Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandalınam uyusak uysak ve yıne uyusak dımı sonnaaa yuzsem ben cıksam masaj yapan olsa yıne uykulara dalsam uyansam ms gıbı bı sofra benı karsılasa balık salata çesitleri zeytın yağlılarr denıze nazır yesem sonna muzık çalan bı yerde guzel dınletıler yapsam hafıf tempoda yuruys yapsam eve otelime gelip yatsam uyusam

uyku ve yemek kısmı harici hiç dikkatimi çekmedi

senin şu masaj yapan kızların çançin cun dur taylanddan gelmişlerdir yemeklerini hazırlayan aşçılarda italyadan söz ettiğin denizde dubaide filandır sanırım

yok be mandalınammm turkıyede de olsunnn bodrum olsun hıc gıtmedı oraya yada kıbrıs olsunnn tıtanıc otel olabılır kalımeraaaa mandalınaaaaaa:82::80:

yok be mandalınammm turkıyede de olsunnn bodrum olsun hıc gıtmedı oraya yada kıbrıs olsunnn tıtanıc otel olabılır kalımeraaaa mandalınaaaaaa:82::80:

tıtanıc otel kıbrıstadamı var hiç görmedim

benim görmediğim doğu illeri kaldı oranında yemekleri güzel olur orayamı gitsem

ege ye gtmek isterim bende.. özledim ayvalığı ... canım sıkılıyor ...işler yoğun değil... gelen giden yok.. arayan da yok... aşkımda tatilde beni unuttu...

ege ye gtmek isterim bende.. özledim ayvalığı ... canım sıkılıyor ...işler yoğun değil... gelen giden yok.. arayan da yok... aşkımda tatilde beni unuttu...

suskun işler yoğun değilse boşver tatili işler yoğunken çıkki hem yorulma hemde kıymetin bilinsin sensiz gitmesine neden izin verdin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…