Ölümüne Geyik Topiği :-))

iidir kuzu sen nasılsınnn valla şu ev işleri zor bizde pazar günü ev baktık adam diyo 3 e yakın tapu masrafı olur yuhhhh dedimmm nedendir anlamıyorumm ne masrafı bu kadar....

kepelek az önce bankayla kavga ettim masraf dediler 2.600 iyi dedim bu arada 60.000 faiz ayy kar payıymış ne masrafı bu aldığın faiz masrafını karşılamıyormu bir sürü zırvaladı sonra dedi kesin hesaplayamadım 2.780 de olabilir sen diyorsun beni ne sandın diye bankonun camına yapıştım biraz bağırdıktan sonra göremediğimin farkına vardım meğer cama iyice yapışmışım buhar olmuş nefesimden birde nereye gittin diyorm bankacıya oradan çıktım zart telefon 3.900 tapu masrafı şimdi bana diyin ben ne desem haksızmıyım

iidir kuzu sen nasılsınnn valla şu ev işleri zor bizde pazar günü ev baktık adam diyo 3 e yakın tapu masrafı olur yuhhhh dedimmm nedendir anlamıyorumm ne masrafı bu kadar....

Allah seninde yardımcın olsun kepelek

pariscimm hhuuuuuu ordamısın ses ver kuzuuuuuuuu

barisim annem mucuks ballı kurabiyem

burcum nirelerdekiiiiii aceppppp kapıp getirerkkkk

burcuyu hep beğeniyorum ki hatırlayıp gelsin diye ama hiç gelmiyor

burcum derin konulara dalmışşşşşş

boğulmasa

hemde nasıl haklısın birde şu bürokrotik işler yoluna yordamına girse ne bu anlayamıyorum ki zaten ev almak için insanlar tüm birikimlerini veriyor üstüne kredi çekiyor birde bu masraflar ... haaa keyif için ev alanlardan alabilirler nasıl olsa onlarda para bol da ilk defa ev alacaklara kolaylık göstermeleri lazım.. ne bu yha 4000 lira tapu masrafı boğazdan falan mı alıyoz ev.....

hayır canım ikin ci üçüncü de olsa vergi alıyorlar o evlerden o zaman vergi alma

neyse mandişimm çok su götüren konular allah yardımcın olsunnn inşaallah gönlüne göre olur evin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…