Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım parise katılıyroum,, aradaki dengeyi bulmak sana düşüyo,,

ama eşini iham etme bence yada o öyle algılamasınn

işin zor kuzum ailen senin hatrına saygı göstermesi gerek aslında ama onuda mı yapmıyolar

işin zor gerçekten tatlım benim ablamda aynı seylerı yasadı ordan bılıyorum.. ablam kactıgı ıcın babam onunla konusmuyordu sonra barıstılar ama babam enısteme hıc ısınamadı o yuzden araları hep soguktu.. ablam babamla barısınca bıze sık sık gelmeye basladı enıstem de bu durumu yadırgadı ve tartısmalar basladı bu da babamın kulagına gelmez mı babam kuplere bındı soylemedıgı lafı bırakmdı enısteme sımdı araları daha da kotu.. bence eşine de fazlasıyla zaman ayırmalısın tatlımm :44:

offff evet Rabbim sıkıntısını acısnı bana ver diyorum hemen geçsin diyorum evet mandalinam benimkisi herüf oldu herüffff anasının yakışlı herüfüsü
eşim çok anlayışlı birisidir bu yüzden zannımca su,stimal ediyorum bu durumu evet çok sık haftasonları genelde ordayım.eve geç gelmemein sebebide abim bırakıyor bizi eve arabayla otobüsle falan göndermiyorlar eli mahkumum yani yok ben gidicemde diyemiyorum onlar ne zaman derse ozaman birde benim küççük herüfü büyük babası çok seviyo kucağından alıp götürünce yanlış anlarsa diye korkuyorum

yok ya ne saygısı evlerine gidiyoda bi hoşgeldini çok görüyorlar

ah o denge nerde satılır bir bilsem koli koli alacamhafta sonları genelde ama hafta içileride gidip kaldıım oluyor
offff tıpkı ben bi tanısalar herşey değişecek ama
Selam kızlar topikinize katılabilir miiyyiiimmmm ?

hoşgeldin

inşallah düzelir ablana çok iş düşüyor

sık sık gitmeyi yavaş yavaş azaltsan birden azaltınca ailen tepki verebilir otobüs olayını eşine anlatsan kabul etmezmi ayrıca dedenin kucağından alıp gitmek olmazki tüm gün orda zaten size gelsin göreceği geldimi

Selam kızlar topikinize katılabilir miiyyiiimmmm ?

katıldın bile çıkış yok artık hoşgeldin

ah o denge nerde satılır bir bilsem koli koli alacamhafta sonları genelde ama hafta içileride gidip kaldıım oluyor

offff tıpkı ben bi tanısalar herşey değişecek ama

hoşgeldin

arada hep yapıcı olman lazım eşini dozunda övemelisin ailene güzelce yeri geldimi anne baba bak eşime siz hoşgeldin demeyince ben çok üzülüyorum halbıki o sizi çok seviyor sizin için hep iyi şeyler diyor gibi ailenin zayıf olduğu yerlerden giriş yapabilirsin tabi azar azar yavaş yavaş aşılaman lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…