Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet bende merak ediyorum ya niye banlandı acaba:44:

ama sinay daha uyumlu onunda anlamı yokmuş

Son düzenleme:
evet bende merak ediyorum ya niye banlandı acaba:44:

yok kıs eşimin adı
ama sinay daha uyumlu onunda anlamı yokmuş

bir arkadaşım kızına seray adını koydu arkadaşımın adı kevser eşinin koray yani kevserin seri korayın ayını birleştirip kızına ad koydu

Son düzenleme:
diş sıkıntısı çekiyos bizde üsten 2 dişimiz çıktı uykususuz yemk yemiyoruz öyle gezme ve ilgi istiyoruz

oyy yerim onu ben huysuzluk yapıyor dimi kim bilir nasıl sıkıntı çekiyor o dişlerden genelde çok zayıflar çocuklar o dönemde Allah yardımcın olsun sweedy bir an önce geçer inşallah bu dönem arka dişler daha çok sıkıntı veriyor galiba

evet çok zayıfladı yavrum bilirsin benim bebem çok mülayimdir canı yansada gıkını çıkartmaz ama bu diş bizi ölüp ölüp driltiyo

kızlar bana yardımcı olun bi
şimcik ben ailemi karşıma alarktan evlendim 1 senedir çok iyiyiz bende arayı düzeltmişken genelde hep onlarla ilgiliyim gidp ailemde kalıyorum eve dönüş saatlerim çok geç oluyo eşim dün bu konuda bana patladı.onlar kadar beni düşünmüyorsun dedi
şimdi benim derdim ben aileme hayır diyemiyorum nasıl derim siz yeri gelinci diyebiliyormusunuz?
birde eşimi azda olsa saymaları için ne yapmalıyım?
bebemi uyutup geliyom bi yere kaçmayın derdime çare olun

evet çok zayıfladı yavrum bilirsin benim bebem çok mülayimdir canı yansada gıkını çıkartmaz ama bu diş bizi ölüp ölüp driltiyo

sanırım en kötüsü gözünün önünde rahatsızlık çekmesi ve elinden birşşey gelmemesi
bizlerde geçtik o dönemlerden hiç birini hatırlamıyoruz ama kimbilir neler yaşadık insanın evladı olunca kendinden önce onu düşünüyor daha çok canı yanıyor inşallah bir an önce atlatır

senin oğlun artık bebişde değil adam oldu damat olcak annesi

canım objektif bakmaya çalış sence eşin haklımı geç geldiğin için yada ailen uzakmı mecburiyettenmi geç kalıyorsun çok sık mı gidiyorsun bunları bir ortaya koy bence önce eşin bu konuda haklıysa erken gelmeye çalışmalısın ama uzak mesafedir başka bir şey vardır mecbursundur bunuda eşine izah etmelisin bence

canım bencede eşin haklı arayı dengele tamam ailenle aran iyi bozmak istemediğin için hayır diyemiyo olabilirsin ama eşinde haklı iyi niyetini suistimal edip gitmiycen gelmiycen diye tepki koymadan sen ortayı bul derim haftanın kaç günü oradasın mesela belli bi zaman azalt daha az git gel yada eşin eve gelmeden evde ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…