var çok eyleniyorm onu seyrederken kocamda kıskanıo..bu ara saçmalamaya başladı benmkide bana yaranmak içinmillet akıllıya hasret ben deliyeeeeeeee ben kaçıom bayannar bulaşığım yıkancak sayenizde temizlik hastalıgmdan kurtulucam galiba çüssssssss
bitanemm üzülme düzelir inşallah o da sinirinden kapatmıstır telefonu,düzelir inşallah en kısa sürede aranız
evet canım ... bir haftadır izinli kesin uyumuştur..
senin gibisini nerden bulcak arıcak tabi
aman insan değilmi takıldığın şeye bak. güvenirsin sarsılır tekrar yapar tekrar sarsılır.hayatın hep yaralarla devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?