simden ay gümüş ay demekmiş simay eşinin adı sınai mi google amcada aratırken bunumu demek istediniz derken çıktı sanırım en yakın ad onu gördü google emmi
hımm ben hayatı unutmuştum kapsam dışı na alınmıştı olabilir onunda neden banlandığını çok merak ediyorum
evet bende merak ediyorum ya niye banlandı acaba:44:
yok kıs eşimin adı
ama sinay daha uyumlu onunda anlamı yokmuş
aminnnnnnnn
senin bebiş ne yapıyor gerçi o artık adam oldu
bir arkadaşım kızına seray adını koydu arkadaşımın adı kevser eşinin koray yani kevserin seri korayın ayını birleştirip kızına ad koydu
diş sıkıntısı çekiyos bizde üsten 2 dişimiz çıktı uykususuz yemk yemiyoruz öyle gezme ve ilgi istiyoruz
bizimkide yasin oluyıo en uyumlu
yasinde güzel isim
ben genelde eski isimleri seviyorum fatma zeynep hasan hüseyin ayşe ali
şöle orcinal isimler daha güzel ama
ben mesela leyla ismini seviyorum eskilerden:97:
şöle orcinal isimler daha güzel ama
ben mesela leyla ismini seviyorum eskilerden:97:
bir akrabam vardı leyla soğuttu beni o isimden anam aklıma geldi yine sinir şeyin tekiydi
niye kızz
cadalozmuydu
oyy yerim onu ben huysuzluk yapıyor dimi kim bilir nasıl sıkıntı çekiyor o dişlerden genelde çok zayıflar çocuklar o dönemde Allah yardımcın olsun sweedy bir an önce geçer inşallah bu dönem arka dişler daha çok sıkıntı veriyor galiba
uff hemde nasıl anlatılmaz yaşanır cinsten benim vardır böyle takıntılarım birine sinir oldummu ömürlük gider onun yaptığı dediği kullandı eşya herşeye sinir olmaya başlarım garip bir takıntım var
evet çok zayıfladı yavrum bilirsin benim bebem çok mülayimdir canı yansada gıkını çıkartmaz ama bu diş bizi ölüp ölüp driltiyo
kızlar bana yardımcı olun bi
şimcik ben ailemi karşıma alarktan evlendim 1 senedir çok iyiyizbende arayı düzeltmişken genelde hep onlarla ilgiliyim gidp ailemde kalıyorum eve dönüş saatlerim çok geç oluyo eşim dün bu konuda bana patladı.onlar kadar beni düşünmüyorsun dedi
şimdi benim derdim ben aileme hayır diyemiyorum nasıl derim siz yeri gelinci diyebiliyormusunuz?
birde eşimi azda olsa saymaları için ne yapmalıyım?
bebemi uyutup geliyom bi yere kaçmayın derdime çare olun
günaydın kızlar banlanmıştım,,, ama çabuk çıktım =))
nabersiniz ,,,
kızlar bana yardımcı olun bi
şimcik ben ailemi karşıma alarktan evlendim 1 senedir çok iyiyizbende arayı düzeltmişken genelde hep onlarla ilgiliyim gidp ailemde kalıyorum eve dönüş saatlerim çok geç oluyo eşim dün bu konuda bana patladı.onlar kadar beni düşünmüyorsun dedi
şimdi benim derdim ben aileme hayır diyemiyorum nasıl derim siz yeri gelinci diyebiliyormusunuz?
birde eşimi azda olsa saymaları için ne yapmalıyım?
bebemi uyutup geliyom bi yere kaçmayın derdime çare olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?