- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parissssss annneemmm hamişmisin
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaa canımmm benimmm
yokk daha değil canım adetime 5 gün falan var ama ağrım var hastalanacam sanırım bu ayda olmadı:97:parissssss annneemmm hamişmisin
![]()
hayır daha değil ama olucak inşallah kuzum
ay o idrar yolları iltıhabı bende sık sık oluyo yao kadarda dikkat ediyorum nasıl oluyo anlamıyorum:26:her seferinde ilaç kullanmakta istemiyorum civan perçemini denerim bi dahakine en iyisi bitkisel çözüm:97:
dimiiiii çok tatlı yaaa bende bayıldımm sıpayaaaa![]()
İdrar yolu iltihabının çok fazla nedeni var aman dikkat edelim. özellikle yeni evllerde çok oluyor kim evlendi bir bakıyorum idrar yoları iltihablanıyor ... vücudu sıcak tutmak yetmiyor bazen![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaa canımmm benimmm
yokk daha değil canım adetime 5 gün falan var ama ağrım var hastalanacam sanırım bu ayda olmadı:97:
hayatımmm inşallah bacım yaa :97:
veririm size güzel haberleri:97:![]()
ben taşınana kadar ara verdim ramazandan sonrasına bakacaz inşallah seninkide gelir bir an önce
taşınma arifesinde stres yorgunluk falan olumsuz etkileyebilir en iyisi sakin kafayla
inşallah canım hayırlısıyla gelsinler bebişler:97:
FıstıklarımmNapıyonuz
![]()
iyiiz tuğçem sen napıyon,,,
bende yeni konu açtım sohbet etcek arkadaşlar bulmam lazım canım sıkılıyo sizde yoksunuz =((