Ölümüne Geyik Topiği :-))

vay beee üç mesajın üçüde 13.30 da atılmış nasıl bir hissiyat aynı anda msj yazmışız hepimiz.....

aslm hoşgeldin

kepelek nerlerdeydin sen yaa bekledik o kadar seni

caımmmm benimmm bilgisayar açıktı da oğluşun karnını doyurdumm keyfini yaptım derken şimdi baktım burdaymışsınız koptum geldimm...

bu smileyi görünce hep sen aklıma geliyorsun mandişim....

kaç gündür ağluşunu hep yediriyormuydun

evet çok güzel dimi simillll

kepelek özlettin kendini

kaç gündür ağluşunu hep yediriyormuydun

evet çok güzel dimi simillll

kepelek özlettin kendini

heee üç gündür sürekli yemek yidirommmmmm kilo alsun accukkkk

kimse yokki topicte slm nasılsın iidir sen nasılsın dan öte muhabbet yok nöbetçiyede bakıyom ordada yokk ee bende farklı topic bölgelerine dadanmaya başladım haliyleee

ahhhh şu topiğide eski günlerine döndürebilebilermiyizki acepppp

ahh kuzum flocke gelirse ancak öyle döneriz eski günlere o topluyodu hepimizimbi araya,,

ben sırf burda kimse ollmuyo diye topik açtımmm orda belkim yeni kişiler bulurum diye hooş orayada pek gelen yok ama,,

kepelek yarın sabah herkes düşsün o zaman biz parisle birşeyler yaptık ama yine pek rağbet olmadı duyduk duymadık demeyin yarın sabah herkes gelsinnnnnn

beni çokta dinlerler ya

hayırdır guzum nidennnnnn

soyguncu bunlar birde tapu soyguncu devlet daireleri içinde en büyük soyguncu tapu sonra maliye sonra belediye anam hepsi soyguncu bunların

bir tapu masrafı 3900 olurmu be Allahın kulu 3900 luk nasıl bir işlem yapıyorsun nasıl bir hizmet veriyorsun tapu kağıdını altına bandırıp elmaslamı süsledin nasıl bir masraftır bu ben top top kağıt alayım size hayrıma pufffffff

hayırdır datlım ev mi alıyon,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…