- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
hoşgeldin hayat sen neden banlandın biz çözemedik olayı
günaydın kızlar banlanmıştım,,, ama çabuk çıktım =))
nabersiniz ,,,
kızlar bana yardımcı olun bi
şimcik ben ailemi karşıma alarktan evlendim 1 senedir çok iyiyizbende arayı düzeltmişken genelde hep onlarla ilgiliyim gidp ailemde kalıyorum eve dönüş saatlerim çok geç oluyo eşim dün bu konuda bana patladı.onlar kadar beni düşünmüyorsun dedi
şimdi benim derdim ben aileme hayır diyemiyorum nasıl derim siz yeri gelinci diyebiliyormusunuz?
birde eşimi azda olsa saymaları için ne yapmalıyım?
bebemi uyutup geliyom bi yere kaçmayın derdime çare olun
günlük topiğine arkadaş günlük yazmış bende ona yorum yaptım ondan çok ilginç dimi
günlüğe sadece günlük yazılır diye =((
hadi yasözün bittiği yerlerden biriymiş
hadi yasözün bittiği yerlerden biriymiş
günlük topiğine arkadaş günlük yazmış bende ona yorum yaptım ondan çok ilginç dimi
günlüğe sadece günlük yazılır diye =((
aynen bebem aynennn
ben anlamadım:44:
anlayanlar anlamayanlara anlatsın lütfin:26:
kızlar bana yardımcı olun bi
şimcik ben ailemi karşıma alarktan evlendim 1 senedir çok iyiyizbende arayı düzeltmişken genelde hep onlarla ilgiliyim gidp ailemde kalıyorum eve dönüş saatlerim çok geç oluyo eşim dün bu konuda bana patladı.onlar kadar beni düşünmüyorsun dedi
şimdi benim derdim ben aileme hayır diyemiyorum nasıl derim siz yeri gelinci diyebiliyormusunuz?
birde eşimi azda olsa saymaları için ne yapmalıyım?
bebemi uyutup geliyom bi yere kaçmayın derdime çare olun
offff evet Rabbim sıkıntısını acısnı bana ver diyorum hemen geçsin diyorum evet mandalinam benimkisi herüf oldu herüffff anasının yakışlı herüfüsüsanırım en kötüsü gözünün önünde rahatsızlık çekmesi ve elinden birşşey gelmemesi
bizlerde geçtik o dönemlerden hiç birini hatırlamıyoruz ama kimbilir neler yaşadık insanın evladı olunca kendinden önce onu düşünüyor daha çok canı yanıyor inşallah bir an önce atlatır
senin oğlun artık bebişde değil adam oldu damat olcak annesi
eşim çok anlayışlı birisidir bu yüzden zannımca su,stimal ediyorum bu durumu evet çok sık haftasonları genelde ordayım.eve geç gelmemein sebebide abim bırakıyor bizi eve arabayla otobüsle falan göndermiyorlar eli mahkumum yani yok ben gidicemde diyemiyorum onlar ne zaman derse ozaman birde benim küççük herüfü büyük babası çok seviyo kucağından alıp götürünce yanlış anlarsa diye korkuyorumcanım objektif bakmaya çalış sence eşin haklımı geç geldiğin için yada ailen uzakmı mecburiyettenmi geç kalıyorsun çok sık mı gidiyorsun bunları bir ortaya koy bence önce eşin bu konuda haklıysa erken gelmeye çalışmalısın ama uzak mesafedir başka bir şey vardır mecbursundur bunuda eşine izah etmelisin bence
canım parise katılıyroum,, aradaki dengeyi bulmak sana düşüyo,,
ama eşini iham etme bence yada o öyle algılamasınn
işin zor kuzum ailen senin hatrına saygı göstermesi gerek aslında ama onuda mı yapmıyolar
ah o denge nerde satılır bir bilsem koli koli alacamcanım bencede eşin haklı arayı dengele tamam ailenle aran iyi bozmak istemediğin için hayır diyemiyo olabilirsin ama eşinde haklı iyi niyetini suistimal edip gitmiycen gelmiycen diye tepki koymadan sen ortayı bul derim haftanın kaç günü oradasın mesela belli bi zaman azalt daha az git gel yada eşin eve gelmeden evde ol.
offff tıpkı ben bi tanısalar herşey değişecek amaişin zor gerçekten tatlım benim ablamda aynı seylerı yasadı ordan bılıyorum.. ablam kactıgı ıcın babam onunla konusmuyordu sonra barıstılar ama babam enısteme hıc ısınamadı o yuzden araları hep soguktu.. ablam babamla barısınca bıze sık sık gelmeye basladı enıstem de bu durumu yadırgadı ve tartısmalar basladı bu da babamın kulagına gelmez mı babam kuplere bındı soylemedıgı lafı bırakmdı enısteme sımdı araları daha da kotu.. bence eşine de fazlasıyla zaman ayırmalısın tatlımm :44:
Selam kızlar topikinize katılabilir miiyyiiimmmm ?
hoşgeldin:34:[/QUOTE .!.:hoşbulduk canım
işin zor gerçekten tatlım benim ablamda aynı seylerı yasadı ordan bılıyorum.. ablam kactıgı ıcın babam onunla konusmuyordu sonra barıstılar ama babam enısteme hıc ısınamadı o yuzden araları hep soguktu.. ablam babamla barısınca bıze sık sık gelmeye basladı enıstem de bu durumu yadırgadı ve tartısmalar basladı bu da babamın kulagına gelmez mı babam kuplere bındı soylemedıgı lafı bırakmdı enısteme sımdı araları daha da kotu.. bence eşine de fazlasıyla zaman ayırmalısın tatlımm :44:
offff evet Rabbim sıkıntısını acısnı bana ver diyorum hemen geçsin diyorum evet mandalinam benimkisi herüf oldu herüffff anasının yakışlı herüfüsü
eşim çok anlayışlı birisidir bu yüzden zannımca su,stimal ediyorum bu durumu evet çok sık haftasonları genelde ordayım.eve geç gelmemein sebebide abim bırakıyor bizi eve arabayla otobüsle falan göndermiyorlar eli mahkumum yani yok ben gidicemde diyemiyorum onlar ne zaman derse ozaman birde benim küççük herüfü büyük babası çok seviyo kucağından alıp götürünce yanlış anlarsa diye korkuyorum
yok ya ne saygısı evlerine gidiyoda bi hoşgeldini çok görüyorlar
Selam kızlar topikinize katılabilir miiyyiiimmmm ?
ah o denge nerde satılır bir bilsem koli koli alacamhafta sonları genelde ama hafta içileride gidip kaldıım oluyor
offff tıpkı ben bi tanısalar herşey değişecek ama
hoşgeldin
Kıslarrr sizi çok özledimm:2: Bakamıyom buraya poff
mandalinim bi sen kaldın topiğimi ziyaret etmeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?