günaydın kıslarr
günaydın kızlar,,,,, =))
günaydın kızlar hayırlı cumalar beni görmeyen kaldımı hevuk nerdesin
günaydınnnnnnnn canlarrr
günaydın herkese
günaydın kızlar cumanız hayırlı olsun....merhabalar bayanlar hoşgeldiniz... cimcimeyi ve mandalinayı dagördüm görmediğimbir burcu kaldı
çok yoğunum ben bugün kızlar kesmem gereken 60 fatura var sanırsam
yarın ehliyet sınavım var =(((
kolay gelsin tatlımmm
booooollll şanslar diliyorum canımmm
hayat8990 bol şans. inşallah geçersin
mandalinayıda gördüm beynel kaldıbeynelseni göremedim.. günaydın fıstık
hayat canım başarılar diliyorum sınavında....
Beynel sesin çıkmıyo....
siyah giymeyi seviyormusunuz kızlar siyah bir sandalet alıcam kendime fiyatı 79 a düşmüş
platform moda ama nasıl rahatmı acaba beğeniyorum ama çekiniyorum ya rahat değilse diye..:44:
o zaman hiç düşünmiyim oğlumda çoğu zaman kucağımda zaten sandalet giyerim ne yapıymindirimli hali mi 79 ohaaa
Platformu her zaman giyebilirmisin tatlım çok yorucu ben çok nadir giyiyorum
o zaman hiç düşünmiyim oğlumda çoğu zaman kucağımda zaten sandalet giyerim ne yapıym
bana herşey yakışırı izledinizmi kadınlarda 100 tane ayakkabı 20 milyarlık saat 5 milyarlık kemer var millet nerden buluyo bu parayı yavevet ya oğluşunda varsa hiç giyme,, ayağı çok yoruyo hem sıcakta bide valla ben hep babet giyiyorum,,,
babet bile hiç giymedim canım daha sonra alıcam ama çok düz diye belkide...evet ya oğluşunda varsa hiç giyme,, ayağı çok yoruyo hem sıcakta bide valla ben hep babet giyiyorum,,,
bana herşey yakışırı izledinizmi kadınlarda 100 tane ayakkabı 20 milyarlık saat 5 milyarlık kemer var millet nerden buluyo bu parayı yav
çok yoğunum ben bugün kızlar kesmem gereken 60 fatura var sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?