hadi hayırlısı canım genç yaşta ev sahibi oluyosun ya daha ne,,,
günaydın kısçelerrrrr... mandişim geldimmmmmm....
hoşgeldin kepeleğimmmmmm nasılsın
iidir kuzu sen nasılsınnn valla şu ev işleri zor bizde pazar günü ev baktık adam diyo 3 e yakın tapu masrafı olur yuhhhh dedimmm nedendir anlamıyorumm ne masrafı bu kadar....
iidir kuzu sen nasılsınnn valla şu ev işleri zor bizde pazar günü ev baktık adam diyo 3 e yakın tapu masrafı olur yuhhhh dedimmm nedendir anlamıyorumm ne masrafı bu kadar....
pariscimm hhuuuuuu ordamısın ses ver kuzuuuuuuuu
burcum nirelerdekiiiiii aceppppp kapıp getirerkkkk
burcum derin konulara dalmışşşşşş
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım?
herkezi haroşo şeklinde iki ters bir düz öptüm mucuks
kepelek az önce bankayla kavga ettim masraf dediler 2.600 iyi dedim bu arada 60.000 faiz ayy kar payıymış ne masrafı bu aldığın faiz masrafını karşılamıyormu bir sürü zırvaladı sonra dedi kesin hesaplayamadım 2.780 de olabilir sen diyorsun beni ne sandın diye bankonun camına yapıştım biraz bağırdıktan sonra göremediğimin farkına vardım meğer cama iyice yapışmışım buhar olmuş nefesimden birde nereye gittin diyorm bankacıya oradan çıktım zart telefon 3.900 tapu masrafı şimdi bana diyin ben ne desem haksızmıyım
o nasıl öpücük kız ben düz öpeyim seni
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım?
herkezi haroşo şeklinde iki ters bir düz öptüm mucuks
hemde nasıl haklısın birde şu bürokrotik işler yoluna yordamına girse ne bu anlayamıyorum ki zaten ev almak için insanlar tüm birikimlerini veriyor üstüne kredi çekiyor birde bu masraflar ... haaa keyif için ev alanlardan alabilirler nasıl olsa onlarda para bol da ilk defa ev alacaklara kolaylık göstermeleri lazım.. ne bu yha 4000 lira tapu masrafı boğazdan falan mı alıyoz ev.....
oda baynelcik şeklinde
neyse mandişimm çok su götüren konular allah yardımcın olsunnn inşaallah gönlüne göre olur evin.....
kedicikkkkk alloooooo ses verrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?