Ölümüne Geyik Topiği :-))

ege ye gtmek isterim bende.. özledim ayvalığı ... canım sıkılıyor ...işler yoğun değil... gelen giden yok.. arayan da yok... aşkımda tatilde beni unuttu...

evet ege de guzelll kusadasına gidilebilir ben sınırdan yunanıstanada gecemek ısterımmmm ayyyy ege deyınce aklıma zeytın yağlı yemeklerınnnnn şiveli konusmalarınnn sempatıklığı geliyor

suskun işler yoğun değilse boşver tatili işler yoğunken çıkki hem yorulma hemde kıymetin bilinsin sensiz gitmesine neden izin verdin ki

yok ben sadece eşim olduğunda tatile giderim aşkımla.... hem ailesinin yanında 2 güne bir msj atıyor... onun haber verme anlayışı böyle... sıradan bir arkadaşıyım sankii.

yok ben sadece eşim olduğunda tatile giderim aşkımla.... hem ailesinin yanında 2 güne bir msj atıyor... onun haber verme anlayışı böyle... sıradan bir arkadaşıyım sankii.

iki günde bir mesajmı suskun kapat telini 4 gün etekleri tutuşsun azcık sık sık araması gereken dönem bu evlenince hiç aramaz alıştırma böyle

telefonumu kapatamam iş telefonum aynı zamanda kullandığım için kapatamam. ama artık anlayış kotam doldu...

kısçelerr selammm yaz gribi oldum yaaaaa bu sıcakta üşütmüşümmmm pufffffffffffffffffff:94::94:

silam kıslarrrrrrrrrrrrrr
oh klimayı açtım serin serin oturuyommm
ama çabuk üşütüyo kapatıyom hemenceneeee:86:

ee niydiyonuz benim son 2 günnnn:97:

geçmiş olsunnnn kelebekçimmm ben sıramı savdımmm çabuk atlattım ama ben hiç çekilmiyo bu sıcakta burun akıntısı

sağooolll canııım benimmm gerçekten sıcakta burun akıntısı hiç çekilmiyoo bide baş ağrısıııııııııı

kızlar tebrik edin beni artık ipoteklide olsa bir tapum var

güle güle huzurla oturun içinde inşallahhh... minik minik mandişler dolaşsın içinde hayırlı zamandaaaaa...........

ayyy kepelek bankada çok bekledim tapuyu elime aldım işe geldim müfettiş bir sürü şey istemiş bu arada yüzüm hiç gülmemeişti ta ki senin yazını okuyana kadar Allahda senin yüzünden gülümseme eksik etmesin aminnnnnn ne güzel dua ettin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…