• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydın kıslarr

günaydın kızlar,,,,, =))

günaydın kızlar hayırlı cumalar beni görmeyen kaldımı hevuk nerdesin

günaydınnnnnnnn canlarrr:66:

günaydın herkese

merhabalar bayanlar hoşgeldiniz... cimcimeyi ve mandalinayı dagördüm görmediğim:Dbir burcu kaldı :D
günaydın kızlar cumanız hayırlı olsun....:16:

hayat canım başarılar diliyorum sınavında....
beynel sesin çıkmıyo....:3:

siyah giymeyi seviyormusunuz kızlar siyah bir sandalet alıcam kendime fiyatı 79 a düşmüş:12:

platform moda ama nasıl rahatmı acaba beğeniyorum ama çekiniyorum ya rahat değilse diye..:44:

indirimli hali mi 79 ohaaa:37:

Platformu her zaman giyebilirmisin tatlım çok yorucu ben çok nadir giyiyorum :69:
o zaman hiç düşünmiyim oğlumda çoğu zaman kucağımda zaten sandalet giyerim ne yapıym:27:

evet ya oğluşunda varsa hiç giyme,, ayağı çok yoruyo hem sıcakta bide valla ben hep babet giyiyorum,,,
bana herşey yakışırı izledinizmi kadınlarda 100 tane ayakkabı 20 milyarlık saat 5 milyarlık kemer var millet nerden buluyo bu parayı yav:27:

bana herşey yakışırı izledinizmi kadınlarda 100 tane ayakkabı 20 milyarlık saat 5 milyarlık kemer var millet nerden buluyo bu parayı yav:27:

artık nerden buluyolar bilemicem,, ya inanır mısın ayağımda ki ayakabıyı 10 liraya aldım daha güzel daha beğendiklerim de var ama sırf pahalı diye alamıyorum,,,

Back
X