günaydın millet nasılsınız bakem?
flockemi gören oldu mu hiç?
gelmediki henüz bu kaçıncı haftası flockenin ne kadar kalacaktı hatırlıyormusun
gunaydın beynelimmmmm flockemı mağlesef görmedimmmmgünaydın millet nasılsınız bakem?
flockemi gören oldu mu hiç?
bilmem nereye gitti bu arada_?
mandalınam uyusak uysak ve yıne uyusak dımı sonnaaa yuzsem ben cıksam masaj yapan olsa yıne uykulara dalsam uyansam ms gıbı bı sofra benı karsılasa balık salata çesitleri zeytın yağlılarr denıze nazır yesem sonna muzık çalan bı yerde guzel dınletıler yapsam hafıf tempoda yuruys yapsam eve otelime gelip yatsam uyusam
uyku ve yemek kısmı harici hiç dikkatimi çekmedi
deniz ve mehtap sordular senı neredesinnnnnn
la la la laaa lal lllaaaaa
çatlaksın be mandalınam yuzmeden gezmeden tatıl mı olurrr:82:
senin şu masaj yapan kızların çançin cun dur taylanddan gelmişlerdir yemeklerini hazırlayan aşçılarda italyadan söz ettiğin denizde dubaide filandır sanırım
barissss annemmmmm canım hoşgeldin
hoşbulduk kuşum nörüyonuzzzzz
tatil hayalimi kuruyonuzz:97:
varmı tatil planınız
hoşbulduk kuşum nörüyonuzzzzz
tatil hayalimi kuruyonuzz:97:
varmı tatil planınız
yok be mandalınammm turkıyede de olsunnn bodrum olsun hıc gıtmedı oraya yada kıbrıs olsunnn tıtanıc otel olabılır kalımeraaaa mandalınaaaaaa:82::80:
antalya da var dıye bılıyorum evet urfa olabılır ama bu sıcakta gıdılmezzzz emmme yemeklerı guzeldır urfa mardın adıyamannn offffftıtanıc otel kıbrıstadamı var hiç görmedim
benim görmediğim doğu illeri kaldı oranında yemekleri güzel olur orayamı gitsem
antalya da var dıye bılıyorum evet urfa olabılır ama bu sıcakta gıdılmezzzz emmme yemeklerı guzeldır urfa mardın adıyamannn offfff
ege ye gtmek isterim bende.. özledim ayvalığı ... canım sıkılıyor ...işler yoğun değil... gelen giden yok.. arayan da yok... aşkımda tatilde beni unuttu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?