• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıslarr beni özlediniz mii:27::27::27:

bakamadım bugün size yeni bir kız geldi yanıma ona işleri gösteriom:52::52:

uuu two öğret öğret sonra sana yol versinler kızım bazı detayları öğretme sana kalsın

:1::1: kıs kurbağa bacağı resmi ekliycektimde vazgeçtim midenizi kaldırmayım
sen verdim farzet:1:

hoşgeldin tuçişşş
özledik kısss:38:

ekleme farzettim annem şimdi yılan kemikleriyle yaktığım ateşe atıyorum paris annemin verdiği kurbağa bacaklarını bak etkisini göstermeye başladı bile

uuu two öğret öğret sonra sana yol versinler kızım bazı detayları öğretme sana kalsın

ekleme farzettim annem şimdi yılan kemikleriyle yaktığım ateşe atıyorum paris annemin verdiği kurbağa bacaklarını bak etkisini göstermeye başladı bile

:1:
valla kıs
arada yapalım bu karışımı hatta içirelim diğer kızlara daha etkili olur belkim:120::120:
:60:

sultan bakma oradan gel bakaym sende azcık agudukbugidik otunun kökünden sekiz dene bul getir bana hemen getirim ateşimiz sönmesin

içirmekmi :53::53::53: parisim sen benden daha kötüsün hee en azından sadece türsüleyecektim üfürecektim
:27:hihihihi kötüyüm ben kötüyümmmm
sultan bakma oradan gel bakaym sende azcık agudukbugidik otunun kökünden sekiz dene bul getir bana hemen getirim ateşimiz sönmesin

o kökü nerden bulcaz gız
şirinlerin köyüne gitsek bulabilirmiyiz
gargamelin o taraflarda:44:

bilmem artık orasıda sizin hayal gücünüze kalmış yolda başınıza birşey gelmesin dikkat edin hee gargamelin kedisi azman oralardadır :27:
:60::60::60::60:toplaşın gidiyok gargamelin köyüne
hımm anladım canım. sızler gıtmıyonuz mu tatıle kızlar...
bende ayın 15nden sonra yokum10 gün kadarcık:21:
kız ne krısımı bu . konuya fransız kaldım azcık

topiği ayakta tutma karışımı nazarı yok ediyoz topikteki canım:60:

yoruldum kızlar kolumu kıpırdatmak istemiyorum... uykum geldiii.. morelim bozuk... işlerim sarpa sarabilir...

:60::60::60::60:toplaşın gidiyok gargamelin köyüne

bende ayın 15nden sonra yokum10 gün kadarcık:21:

topiği ayakta tutma karışımı nazarı yok ediyoz topikteki canım:60:

neeee sendemi parissss annemmm ben yanlız kalacam hemen tütsüyü üflemeliyim

yoruldum kızlar kolumu kıpırdatmak istemiyorum... uykum geldiii.. morelim bozuk... işlerim sarpa sarabilir...

kaçma bir yere sultan gaydurugüdbak otu getir bana

Back
X