selam kıslar nasılsınız
Yok Anacım bekledim başka konulara baktım döndüm dolandım geldim kürkçü tükkanımıza yoktu kimse..
şişir sen hevuk biz tatile gitmedik topik bekledik sen gittin geldin anlaşılan
önünde sonunda geleceksin yamacıma değil mi?
Gittim mandişim deniz kum güneş ve haşema
ıhhh hiç bana hitap eden tatil değilmiş özenmedim şöyle dağ bayır dolaşsaydın müzeler ören yerleri dolaşmış olsaydın özenirdim
Haşemayla girdim denize mandişim
Bronzlaşamadım ameleler bile daha güzel yanık sadece ayaklarım ellerim ve
Yüzüm yandı Ama güzeldi bikinimi giydim balkonda güneşlendim birazda kadın olmak ne zor
Bide kaplıcaya gittim psikolojim bozuldu çıplak koca koca kadınlar vardı korktum yav
Gittim mandişim Trabzonada gittik sümene manastırına gittik sonrada ayderde bir gece kaldıktan sonra döndük :76:
niyeki hevuk korkmasaydın çok yanarsan bir tas yoğurt kapar gelirdim
çıbıldak gacılardan niye korktun ki
ekimde gitmiştim bende manastıra anam ayderde 5 gün filan kaldık kuşpunide
Bayanlar plajı bulamadım giderken yanık kremi almıştım ayaklarım yandı bol bol sürdüm
Yoğurt yollayayaydın bacım yerdim bol bol...
Anacım 85 yaşında filanlardı Kuşlarını havalandırdılar yuvadan uçup gitcekler diye korktum baya sarkmışlar
Hakkat çok tiksindim ya korkunçlardı valla topluda çıplakk kadın
Alabalık tesisine kaplıcasına gittinizmi
Ayder çok güzel...
Ben gidiyom yemeğ yapım
bide mutfagı topliyim dün sinir krizi geçirdim baya şey kırmışım üzüldüm görünce elim varmıyo çöpe atmaya...
olmaz hevuk tam yansaydın omuzlarına sürerdim
Seneye artık..Diyorum kızlara ben yanmışım ya diye dalga geçiiler benle Dalga geçme yaa bronzlaştım ya ben
o yaştaki kuşlar kaçamaz korkma adım atamazlar ne yapsınlar havalandırcak yer bulamamışlar sıcaklarda yazık onlarada
HAHHAHA KOPTUM YA aLLAH İYİLİĞİNİ VERSİN....
kaplıcalar gitmem ben yaşlanınca havalandırmaya giderim artık
tEMASM TOPLANIRIZ HEP BİRLİKTE GİDERİZ OZZAMAN...
evet çol güzelsultanbey miydi trabzondaki yayla oraya gidemedim bir adınıda tam hatırlayamadım şimdi
Bizim yaylanın adı Balahur yaylası oraya gittim bişi yokkii yaylada ot bile yok...
neden hayırdır kim kızdırdı seni
selam herkesler gitmiş
Kocam geldim arkadaş taşındı uzuuuuuuun hikaye anlatırım sonra Kahvaltı takımımı kırmışım
Gitti takım dolaptaydı Pardüsemin düğmeler kopmuş bide Sinirlenince nevrim dönüyo hatırlamıyorum napptiğimi ellerim titriyo
Kocişte korkudan sesini çıkaramda 3.cü olsa hersene birdefa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?